Thessaloniki blir vertsby for kvalifiseringsgruppen til Vålerenga. Der møter de Mitrovica fra Kosovo i første kamp.

Det er greske PAOK som melder det selv på sine hjemmesider.

PAOK er nemlig i den andre semifinalen der de møter Agarista Anenii Noi fra Moldova. Semifinalene vil spilles onsdag 18. august.

Vinnerne av sine semifinaler møtes til finale lørdag 21. august, mens taperne av semifinalene møtes til en kamp om tredjeplassen. Tredjeplasskampen er i forhold til ranking inn mot eventuelt neste sesongs Champions League. Det er kun vinneren av selve finalen som går videre til andre kvalifiseringsrunde.

Andre kvalifiseringsrunde vil bli spilt over to kamper, én hjemme og én borte. Denne runden vil spilles 31. august/1. september og 8./9. september. Vinneren derfra går inn i gruppespillet som skal inneholde fire grupper med fire lag i hver. Gruppespillet starter 5./6. oktober.

Vi er glade for å kunne si at vi vil være vertskap for Champions League-klubbene i Thessaloniki fra 18. til 21. august, sier PAOKs representant i UWCL, Konstantina Bekiari, til hjemmesidene til klubben.

Hun forteller videre at de ønsket å arrangere kvalifisering også forrige sesong, men grunnet coronapandemien ble det ingen miniturnering. Nå lyktes de med å få arrangementet til Hellas.

– I år, uten en ny tanke, diskuterte vi og bestemte oss for at vi vil prøve igjen å få arrangementet i Thessaloniki. Siden vi var ordentlig forberedt, klarte vi å få gruppen til Thessaloniki, og alle motstanderne var enstemmig enig.

Og fasilitetene skal det visstnok ikke stå noe på.

– Thessaloniki har fasiliteter av høy kvalitet med opplæringssentre, stadioner, internasjonal lufthavn, sykehus, private klinikker og medisinsk dekning, mens det faktum at det er en COVID-fri by har utvilsomt gjort det til det beste reisemålet midt på sommeren. En viktig rolle i gjennomføringen av kampene ble spilt av eksistensen av et organisert pressekontor av PAOK. Det kan bemannet journalister, fotojournalister og teknikere, og vi er i stand til å oppfylle kringkastingskravene til kampene gjennom AC PAOK TV.

– Vi er veldig glade for det og vi vil prøve å gi vårt beste for å organisere de fire kampene på den beste måten, sier Bekiari avslutningsvis.

Vålerengas gruppe:

Semifinale 1 – 18. august: PAOK (Hellas) – Agarista Anenii Noi (Moldova)
Semifinale 2 – 18. august: Vålerenga (Norge) – Mitrovica (Kosovo)
Finale: 21. august
Kamp om tredjeplassen: 21. august

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..