LSK Kvinners, Thea Kyvåg, har tatt steg etter steg i 2020. Fra før har hun vunnet Norway Cup, hun har dominert i 3. divisjon og rykket opp til 2. divisjon med Gjelleråsen. I 2020 sendte hun LSK til cupfinalen og har fått sin debut i det gjeveste av det gjeve, nemlig Champions League. Nå venter en ny spennende sesong for 17-åringen. Les hele portrettet her.

– Året 2020 har gått over alle mine forventninger. Jeg er så takknemlig for den muligheten jeg har fått og veldig glad for å kunne få vist meg frem. Dette året har gått fort og jeg har fått spilt flere kamper enn jeg forventet. Jeg har fått debut i toppserien, NM og Champions League. Dette er vilt! Jeg har fått tillit av trenerene som har gjort meg veldig trygg. Jeg har derfor fått mer selvtillit og troen på meg selv. Dette har vært veldig viktig for meg når det har vært et helt annet miljø, og helt nye omstendigheter på så kort tid, sier Thea overfor Kvinneidrett.no innledningsvis.

Ungjenta som nylig fylte 17 år føler at hun har tatt nivået greit og er både stolt og fornøyd med debutsesongen sin i Toppserien.

– Jeg føler jeg har tatt nivået ganske bra. Det er jo selvfølgelig en del å endre på for at det skal bli ennå bedre, men ettersom jeg spilte 3. divisjon for et år siden. Nå har jeg fått starte flere kamper med LSK kvinner, så jeg føler meg fornøyd og stolt over det jeg har fått til dette året.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Spilte med gutta
Men vi skrur tiden tilbake til barne- og ungdomsfotballen. Hun vokste opp på Slattum som midterste av en søskenflokk på tre. Der spilte hun fotball på Libanen på Gjelleråsen og hun vokste opp med fotballen i fokus allerede fra femårsalderen. Hun har spilt på aldersbestemte jentelag, men også trent og spilt kamper med guttelag i klubben.

– Min oppvekst med fotballen har vært veldig bra. Jeg har fått stadig nye utviklingsmål og jeg fikk stadig nye utfordringer som blant annet at jeg alltid har trent med eldre og gutter. Jeg har hatt en veldig bra treningshverdag og kamphverdag. Fikk gode tilbakemeldinger og jeg har vokst opp i en klubb med et støtteapparat som alltid har passet på meg og laget. Etter hvert som årene gikk følte jeg for enda en ny utfordring i en annen klubb med høyere nivå, og da falt det naturlig på overgangen til LSK kvinner.

– Jeg føler absolutt at jeg har fått nytte av det å trene med gutter. Det har vært viktig for meg med tanke på at tempoet var høyere som gjorde at jeg måtte tenke mye raskere og mere. Jeg fikk matchet meg med et høyere nivå og følte jeg fikk dratt det med meg videre når jeg trente med jentene igjen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Avgjorde Norway Cup-finalen
I 2016 ble det også stor ståhei rundt den gang 12 år gamle Thea. Da ble det nemlig seier i J13 9er-klassen i Norway Cup. I finalen mot Bud IL endte det med 2-1-seier etter at Thea selv satt det avgjørende målet etter en suser opp i nærmeste kryss, det i siste spilleminutt.

Det var for øvrig første og eneste gang et jentelag fra Gjelleråsen har vunnet Norway Cup. Kun gutter 16 7er-laget fra 1997 har vunnet turneringen for Gjelleråsen.

– Den følelsen kommer jeg aldri til å glemme. Det er nesten en helt ubeskrivelig følelse. Jeg var liten da, men følte samtidig at jeg var ganske stor siden det var TV-kamp og hele pakka. Det var første kampen min med så mange tilskuere, og det er jo selvfølgelig noe man husker veldig godt når det er gjort så mye ut av en kamp selv når vi var 12 år. Jeg husker godt det avgjørende målet mitt. Jeg fikk et langt innkast av en lagvenninne og fortsatt bestevenninne. Den gikk forbi backen min og jeg satte den med feil fot i krysset. Dette er et av målene jeg aldri kommer til å glemme.

