Etter en vanvittig semifinaleserie mot Endre endte det med SM-finale for Pixbo Wallenstam og norske Rikke Ingebrigtsli Hansen.

Pixbo vant de to første semifinalene og så ut til å ha full kontroll på en finaleplass, men Endre slo virkelig tilbake. Endre tok den tredje kampen etter seier i straffeslagkonkurranse, før de også vant den fjerde.

Dermed skulle alt avgjøres søndag. Det ble en kamp hvor det var liv til siste sekund og Endre var centimetere unna å sikre forlengelse. Pixbo holdt dog unna og kunne juble for finaleplass etter 2-1-seier og 3-2-seier i kamper.

Rikke på sin side noterte seg for scoring både i den andre og tredje semifinalen.

LES OGSÅ: – Norske jenter i gang med sluttspillet i SSL

Nå venter dermed SM-finale mot Team Thorengruppen neste helg. Lørdag 24. april spilles SM-finalen i Gavlehovshallen i Gävle. Thorengruppen på sin side slo for øvrig KAIS Mora med 3-1 i kamper i sin semifinale.

– Sesongen hittil for lagets del har vært litt turbulent. Med et trenerbytte midt i sesongen er det klart at det påvirker spillergruppa. Nå etter jul har vi klart å bygge opp ett veldig sterkt lag som jeg vet kan nå hele veien. Det er også målet, å løfte pokalen i Gävle 24. april, sa Rikke til Kvinneidrett.no da hun hadde signert en ny kontrakt med Pixbo i slutten av mars.

Begge bilder: Skjermdump Sport Expressen https://www.sportexpressenplay.se/

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..