Vi leverer hver runde en kort analyse på hva som kan være vært å tippe på i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på både i Toppserien og i 1. divisjon. Vi har en «sikker» kupong og en sjansekupong.

Den sikre kupongen:

Grei – Fart: H

Grei bør slå Fart med ganske god margin. Gjestene står kun med ett poeng på sine første tolv kamper og har ikke lyktes med sin unge og uerfarne stall. Vertene besitter mye rutine og fortsetter Marlene Young som i andreomgang i onsdagens cupkvalik mot KIL/Hemne kan det bli storseier. Julia Caroprese storspilte også til tider onsdag og vi er spent på om det kan føre til hennes andre start for sesongen. Vi setter H til 1,25 i odds.

Arna-Bjørnar – LSK Kvinner: B
Vertene har mistet Rikke Nygard til Vålerenga og det viste seg borte mot Sandviken sist helg. Samtidig har Malin Brenn kommet tilbake fra skade for gjestene og med hun som forsvarssjef ser vi ikke hvordan Arna-Bjørnar skal klare å trenge seg igjennom. Vi tror LSK vinner til 1,25 i odds.

Fløya – Hønefoss: B
Vertene spilte en meget god kamp hjemme mot Medkila i midtuka da de tok seg videre til NM, men Hønefoss har virkelig fått fart på sakene i det siste og har blant annet fått inn en spennende spiller i Emilia Ruud. Dette er nok en av de mest usikre på denne kupongen etter det vi så fra Fløya på onsdag, men vi tror at Silje Nyhagen fortsetter å putte baller i mål. Dermed setter vi B til 1,40 i odds.

ØHIL – Amazon Grimstad: H
Her er vertene storfavoritter. Gjestene vant oppgjøret i midtuka i NM-kvaliken, men hjemmelaget sparte så og si alle sine faste fra start og det hadde mye å si for onsdagens resultat. Gjestene så svake ut bakover, men dødelig effektive offensivt. Vi går for H til 1,35 i odds.

Total odds: 2,95

Sjansekupongen:

Klepp – Sandviken: H
Etter 0-7-tap i sist runde høres det kanskje vanvittig ut å sette Klepp-seier, men de manglet Tuva Hansen i forrige kamp. Uten Tuva tror vi Klepp hadde ligget med enda færre poeng denne sesongen og vi tror hun kan bli avgjørende. Sandviken har ikke fått det til å stemme helt og selv med 2-0-seier over Arna-Bjørnar sist, så imponerte de ikke altfor mye offensivt. 5,60 får du i odds på hjemmeseier.

Åsane – Stabæk: H
Nok en overraskelse her. Stabæk leder serien, men sesongens eneste tap kom mot nettopp Åsane. Vertene har overrasket oss positivt og er det beste laget vi har sett i aksjon live på stadion i 1. divisjon denne sesongen. Samtidig har Milena Kokozs en vane å score mot Bærumslag (Tre mot ØHIL og ett mot Stabæk). Stabæk blir ikke lette å slå da de har Melissa Bjånesøy på topp, men vi tror på en liten overraskelse på Myrdal Stadion og setter H til 4,70 i odds.

KIL/Hemne – Medkila: U
Begge lag har vært gode denne sesongen og vertene er spesielt gode på hjemmebane. Medkila kjemper om opprykk, men vi tror de skal få det tøft i Kyrksæterøra, men med ligaens kanskje beste keeper i Hanne Larsen, tror vi også KIL/Hemne skal slite med å finne nettmaskene. Vi setter dermed U til 3,60 i odds.

Total odds: 94,75

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe. All odds er hentet fra Norsk Tipping og oddsen kan endre seg inn mot kampstart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..