Se scoringen fra Norway Cup-finalen HER (Ekstern lenke)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thea (i hvitt) i aksjon for Gjelleråsen mot Nore Neset under Norway Cup. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Håndballtalent
I oppveksten har det ikke bare vært fotballen som har vært i fokus. Thea briljerte også på håndballbanen og ble tatt ut til flere regionssamlinger. I hennes siste sesong for NIT-HAK scoret hun i fleng og ble toppscorer med elleve mål i regionscupkampen mot Haslum og med åtte mål i regionscupkampen mot Langhus for å nevne noe. Begge kampene tilbake i 2018. I tillegg ble hun flere ganger kåret til banens beste. Det bodde med andre ord også et håndballtalent i 16-åringen. Thea kom for øvrig også med på All Star-laget da NIT-HAK endte med semifinaletap i Petter Wessel cup tilbake i mai 2017.

– Jeg opplevde den tiden som veldig bra. Håndball har lenge vært en stor del av livet mitt. Jeg startet med fotball og håndball på omtrent samme tid, i første klasse. Jeg har alltid trivdes på en håndballbane og alltid synes det har vært gøy å spille håndball. Jeg synes også det var gøy å ha noe å gjøre hele tiden og det å drive med to sporter likte jeg kjempegodt, selv om det ble litt mange kamper til tider. Jeg hadde et ønske om å drive med begge deler så langt det lot seg gjøre, men når jeg startet på videregående så ble det for mye med tanke på at Wang også har treninger. Derfor måtte jeg ta et valg som jeg ikke synes var så enkelt, men som jeg etter hvert mot slutten visste hva jeg ville fortsette med. Den tiden med håndball har gitt meg mange fine opplevelser og ikke minst gode tider med venninner. Jeg føler også at jeg har hatt noen fordeler for håndball til å ta med på fotballbanen.

Som hun sier så har det å kunne utøve både fotball og håndball side om side hjulpet henne på tvers av idrettene i forhold til sin egen utvikling.

– Litt som jeg nevnte i sta, så føler jeg absolutt at jeg har dratt nytte av å spille både fotball og håndball. Man lærer ting i håndball som jeg fikk bruk for i fotballen og omvendt. Blant annet det å skulle tenke raskt og handle raskt har jeg fått veldig nytte av i fotballen fra håndballen. Generelt tempoet mitt i spillet føler jeg at håndballen har gitt meg fordeler i fotballen. Det er fordi valgene i håndball må tas såpass kjapt. Jeg er også veldig glad for at jeg har hatt begge idrettene såpass lenge fordi jeg har blitt kjent med flere venninner og opplevd masse. Samtidig som at jeg er glad for at jeg drev med begge deler, så ble det masse til tider også. Selv om det var masse kamper på både fotballen og håndballen, så var det kamper jeg likte mest av alt og jeg koste meg masse.

I 2019 tok dog Thea valget med å slutte på håndballen for å satse fullt på fotballen. Det var ikke enkelt for ungjenta å skulle slutte på noe hun elsket.

– Jeg bestemte meg høsten i 2019. Det var som sagt en veldig vanskelig valg å ta, men jeg fikk en bedre følelse og en tryggere følelse på hva jeg skulle velge før jeg faktisk tok valget. Selv om valget mitt ble tryggere, så var det fortsatt vanskelig å skulle ta farvel med noe som jeg har drevet med i en såpass lang periode. Jeg hadde mange gode minner fra håndballen og mange fine folk rundt meg der som jeg ikke ville si ha det til. Jeg husker spesielt godt når jeg skulle si at jeg skulle slutte helt på håndballen. Det var en helt forferdelig telefon å ta.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thea (nummer 34) sammen med laget til Nit-Hak. Foto: Nit-Hak

Skadeperiode

Men det var ikke bare rosenrødt med håndballen. I 2017 gikk det galt for Thea. Under en håndballkamp i oktober 2017 fikk hun et brudd i ankelen som gjorde at hun var ute i flere uker.

– Skaden skjedde ved at jeg skulle ta en finte for så og hoppe opp å skyte. Når jeg landet igjen så klarte jeg å lande oppå en annen sin fot, og da tråkket jeg over. Overtråkket var så kraftig at jeg brakk til slutt beinet, sier Thea om hvordan skaden oppstod.

– Jeg måtte heldigvis ikke operere. Jeg ble behandlet med gips i noen uker, også måtte jeg gå med en slags ankelskinne i en del uker. Jeg måtte trene det opp igjen en del før jeg kunne fortsette å spille, men heldigvis ikke like mange uker som jeg var redd for. Når jeg etter hvert kom tilbake på banen måtte jeg spille med teip en del, samt mye med skinne. Jeg måtte også trene det opp en del selv om jeg var tilbake for at ankelen skulle bli sterkere.

