NENT Group har sikret seg rettighetene for flere store ligaer i Europa. Women’s Super League (England), Serie A (Italia), Bundesliga (Tyskland), Gjensidige Kvindeliga (Danmark) og utvalgte kamper fra Liga Iberdrola (Spania) er blant ligaene som vil bli streamet på Viaplay.

Det skriver NENT Group i en pressemelding mandag morgen.

– Vi ønsker at Viaplay skal ha det sterkeste tilbudet og oppkjøpet av de beste ligaene styrker denne posisjonen. Fotballen er i rask utvikling, både på og utenfor banen. Nent Group og Viaplay gleder seg stort over å få være med på denne reisen, og vi har store forventninger for de kommende årene. Disse rettighetene går hånd i hånd med våre ambisjoner i markedet, sier president og administrerende direktør i NENT Group, Anders Jensen, i pressemeldingen.

Spansk fotball:
For Liga Iberdrola vil 30-35 kamper per sesong bli sendt på Viaplay frem til 2022/23, med hjemmekampene til Barcelona, Real Madrid, Athletic Club, CFF Madrid og CD Santa Teresa.

Engelsk fotball:
Viaplay vil vise to kamper per runde i Women’s Super League frem til 2024.

Italiensk fotball:
I Serie A vil Viaplay vise to kamper per runde, samt semifinalene og finalene i cupen.

Tysk fotball:
Frauen Bundesliga sendes allerede i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, men fra neste sesong vil også den baltiske regionen (Estland, Latvia og Litauen) og Polen få muligheten til å se den tyske toppdivisjonen med 44-60 kamper per sesong frem til 2021/22.

Dansk fotball:
Neste sesong vil Gjensidige Kvindeliga sendes med alle kamper direkte på Viaplay, men også med utvalgte kamper på lineær-TV i Danmark frem til 2023/24.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..