Vi leverer hver runde en kort analyse på kampene i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på. Vi tar også med kampene i 1. divisjon.

Under følger betraktninger av rundens kamper i Toppserien og i 1. divisjon:

Arna-Bjørnar – Lyn

Et spennende oppgjør mellom to lag som ligger langt nede på tabellen. Arna-Bjørnar har tapt fem på rad og kun slått Røa denne sesongen. Lyn på sin side har slått Kolbotn og spilt uavgjort mot Sandviken. Det blir nok et jevnt oppgjør som kan gå alle veier. Vi unngår kampen.

Hordalandsfotball og Fotballkollektivet dekker kampen

Klepp – Røa

Vertene er storfavoritter mot et bortelag som står med syv strake tap så langt. Klepp på sin side har spilt flere gode kamper og bør forvente seg å ta tre nye poeng. Dog Røa er tøffe å møte og det er klart for en skikkelig krigekamp. Klepp har slitt med å score og står kun med fire mål, men samtidig har de kun seks baklengs. Det er nest best i Toppserien. Røa har 5-16 i målforskjell. Vi går for H til 1,32 i odds.

Avaldsnes – LSK Kvinner

Her er bortelaget favoritter, men det er alltid tøft på Karmøy. Avaldsnes har fått godt betalt for ikke så altfor imponerende spill så langt og mangler Olaug Tvedten som har karantene. Det vil bli et stort savn for hjemmelaget. LSK på sin side har slitt litt de to siste kampene etter skader på flere spillere. Vi velger å unngå kampen.

Kolbotn – Sandviken

Hjemmelaget har imponert kraftig i 2020. Kan de overraske igjen. Sandviken kommer til kampen som favoritter, men har underprestert i år. Bortelaget har et høyt toppnivå, men stabiliteten har ikke vært der. Kolbotn på sin side kommer til å kjempe med nebb og klør igjen og vi blir ikke overrasket om de får med seg poeng fra kampen. Vi velger å droppe denne kampen også.

Kvinneidrett.no og Fotballkollektivet dekker kampen

RBK Kvinner – Vålerenga

Vertene har imponert kraftig så langt og slo Sandviken 3-1 på bortebane sist. Fortsatt tilgode å tape en fotballkamp. Vålerenga har heller ikke tapt en kamp, men de har skuffet stort i spillet sitt så langt denne sesongen. De har slitt seg til knepne seiere i alle kamper, men mot Kolbotn hjemme ble det bare uavgjort. Vi tror trønderne går av med seieren og satser på H til 2,25 i odds.

Karlsen Foto og Fotballkollektivet dekker kampen

ØHIL – Hønefoss

Vertene er favoritter mot gjestene fra Hønefoss. ØHIL slet hjemme mot Åsane og ble slått, men vi tror laget får en bedre dag lørdag og tar med seg alle tre poengene mot et Hønefoss-lag som ikke har imponert noe særlig i 2020. H til 1,57 i odds.

Fløya – KIL/Hemne

Fjorårets serievinner har ikke fått det til å stemme så langt i år og står så langt uten seier. Hjemme mot nyopprykkede KIL/Hemne kan de få sin første seier, men KIL/Hemne har bevist at de virkelig har noe i 1. divisjon å gjøre. Det virker å bli en jevn kamp og vi unngår kampen.

Medkila – Grei

Hjemmelaget er storfavoritter når Grei kommer på besøk. Medkila har imponert og fortjente poeng borte mot Stabæk sist, mens Grei har stort sett har slitt, men fått med seg en seier så langt. Vi går for H til 1,35 i odds.

Fart – Åsane

Bortelaget har imponert i 2020 og spiller fin fotball. De kriger best og er solide både offensivt og defensivt. De møter et Fart-lag som har slitt noe voldsomt etter nedrykket fra Toppserien og vi ser ikke hvordan Fart skal kunne ta poeng. Vi går for B til 1,30 i odds.

Amazon Grimstad – Stabæk

Gjestene fra Stabæk er favoritter på bortebane, men Amazon pleier å være tøffe å møte, spesielt i Grimstad. Stabæk uten poengtap så langt, men imponerte ikke sist. Amazon på sin side har tilgode å ta poeng på hjemmebane i år, men er nok gira på å endre på det. Vi tror likevel Stabæk tar alle tre poengene, men dropper kampen da oddsen på 1,07 for Stabæk-seier er for lav til å gi noe særlig avkastning.

Vår odds-kuppong:

Klepp – Røa: til 1,32 i odds
RBK Kvinner – Vålerenga: H til 2,25 i odds
ØHIL – Hønefoss: til 1,57 i odds
Medkila – Grei: H til 1,35 i odds
Fart – Åsane: B til 1,30 i odds

Total odds: 8,18

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe. All odds er hentet fra Norsk Tipping og oddsen kan endre seg inn mot kampstart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..