Camilla Linberg (21) fortsetter å briljere for Lyn. Etter å ha herjet for Oslolaget i 2019, har hun bare blitt enda bedre og har blitt Lyns viktigste spiller.

– Jeg har vokst mye som menneske og person, også har jeg forbedret løpskapasiteten min. Jeg har også funnet litt tilbake til den spilleren jeg var når jeg var 10-11 år da jeg meiet ned store, høye gutter. Det å ha litt trøkk i spillet mitt både defensivt og offensivt er noe av det som har blitt bedre, sier Camilla Linberg til Kvinneidrett.no om hvordan hun har opplevd utviklingen sin de siste årene.

Linberg kom på årets lag hos Kvinneidrett.no, Støtt Norsk Kvinnefotball og Hordalandsfotball etter fjorårssesongen. Den trenden har hun egentlig bare fortsatt. Hun har vært Lyns beste offensive spiller denne sesongen og har vært delaktig i fire av fem Lyn-scoringer så langt. Hun hadde målgivende mot Avaldsnes i første runde, før hun har scoret i tre kamper på rad nå. Linberg bidrar i tillegg like mye defensivt som offensivt. Det har gjort Linberg til en av Toppseriens beste spillere så langt i 2020.

Vår nye superstjerne har ikke bare fått oppmerksomhet i Norge, men høster også nå oppmerksomhet internasjonalt etter helgens kamp mot Kolbotn.

Se intervjuet med Linberg i sin helhet i videovinduet:

Hovedtrener i Lyn, Ole Johan Aas, skryter av sin juvel og er glad for at hun er nettopp Lyn-spiller.

– Camilla er først og fremst en veldig, veldig god fotballspiller og en veldig dedikert idrettsutøver. Når hun får anledningen til å trekke opp løsninger av hatten som vi ikke engang kunne tenke oss at var mulig, så kan jo det bli straffespark og den setter hun jo iskaldt, sier hovedtrener i Lyn, Ole Johan Aas, til Kvinneidrett.no.

Se hele intervjuet med Aas i videovinduet:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..