Skadeperioder er ikke ukjent innenfor hverken håndball eller fotball. Thea trente seg opp igjen ved å styrke anklene sine, men også det å kunne fokusere på andre muskelgrupper var viktig. Det er et av de største tipsene hun gir videre til andre som måtte oppleve en skadeperiode innenfor idretten. Selv om du har en skade, kan du trene andre kroppsdeler.

– Jeg trente det opp igjen ved styrke på anklene. Det tok ikke mange måneder, men jeg har har hatt litt problemer med anklene og spilt mye med ankelstøtte. Tips til jenter som opplever skadeperioder er å gjøre det beste ut av situasjonen og tenke at man da har en gyllen mulighet til å gjøre andre kroppsdeler sterkere når man ikke kan gjøre det med feks beina mine i dette tilfellet. For selv om man er skadet så betyr ikke det nødvendigvis at hele kroppen ikke kan brukes. Jeg brukte for eksempel denne tiden på å bedre venstrehånda mi på håndballen for at jeg skulle enklere kunne bruke begge armene. Så det er vel egentlig mitt aller viktigste tips. For det finnes en ende av tunnelen selv om man føler at det ikke er det.

Og den dag i merker hun heldigvis ikke noe særlig til skaden utenom at hun er ekstra varsom.

– Jeg merker heldigvis ikke noe til skaden i dag, men sliter fortsatt litt med anklene og passer derfor litt ekstra på de.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Wang Toppidrett

Ved siden av idretten går Thea også på skole. Hun går på Wang Toppidrett Romerike i Lørenskog.

– Jeg er veldig fornøyd med skolen jeg går på. Det blir tilrettelagt når jeg ikke får vært på skolen på grunn av fotballen, og jeg får opplegg til hva jeg kan gjøre dersom jeg er borte noen timer. Vi har treninger i skoletiden stort sett, så derfor blir det litt fravær. Men treningene og timeplanen min passer ganske bra sammen, så jeg går ikke glipp av så mye skole som var fryktet. Jeg får idrettsfravær på alt som er med laget og de er flinke til å ha planer på når prøvene er. Dette gjør det enkelt for meg å kunne planlegge i god tid

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kanonsesong i 3. divisjon
Men det var til slutt fotballen som ble satsningsområdet til slutt. I 2019 ble hun tatt opp på A-laget til Gjelleråsen i 3. divisjon. Der gikk laget til slutt til topps med åtte poengs margin til Funnefoss/Vormsund på andreplass. I kvalifiseringen tapte de for både Bærums Verk Hauger og Storhamar, men etter storseier over Indre Østfold FK tok de en av de tre opprykksplassen.

– Opprykkssesongen var veldig moro. Det var gøy å kunne bidra til å rykke opp. Det var en utrolig morsom følelse å rykke opp. Det var også gøy å være såpass delaktig med det jeg bidro med.

For Thea sin del storspilte hun i sin første sesong med seniorfotball. Med hele 26 mål på 16 kamper i 3. divisjon og opprykkskvalifiseringen endte hun på tredjeplass på toppscorerlistene til slutt. Blant annet noterte hun seg for hele seks hattrick i 2019-sesongen.

– Jeg opplevde sesongen som spennende og gøy. Laget var bra og jeg følte med de at jeg utviklet meg som spiller og vi som lag utviklet oss masse denne sesongen.

Det ble med andre ord mye gode minner i barndomsklubben til Thea.

– Jeg tar med meg bare positive minner, og mange flinke trenere som har lagt til rette for at min hverdag ble bra med tanke på skolen og ikke minst for kroppen min. Jeg hadde et bra samarbeid med trenerene for at alt ble så bra som mulig og de alltid ga meg utfordringer for å gjøre meg bedre. Jeg føler jeg har vokst mye og lært mye mens jeg var i Gjelleråsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Gjelleråsen jubler for opprykk fra 3. divisjon i 2019. Foto: Gjelleråsen

Scoret i landslagsdebuten
Det var ikke bare på klubblaget Thea lyktes bra i 2019. Hun ble lagt godt merke til og ble tatt ut på J15-landslaget. Der ble det scoring i debuten da hun ble matchvinner i 1-0-seieren hjemme mot Sverige.

