Vi leverer hver runde en kort analyse på kampene i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på. Vi tar også med kampene i 1. divisjon.

Under følger betraktninger av den andre serierunden i Toppserien og den første serierunden i 1. divisjon:

Arna-Bjørnar – Vålerenga

Vålerenga er favoritter på bortebane i Bergen, men har spilt noen fryktelige førsteomganger og møter Toppseriens så langt beste keeper i Teagan Micah. Arna-Bjørnar har spilt gode kamper, men sliter med å score. Vi tror på B til 1,40 i odds.

Hordalandsfotball og Fotballkollektivet dekker kampen

Lyn – LSK Kvinner

Gjestene er storfavoritter på Kringsjå og vi kan ikke helt se at Lyn skal kunne hamle opp med gjestene. En Camilla Linberg i form om dagen kan skape litt trøbbel, men vi tror LSK er altfor solide. Dog en odds på B til 1,10 føler vi det ikke er verdt å sette penger på, men B med et handikap på 1-0 til 1,37 kan være en mulighet.

Støtt Norsk Kvinnefotball dekker kampen

Kolbotn – Røa

Rundens bunnoppgjør da nummer ni og ti i serien møtes. Geir Nordby har sin 600. kamp når han besøker Sofiemyr. Ingen av lagene har imponert, men vi tror jentene vil gjøre alt for treneren i jubileumskampen og B til 2,45 er meget fristende på risikokupongen.

Kvinneidrett.no og Fotballkollektivet dekker kampen

RBK Kvinner – Klepp

Her er vertene knepne favoritter, men Klepp kan by på problemer. RBK har en av Toppseriens så langt beste spillere i Cesilie Andreassen, men det som kanskje har imponert oss mest er det defensive hos trønderne. RBK spilte 1-1 mot LSK i første runde, men har etter det møtt lag de bør slå. Søndag venter et revansjesulten Klepp og vi er spent på hvordan forsvaret takler farten til Matilde Alsaker Rogde på topp hos gjestene. Vi velger å unngå kampen.

Karlsen Foto og Fotballkollektivet dekker kampen

Avaldsnes – Sandviken

Gjestene knepne favoritter, men her kan alt skje. Kampen går på naturgress på Karmøy og det kan hjelpe vertene. Avaldsnes spilte sesongbeste i førsteomgang borte mot Vålerenga sist, men virket å slite med det fysiske utover kampen. Sandviken har en av ligaen beste lag og vi tror på borteseier. Vi går for B til 1,82 på oddsen.

Hordalandsfotball og Fotballkollektivet dekker kampen

Fløya – Fart

Rundens bunnoppgjør mellom fjorårets seriemester i 1. divisjon og fjorårets Toppserielag i Fart. Vi tror Fløya stikker av med seieren, for Fart har ikke sett bra ut i sesongstarten. Fløya tok et poeng hjemme sist, men denne gang tror vi alle tre poengene blir igjen i nord. Vi går for H til 2,40 i odds på risikokupongen.

Hønefoss – Stabæk

Gjestene er storfavoritter borte mot Hønefoss, men på Aka Arena kan alt skje. Vertene har ikke imponert særlig i sesongstarten, mens Stabæk har vært solide. Vi tror på B, men velger å unngå kampen.

Medkila – Amazon Grimstad

Vertene er storfavoritter hjemme mot sørlendingene. I Harstad er det alltid tøft og formen til Medkila har vært meget solid. Selv om Amazon kan by opp til en tøff kamp, tror vi Medkila får en grei seier til slutt og går for H til 1,40.

Grei – KIL/Hemne

Hjemmelaget flytter seg fra Greibanen til Årvoll på søndag når KIL/Hemne kommer på besøk. Grei er knepne favoritter og vi er usikre på KIL/Hemne. Gjestene er gode hjemme, men etter å ha bli knust borte mot Medkila tror vi de skal få det tøft i Oslo. Vi går for H til 2,15 i odds.

Støtt Norsk Kvinnefotball dekker kampen

ØHIL – Åsane

Vertene er storfavoritter og har fortsatt tilgode å slippe inn mål. Vi tror den første baklengs kan komme mot Åsane som har en Anna Østrem i scoringsform, men totalen gir nok ØHIL-seier. Det er klasseforskjell på lagene totalt sett og Åsane har slitt defensivt til tider. Vi velger dog å droppe kampen på oddsen da H til 1,10 ikke vil gi særlig til utbetaling.

Kvinneidrett.no og Fotballkollektivet dekker kampen

Vår odds-kuppong:

Arna-Bjørnar – Vålerenga: til 1,40 i odds
Avaldsnes – Sandviken: B til 1,82 i odds
Medkila – Amazon Grimstad: til 1,40
Grei – KIL/Hemne: B til 2,15

Total odds: 7,67

Tar du en ekstra sjanse kan du legge til Kolbotn – Røa. Da kan du spille B til en odds på 2,45. Da vil du få en total odds på 28,79 på kupongen. Eventuelt kan du slenge med eller Fløya – Fart og sette H til 2,40 i odds. Da vil kupongen ha en samlet odds på 18,41

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe. All odds er hentet fra Norsk Tipping og oddsen kan endre seg inn mot kampstart..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..