Vi leverer hver runde en kort analyse på kampene i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på. Kommer 1. divisjon på oddsprogrammet, så vil vi ta med den i vurderingen.

Under følger betraktninger av den andre serierunden i Toppserien og den første serierunden i 1. divisjon:

Røa – LSK Kvinner

Bortelaget er store favoritter i denne kampen. Røa står med 0 poeng etter kamper mot Arna-Bjørnar og Vålerenga, samt 0-3 i målforskjell. Mot Vålerenga sist ble det også 0 målsjanser. LSK Kvinner står med fire poeng og 2-1 i målforskjell etter uavgjort mot Rosenborg borte og Sandviken hjemme. Vi kan ikke se hvordan Røa skal kunne tukte LSK Kvinner i denne kampen. Vi velger B til 1,22 i odds hos Norsk Tipping.

Sandviken – Lyn

Sandviken er gigantiske favoritter på Stemmemyren. De har sterke 3-2 hjemme mot Vålerenga og tapte på overtid mot LSK borte sist. Lyn derimot har sluppet inn hele ni mål på to kamper og står med to strake tap. Dog positivt med tre mål fremover. Her kan det bli storseier til Sandviken og vi velger H med handikap på 0-2. Det gir 1,72 i odds.

Klepp – Vålerenga

Jærbuene har fire poeng og 1-0 i målforskjell etter starten, mens gjestene fra Oslo øst har tre poeng og 4-3 i målforskjell. Klepp er et av ligaens beste defensive lag og var det også i fjor, men denne sesongen har de ikke fått brynt seg på de beste offensive lagene ennå. Det får de når de møter Vålerenga. Likevel alltid vanskelig å spille borte mot Klepp og vi unngår kampen.

Avaldsnes – Arna-Bjørnar

Nok en kamp som kan bli spennende. Avaldsnes knepte favoritter og mest på grunn av at de har spillere som scorer. Arna-Bjørnar står med 1-1 i målforskjell og ser bedre ut defensivt enn Avaldsnes, som har sluppet inn fire mål på kampene mot Lyn og Kolbotn. Så er spørsmålet om Elise Thorsnes får karantene for albuen mot Noor Eckhoff sist kamp. Det avgjøres torsdag, men vi velger likevel H til 1,50 i odds.

RBK Kvinner – Kolbotn

Vertslaget er soleklar favoritt, men Kolbotn har vært underdog i de to første rundene og imponert. Eline Hegg har vært stor så langt og fortsetter hun i samme spor kan hun skape trøbbel for trønderne. Dog tror vi kvaliteten RBK sitter med er bedre. Anført av en av Toppseriens så langt beste midtbaner med Emilie Joramo og Cesilie Andreassen, kombinert med Julie Blakstad og Celine Nergård på kantene og en Marit Clausen på topp, så har RBK per dags dato kanskje et av Toppseriens beste angrep. Når man vet at flere lurer bak også, kan de bli farlige fremover. Vi velger H til 1,25 i odds, men er fristet til å spille på H med handikap 0-1 til 1,70 i odds.

Grei – ØHIL

Vertene overrasket med seier borte mot Fart i serieåpningen, mens ØHIL rundspilte fjorårsmester Fløya. Vi tror det blir en tøff kamp som det alltid er på Greibanen, men kvaliteten ØHIL innehar i laget sitt ser ekstremt mye sterkere ut og vi tror gjestene tar med seg tre poeng tilbake til Bærum. Vi velger B til 1,40 i odds.

Fløya – Amazon Grimstad

Dette ser på papiret ut som en jevn kamp. Amazon Gristad tapte knepent 1-2 hjemme for Hønefoss i første serierunde, mens Fløya gikk på et 0-5-tap borte mot ØHIL. Dog Fløya spilte brukbart offensivt, men slet i egen boks. Boksspillet må bli bedre om de skal kunne ta poeng fremover, men vi unngår denne kampen.

Stabæk – Fart

Her er vertene storfavoritter og vi ser ikke noen mulighet for at Fart skal kunne ta med seg poeng hjem fra Nadderud. Det er kvalitet over hele linja hos Stabæk, samtidig som 0-2-tapet til Fart vitner om svakheter. Stabæk åpnet med 2-1-seier borte mot KIL/Hemne i første kamp, men det er alltid tøft borte mot de. Vi velger dog å droppe kampen da en odds på hjemmeseier er for lav.

Medkila – KIL/Hemne

Nytt oppgjør som kan gå begge veier. Medkila er knepne favoritter, men KIL/Hemne vil nok gi de en skikkelig kamp inn til døra. Heldigvis var ikke skaden på Medkilas Andrea Hunstad så alvorlig som fryktet, men vi ser henne neppe på banen søndag. Vi velger å unngå denne kampen også.

Hønefoss – Åsane

Hønefoss er storfavoritter mot Åsane, som er tippet å havne i bunnstriden. Mens vertene har tre poeng etter 2-1-seier borte mot Amazon Grimstad, har Åsane null poeng etter 0-1-tap hjemme for Medkila. Dog varsles det om at Anna Østrem som var skadet i serieåpningen blir klar til helgens kamp. Vi velger dog H til 1,40 i odds.

Vår odds-kuppong:

Røa – LSK Kvinner: B til 1,22 i odds
Sandviken – Lyn: H med handikap 0-2 til 1,72
RBK – Kolbotn: H til 1,25 i odds
Avaldsnes – Arna-Bjørnar: H til 1,50
Grei – ØHIL: B til 1,40
Hønefoss – Åsane: H til 1,40

Total odds: 7,71

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe.

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..