Lyns Camilla Linberg er årets spiller i Toppserien 2020!

Camilla Linberg har prestert på et skyhøyt nivå gjennom hele 2020 og har vært en sentral brikke i Lyn denne sesongen. Hun har i hele år kjempet om toppscorertittelen i ligaen til tross for at hun spiller på et lag på nedre halvdel av tabellen.

Linberg har en vanvittig kreativitet i spillet sitt og de fleste forsvarsspillere frykter henne når hun kommer stormende fremover i banen. Det har ført til flere gule kort og forseelser fra motstandere, noe som igjen har resultert i scoringer både fra frispark og straffemerket.

Selv om hun selv scorer en del, har hun også vært flink til å sette opp andre i gode scoringsposisjoner, og dermed bidrat med målpoeng i form av assister eller andreassister. Linberg har hatt med det hele tolv målinvolveringer, noe som er mest i Toppserien, og hun har underholdt oss med rainbow-flikker, spektakulære scoringer fra langt hold og driblinger ut av en annen verden.

Hun har ikke bare imponert offensivt, men de siste årene har hun også blitt bedre og bedre i det defensive arbeidet. Denne sesongen har hun tatt enda flere steg og har vært et arbeidsjern som har bidratt godt også i det defensive presspillet til Lyn.

Prisen gis ut via et samarbeid mellom Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball, Karlsen Foto, Hordalandsfotball og Fotballkollektivet ved magasinet Stang Inn.

PS! Prisen for årets unge spiller 2020 deles ut og presenteres neste uke!

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..