– Målet kommer når vi vinner igjen ballen etter en dødball. Thea får med seg ballen nedover mot linja og avslutter fra skrå vinkel. Avlsutningen er god og går via keeper, opp i tverrliggeren og inn i mål, sa landslagstrener Elise Brotangen om scoringen til fotball.no etter kampslutt i 2019.

– Dette var en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. Det var en utrolig ærefull og stor opplevelse. Det var stort å kunne score det første målet, og spesielt når det var dette målet som gjorde vi vant kampen. Ikke minst det å bare spille med flagget på brystet og synge nasjonalsangen før kamp var helt ubeskrivelig, sier Thea selv om landslagsdebuten og scoringen sin.

Se scoringen HER (00:37 ut i videoen) (ekstern lenke)

Hun endte til slutt på fire kamper og to mål med landslagsdrakta i 2019. I 2020 tok hun for øvrig teget opp til J16-landslaget og det endte med tre kamper og én scoring på en samling på La Manga.

– Den muligheten er jeg så takknemlig for at jeg har fått opplevd. Det er et av de beste følelsene som finnes og den første gangen i Stavanger var helt spesiell, sier hun på spørsmål om hvordan det er å få spille med flagget på brystet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thea (nederst til høyre med nummer 11) før sin første landskamp. Foto: NFF/Elin Hjemdal

Debut med stil
Prestasjonene i 2019 gikk ikke ubemerket hen. LSK Kvinner rekrutt annonserte 13. desember 2019 at Thea var klar for klubben. Tanken var egentlig å få starte med matching via rekruttlaget, men allerede i sommer ble hun fast i A-laget til LSK Kvinner.

– Det å komme til LSK kvinner har bare vært bra. Alle har tatt meg veldig godt imot. Det er en super gjeng, både spillere og ikke minst veldig flinke trenere.

Men så kom koronaviruset og stengte ned alt. Da ble det største fokuset utholdenhet og teknikk frem til toppidretten fikk lov å trene igjen.

– Jeg opplevde koronanedstengningen som spesiell. Helt i starten føltes alt rart og savnet veldig den følelsen av å trene med et lag igjen. Når alt var satt på vent trente jeg flere ganger om dagen, og hadde fått et opplegg. Jeg hadde også et opplegg på Wang med tanke på treningene der. Jeg fikk trent tre ganger i uken med Wang selv om det var egentrening. Jeg fikk øvd mye teknisk og ikke minst mye utholdenhet. Når jeg begynte å trene med LSK kvinner følte jeg da at jeg fikk en veldig fin hverdag da også. Jeg fikk trent med et lag som var målrettet og dyktige.

På stillingen 0-0 hjemme mot Sandviken gjensto det kun to minutter pluss tillegg da Thea fikk beskjed om å gjøre seg klar for sin Toppseriedebut. Det endte meget bra, for halvannet minutt før full tid fikk man virkelig se hva ungjenta kunne by på. Hun stormet oppover langs høyresiden med ballen i bena og ble felt like utenfor 16-meteren. Frisparket la Emilie Woldvik på hodet til Sophie Roman Haug. Hun headet først på keeper, men satt returen i mål og LSK tok med seg en 1-0-seier.

– Jeg var først og fremst veldig spent og skikkelig gira. Jeg følte meg klar. Jeg er veldig privilegert for å ha fått den muligheten. Det var også veldig kult å få debuten sin i første kampen jeg var tatt ut i, sier hun om minuttene før hun skulle ut på banen.

– Det var skikkelig gøy. Jeg hadde flere ganger før på dagen dagdrømt scenarioer i hodet på hva jeg skulle gjøre og hadde et skikkelig stort ønske om å kunne bidra. Derfor var det såpass gøy når jeg faktisk gjorde det helt mot slutten av kampen, sier hun om å bidra positivt i sin første kamp.

Det var bare første av mange øyeblikk med Thea i 2020-sesongen. I starten av sesongen ble det flere innhopp, men i den niende serierunden hjemme mot Kolbotn 26. august fikk hun beskjeden om at hun skulle starte kampen. Kampen endte i tillegg med 3-1-seier.

– Da jeg fikk vite det var jeg utrolig gira. Jeg hadde ingen forventninger til å skulle starte, og når jeg fikk vite det ble jeg skikkelig glad og spent. Det var stort å skulle starte en kamp på hjemmebane. Det var skikkelig gøy, sier Thea om tiden inn mot kampstart mot Kolbotn.

