Marit Eide ble kampens eneste målscorer da KFUM slo Skeid 1-0 foran 200 tilskuere på Grefsen Stadion fredag kveld!

Det var to gode lag og en fantastisk ramme rundt dagens kamp mellom Skeid og KFUM. 200 tilskuere hadde tatt turen til Grefsen Stadion for å se fredagskveldens storoppgjør i 3.divisjon Oslo. Skeidoksene stilte med flere tilskuere, og det ble en fin duell mellom de og KFUM-fansen på tribunen. 200 tilskuere er for øvrig høyere enn snittet til seks av ti klubber i Toppserien og høyere enn snittet til samtlige klubber i 1. divisjon.

KFUM scoret kampens eneste mål etter drøye 20 minutter da Marit Eide satt ballen i mål, men i dag kunne det fint blitt flere scoringer. Både Skeid og KFUM var alene med keeper i den andre omgangen, men to meget gode keepere holdt liv i kampen til siste slutt.

Og det var gjestene fra Ekeberg som kunne juble til slutt. Det ble nemlig ikke flere mål enn det ene målet til Eide og KFUM kunne juble for seier i den åttende av elleve serierunder i 3. divisjon.

– Sett veldig frem til dette oppgjøret
Gleden var stor i KFUM-leieren etter kampslutt og vi tok en prat med høyrekant, Ebba Lund Andersen, etter kampen. Ebba startet karrieren i Bækkelaget og har vært på blant annet J15-landslaget tidligere. Hun har også spilt for klubber som Lyn og Grei, men har også vært ute med lengre skadeavbrekk. Nå har hun valgt å bli med på reisen til KFUM og det er noe bra på gang på jentesiden i klubben.

Det var utrolig gøy å vinne i dag! Vi har trent mye til denne kampen, og sett veldig frem til dette oppgjøret. Det var en helt utrolig følelse når scoringen sitter og vi tok styringen. Veldig deilig med tanke på drømmen om opprykk også. Det var på mange måter en lettelse å vinne i dag mot et bra Skeidlag, spesielt med så mange kåffa-supportere på plass!, sier Ebba Lund Andersen til Kvinneidrett.no etter kampen.

Holder 2. divisjons-nivå

Utifra dagens nivå i 2. divisjon, så hadde nok begge disse lagene klart seg fint i divisjonen over, men istedenfor kjemper de altså om én plass i en opprykskvalifisering.

Nå har KFUM tre poengs forsprang på Skeid i kampen om serietittelen med tre kamper igjen. Serievinneren får plass i en opprykkskvalifisering. Der møter de beste lag fra Akershus, Østfold og Indre Østland. Topp tre i kvalifiseringen rykker opp til 2. divisjon.

Se hele tabellen HER

Se stemningsrapport fra tribunen i videovinduet og et par bilder fra jubelscenene i galleriet under. Resten av bildene fra kampen kommer på våre fotosider over helgen!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..