Vi leverer hver runde en kort analyse på kampene i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på. Vi tar også med kampene i 1. divisjon.

Under følger betraktninger av rundens kamper i Toppserien og i 1. divisjon:

Kolbotn – Arna-Bjørnar

Et spennende oppgjør mellom to lag som ligger langt nede på tabellen. Arna-Bjørnar vant mot Lyn sist og fikk endelig en seier igjen. Kolbotn på sin side tapte for Sandviken sist, men har plukket poeng jevnt og trutt og begge lag står med seks poeng. Det blir nok et jevnt oppgjør som kan gå alle veier. Vi unngår kampen.

Lyn – Røa

Enda et bunnoppgjør. Lyn ligger på kvalikplass, mens Røa ligger sist. Gjestene fikk for øvrig sine første poeng da de overraskende tok tre poeng borte mot Klepp sist runde. Lyn på sin side gikk med et knepent tap borte mot Arna-Bjørnar. Det er et nytt oppgjør som kan gå alle veier og vi unngår også denne kampen.

Støtt Norsk Kvinnefotball dekker kampen.

Avaldsnes – RBK Kvinner

Her er bortelaget favoritter, men det er alltid tøft på Karmøy. Avaldsnes slo LSK Kvinner sist, og kan fort ta poeng også mot Rosenborg. Gjestene på sin side har ennå tilgode å tape en fotballkamp og spilte en meget sterk kamp hjemme mot Vålerenga sist. Dette er en ny kamp som kan gå alle veier og vi unngår kampen.

Fotballkollektivet dekker kampen

Sandviken – Klepp

Hjemmelaget tok en grei 3-1-seier borte mot Kolbotn sist, mens Klepp tapte hjemme for Røa etter en svak prestasjon. Sandviken er nok favoritter lørdag, men de møter et lag som har Toppseriens beste stopper i Tuva Hansen og som slipper inn lite mål. Problemet til gjestene har stort sett ligget offensivt da de kun har fire mål så langt. Det er færrest i Toppserien. Sandviken på sin side har scoret 14, men sluppet inn mål i samtlige kamper så langt denne sesongen. Vi går for H til 1,25 i odds.

Fotballkollektivet og Hordalandsfotball dekker kampen

LSK Kvinner – Vålerenga

Vertene gikk på sitt første tap for sesongen sist og er nok revansjelystne, mens Vålerenga ikke har tapt siden serieåpningen borte mot Sandviken. Det blir nok et tett og jevnt oppgjør som kan bikke begge veier. Vålerenga har fått godt betalt for lite underholdende fotball, mens LSK har slitt med skader på sentrale spillere. Nora Eide Lie fikk et innhopp igjen sist og kan være forskjellen på seier, uavgjort eller tap i denne kampen. Vi unngår kampen, men setter H til 2,35 i odds på vår risiko-kuppong.

Grei – Stabæk

Gjestene er favoritter borte mot Grei. Slet riktignok lenge borte mot Amazon Grimstad sist, men bør ha en enklere kamp mot Grei. Vi tror det ender med B, men til kun 1,12 i odds, dropper vi kampen.

ØHIL – Medkila

Rundens toppkamp. Øvrevoll Hosle tar i mot Medkila til det som vitner om en meget tøff og spennende kamp mellom to av ligaens beste lag. Lagene ligger også likt på tabellen, men ØHIL har gått på en smell hjemme mot Åsane tidligere i sesongen, mens Medkila imponerte borte mot Stabæk og kunne fint vunnet på Nadderud den gang. Dette kan gå alle veier og vi unngår kampen.

Støtt Norsk Kvinnefotball dekker kampen

KIL/Hemne – Fart

Hjemmelaget er storfavoritter når Fart kommer på besøk. KIL/Hemne er alltid tøffe å møte på sin hjemmebane og med det Fart har vist så langt i årets sesong bør det bli en relativt grei hjemmeseier. Vi går for H til 1,35 i odds.

Karlsen Foto og Fotballkollektivet dekker kampen

Åsane – Amazon Grimstad

Hjemmelaget er store favoritter mot sørlendingene. Bergenserne er det laget som har imponert mest i forhold til det alle trodde før sesongstart og bør ha få problemer hjemme mot Amazon Grimstad. Selv om sørlendingene overrasker i ny og ne, tror vi Åsane stikker av med alle poengene. Vi går for H til 1,30 i odds.

Fotballkollektivet og Hordalandsfotball dekker kampen

Hønefoss – Fløya

Vertene har ikke vært like imponerende som i fjor så langt, men møter et Fløya-lag som har vært enda dårligere. Vi tror Fløya skal få det tøft nok en gang og vi tror Hønefoss vil ha få problemer på hjemmebane. Vi går for H til 1,27 i odds.

Vår odds-kuppong:
Sandviken – Klepp: H til 1,25 i odds
KIL/Hemne – Fart: til 1,35 i odds
Åsane – Amazon Grimstad: H til 1,30 i odds
Hønefoss – Fløya: H til 1,327 i odds

Total odds: 2,79

Oddskuppongen gir lite avkasting denne runden, men du kan sprite den opp med H til 2,35 i odds mellom LSK Kvinner og Vålerenga. Det vil gi en totalodds på 6,55.

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe. All odds er hentet fra Norsk Tipping og oddsen kan endre seg inn mot kampstart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..