– Å skulle starte var skikkelig gøy. Kampen var moro å spille og kom meg til sjanser, bare veldig irriterende å ikke få de inn i mål. Følte jeg taklet det ganske bra. Jeg koste meg masse mens jeg spilte og var skikkelig glad for å få den muligheten allerede som 16 åring, sier hun om selve kampen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Theas første Toppseriemål
Thea fortsatte å få innhopp etter innhopp, men etter at Andrea Wilmann dessverre måtte gå av banen med en korsbåndsskade hjemme mot Avaldsnes i oktober, så har det gikk en fast startplass for Thea på høyrekanten til birdsa.

Og da skulle de ikke gå lang tid før hennes første scoring for klubben kom. Borte mot Vålerenga 1. november kom hun seg fri på bakre stolpe og satt ballen i åpent mål da hun satte kampens siste mål i 2-4-tapet.

– Jeg skal ikke legge skjul på at det var veldig gøy å score det første toppseriemålet mitt selv om det ikke var et veldig vanskelig mål og at målet ikke hadde noen betydning. Men følelsen å score var fortsatt veldig deilig.

Se scoringen HER (3:38 ut i videoen) (ekstern lenke)

Thea fikk fornyet tillatt også utover sesonginnspurten og i semifinalen i NM hjemme mot Sandviken ble hun avgjørende. Hun jaget en lang ball i bakrom fra Emilie Haavi på motsatt kant og etter en misforståelse mellom keeper og forsvar fikk hun plutselig ballen på åpent mål igjen og satt inn 2-0-scoringen i 2-1-seieren hjemme i LSK-hallen.

– Det å bli matchvinner i semifinalen er nok det beste minnet jeg har fra dette året personlig samt det å gå ut på Ullevål stadion. Det var en ubeskrivelig følelse. Og utrolig kult å tenke på at det hadde en betydning for at vi skulle spille på Ullevål stadion.

Se scoringen HER (00:55 ut i videoen) (ekstern lenke)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thea jubler for scoringen som sendte LSK Kvinner til cupfinalen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

I cupfinalen fikk hun igjen starte. Det på dagen nøyaktig ett år etter å ha blitt presentert som LSK-spiller. Cupfinalen endte til slutt dessverre i 0-2-tap for Thea og LSK, men de leverte en solid prestasjon mot Vålerenga.

– Det var skikkelig gøy, og en opplevelse jeg tar med meg videre. Det har alltid vært en drøm å spille på Ullevål stadion, og når jeg også startet, så ble det ekstra stas. Kampen var skikkelig spennende og en kamp hvor jeg følte vi som lag kjempet bra.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thea i duell med Vålerengas Andrine Tomter i cupfinalen 2020. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Champions League
Bare dager før selve cupfinalen fikk Thea også debuten i selveste Champions League. Hun startet borte mot Minsk i 2-0-seieren i Hviterussland, mens hun uken etter cupfinalen også startet da LSK tapte 0-1 på Åråsen, men likevel tok seg videre sammenlagt.

– Jeg hadde aldri i verden tenkt når jeg byttet til LSK kvinner at jeg skulle spille Champions League og starte min første Champions League-kamp. Dette var stort, og ikke minst enda en opplevelse jeg tar med meg videre. Jeg har sett opp til alle som spiller i Champions League, også sto jeg der selv. Det er sjukt og jeg er veldig takknemlig for den muligheten jeg fikk.

Nå venter dermed åttendedelsfinale for Thea og LSK Kvinner i Europas gjeveste turnering.

– Det var veldig gøy å ta steget til neste runde. Det blir veldig spennende den runden som kommer nå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thea i aksjon mot Minsk hjemme i Champions League. Foto: Andreas Kristoffer Berge

– Mini-Haavi
Til tross for kun en femteplass i serien med LSK og et cupfinaletap, så har 2020 vært et meget bra år for Thea personlig. Hun har stadig tatt steg og fotballNorge har fått se en spennende spiller få sin første sesong på Norges øverste nivå.

– Jeg kaller henne litt mini-Haavi. Bra fysikk, god fart, et bra hode og to gode føtter. Man ser noen ganger i forhold til alderen at hun gjør noen enkle feil og at det varierer i prestasjonen, men det toppnivået hun har vist i noen av kampene så er det en spiller som kommer til muligheter. For henne handler det om å få spilletid og få trent godt, sånn at hun får utviklet seg sakte, men sikkert til å bli en toppspiller, sier avtroppende LSK Kvinner-trener, Hege Riise til Kvinneidrett.no etter cupfinalen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thea under oppvarmingen på Ullevaal Stadion. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Thea beskriver Riise som en reflektert og dyktig trener.

