Vi leverer hver runde en kort analyse på kampene i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på. Vi tar også med kampene i 1. divisjon.

Under følger betraktninger av den andre serierunden i Toppserien og den første serierunden i 1. divisjon:

Vålerenga – Kolbotn

Vålerenga er favoritter på hjemmebane, men Kolbotn har vist at de kan overraske før. Noor Eckhoff var tilbake sist etter hjernerystelsen og vartet opp med to assist og blir viktig for gjestene. Vi tror dog Vålerenga skal kunne klare en grei seier på Intility Arena. H til 1,14 i odds gir lite tilbake, men her går vi for H med handikap 0-1 til 1,47 i odds.

Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball og Fotballkollektivet dekker kampen

Røa – Avaldsnes

Avaldsnes er favoritter, men på Røabanen er det alltid tøft. Røa står uten poeng etter fem kamper og trenger å starte poengsankingen for å unngå nedrykk. Avaldsnes tapte sist mot Sandviken og det de viste der er ikke nødvendigvis nok til å ta seieren på Røabanen. Kommer de tilbake til det de viste i førsteomgangen mot Vålerenga vil de kunne få en morsom kveld. Vi unngår kampen.

Klepp – Lyn

Vertene fra Jæren er favoritter. De har spilt bedre og bedre utover sesongen og vi tror de skal få en grei reise i denne kampen. Samtidig overrasket Lyn ved å ha LSK på gaffelen sist helg, men borte på Jæren tror vi det blir tøffere. Vi går for H til 1,37 på oddsen.

Sandviken – RBK Kvinner

Rundens storkamp. Begge lag kjemper i medaljekampen og det vil bli litt av et oppkjør i Bergen. Får Sandviken til det samme som mot Avaldsnes sist, blir de vanskelige å slå. Samtidig har RBK sett solide ut, og laget har gode spillere i alle posisjoner. Vi unngår kampen på oddsen, for dette kan gå alle veier.

Fotballkollektivet og Hordalandsfotball dekker kampen

LSK Kvinner – Arna-Bjørnar

Vertene reddet seg inn mot Lyn sist, men vi tror de vil ha god kontroll hjemme mot Arna-Bjørnar. Samtidig har Arna-Bjørnar vist gode takter til tider, men de mangler den som skal score målene deres. Det skal bli tøft borte mot LSK og vertene vil nok ta med seg alle tre poengene. Det gis kun 1,17 for H på oddsen, men vi går for H med handikap 0-1 til 1,50 i odds.

Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball og Fotballkollektivet dekker kampen

Stabæk – Medkila

To lag uten tap så langt møtes på Nadderud, men Stabæk er storfavoritt hos børssetterne. Vi tror likevel Medkila skal kunne gi vertene kamp om poengene, men Stabæk tar nok tre poeng til slutt på hjemmebane. H til 1,22 er dog ikke hvert å spille på.

Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball og Fotballkollektivet dekker kampen

KIL/Hemne – ØHIL

Bortelaget er favoritter på Kyrksæterøra, men vi vet at KIL/Hemne er vanskelige å slå der oppe. Vertene har imponert på hjemmebane med flere jevne kamper, mens ØHIL slet fryktelig med Åsane hjemme sist. Gjestene må virkelig skjerpe seg om de skal ta alle tre poengene. Vi unngår kampen.

Karlsen Foto dekker kampen

Fart – Amazon Grimstad

Rundens bunnoppgjør går på Fartbana og det kan gå alle veier. Begge lag står med kun ett poeng så langt og trenger sårt poeng. Amazon Grimstad ble sendt hjem med 4-1-tap borte mot Medkila sist, mens Fart spilte 3-3 borte mot Fløya. Vi unngår kampen.

Åsane – Fløya

Hjemmelaget er favoritter mot laget fra nord. Bergenserne imponerte og slo ØHIL 3-1 borte og fortsetter det spillet kommer nok også årets første hjemmeseier. Kveldskamp denne runden og Fløya viste styrke med å hente inn 0-3 til 3-3 hjemme mot Fart sist. Vi tror på H til 1,40 i odds.

Hordalandsfotball og Fotballkollektivet dekker kampen

Hønefoss – Grei

Vertene er favoritter mot gjestene fra Oslo. Hønefoss har dog til gode å overbevise i år, men bør ta med seg alle tre poengene fra kampen. Grei varierer veldig, men 1-1 hjemme mot KIL/Hemne etter en sen utlikning sist var ikke noe styrketegn. Vi går for H til 1,37 i odds.

Vår odds-kuppong:

Vålerenga – Kolbotn: H med handikap 0-1 til 1,47 i odds
Klepp – Lyn: til 1,37 i odds
Åsane – Fløya: H til 1,40 i odds
Hønefoss – Grei: til 1,37 i odds
LSK Kvinner – Arna-Bjørnar: H med handikap 0-1 til 1,50 i odds

Total odds: 5,79

Tar du en ekstra sjanse kan du legge til KIL/Hemne – ØHIL. Da kan du spille B til en odds på 1,60. Da vil du få en total odds på 9,29 på kupongen.

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe. All odds er hentet fra Norsk Tipping og oddsen kan endre seg inn mot kampstart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..