– Det har vært spennende og lærerikt. Hun har lært meg masse og er en veldig flink trener. Hun gir meg gode tilbakemeldinger på hver minste ting. Jeg merker at hun vil at jeg skal lykkes og det setter jeg stor pris på. Hun er en som er reflekterende og ikke minst veldig dyktig i alt hun gjør, sier Thea.

– Å høre det at folk kaller meg en mini-Haavi og at jeg er en ganske lik spiller som henne synes jeg er utrolig kult. Hun er en jeg ser opp til og det at jeg spiller sammen med henne synes jeg er skikkelig stas! Hun er utrolig flink, og rå på hver minste detalj. Hun er en jeg ser på for å lære. Det at folk mener jeg har lik spillestil som henne synes jeg er utrolig gøy, for hun er en god spiller som mange ser opp til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Emilie Haavi (til venstre) og Thea Kyvåg sammen etter semifinaleseieren over Sandviken i november. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Signerte proffkontrakt

Utviklingen til Thea har gått i rekordtempo i 2020. Hun trekker blant annet frem pasningskvaliteten og tempoet i hodet som to områder hun har bedret i året som gikk.

– Jeg føler jeg har utviklet meg masse på alle fronter, både ferdighetsmessig og som person. Både pasningskvaliteten min og den evnen til å tenke raskere føler jeg har blitt mye bedre nå enn hva det var i begynnelsen. Å få trene med et såpass bra lag er veldig lærerikt. Jeg trives veldig godt og folk har tatt meg godt i mot. Dette gjør også at jeg føler meg mer avslappet og føler også derfor at jeg presterer bedre. For et år siden spilte jeg jo i 3.div, og det å hoppe såpass fort opp til toppserien har vært noe jeg ikke så for meg. Nivået er veldig mye høyere, og det var litt uvant i starten, men føler at jeg har taklet nivået ganske bra.

En god debutsesong i Toppserien ble i slutten av november belønnet med hennes første proffkontrakt. Hun signerte en ny toårskontrakt med klubben.

– Det er utrolig kult å ha signert min første proffkontrakt. Og veldig kult når det er en klubb som jeg har fulgt med på før jeg kom hit. Jeg har sett opp til de spillerene før jeg kom, og nå spiller jeg på lag med dem. Jeg gleder meg masse til 2021, og ser veldig frem til dette året.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Landslagsambisjoner
Men hva med videre utvikling? Thea har en målsetning om å stabilisere seg mer og gjøre et bedre 2021 enn 2020.

– Jeg ser for meg å bruke sesongen på å komme meg enda mer inn i laget. Jeg har også ambisjoner om å gjøre det enda bedre enn forrige sesong, og være mer stabil gjennom kampene. Jeg vil utvikle meg på det jeg ønsker å bedre, men også fortsette å utvikle det jeg føler jeg er god på. Jeg har også ambisjoner om å mestre nivået og tempoet enda bedre.

Og i fremtiden har Thea store ambisjoner.

– I fremtiden min som fotballspiller har jeg ambisjoner om å spille på et lag hvor jeg føler meg sentral. Jeg vil også utvikle meg til å bli en landslagsspiller etter hvert. Jeg har høye mål for fotballen og jobber så godt jeg kan med å nå disse målene. Jeg ønsker å spille i et topplag og være en spiller som har en viktig rolle. Jeg har også en drøm om å komme meg inn på A-landslaget og være der fast, sier en smilende Thea.

(5 raske og faktaboks følger under bildet)

5 raske:
Thea beskriver seg selv på banen:
Fysisk sterk, rask, smart og et godt tilslag

Thea beskriver seg utenfor banen:
Glad, morsom, sprer glede og litt kort lunte, sier hun lattermildt.

Beste fotballminne:
Det er mange, men det må nok være å spille på Ullevål stadion og spille Champions League. Jeg har også mange gode minner fra Gjelleråsen på cuper der, som Norway Cup-finalen hvor jeg scorte vinnermålet!

Forbilde:
Caroline Graham Hansen er en av mine favoritter

Spesielle ritualer:
Jeg har mange ritualer jeg gjør og spesielle klær jeg må ha på på kamper

2 kommentarer »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..