Rikke Ingebrigtsli Hansen er en av Norges beste og mest spennende innebandyspillere. 20 år gammel har hun allerede markert seg både i Norge, Sverige og internasjonalt. Vi møtte Pixbo Wallenstam-jenta mens hun var hjemme på Manglerud nå i off-season. Bli med på reisen gjennom karrieren hennes.

Vi tok turen til Manglerud Senter øst i Oslo og på andre siden av veien fra senteret ser vi en smilende jente i solskinnet. Hun er iført svart bukse og svart t-skjorte der hun står med innebandykølla og en ball i den ene hånda, mens telefonen opptar den andre. Det må være Rikke, som vi valgte å møte henne på hennes hjemtrakter. Hun er nemlig født og oppvokst på Manglerud, kun noen hundre meter nede i gata for senteret. Hun smiler som en sol idet vi kommer gående bort til henne, og vi merker allerede fra første ord at dette er en hyggelig, omgjengelig og sosial jente som er flink til å holde samtalen gående.

Derfra tar vi turen nedover mot Høyenhallen. På veien går praten løst og vi merker at dette er en jente som virkelig er glad i idretten sin. Når vi til slutt når hallen etter et par minutters spasertur, finner vi noen trebenker like ved siden av Høyenhallen. Innenfor dørene til hallen har Rikke tilbragt mye tid i oppveksten, og det vekker gode minner for henne å være i nærheten av Tunet sin hjemmebane. Det var nemlig her i Høyenhallen og på Tunet innebandykarrieren startet i 2006, for hele 14 år siden.

– Her på Manglerud driver alle med innebandy. Det var liksom det som var tingen her. Det og hockey, pluss litt fotball, sier Rikke innledningsvis.

– Så det er et veldig idrettsmiljø her, og det var veldig naturlig at man falt inn i det når vi begynte på skolen, når vi var sånn fem-seks år. Så var det noen som hadde begynt litt med innebandy og da var det naturlig at det smittet over på alle oss andre. Vi ble en gjeng som begynte på innebandy og siden da har egentlig innebandy vokst veldig her på Manglerud. Man ser liksom små barn som går med kølle overalt, så det er veldig kult at det har blitt en greie her, sier Manglerud-jenta.

Hun var dog ikke bare god i innebandy. Også i fotball markerte hun seg positivt. Hun ble blant annet tatt ut på kretslaget. Det var da tankene begynte å svirre og hun bestemte seg for å satse hundre prosent på innebandyen.

– Jeg drev jo med fotball og innebandy samtidig og det var et punkt hvor jeg kom på kretslagssamlinger med fotballen også. Det var når fotballen ble litt mer seriøs, at jeg fant ut at kanskje innebandy var det jeg ville satse på. Da droppet jeg både kretslaget i fotballen og sluttet på fotball. Da var jeg vel kanskje rundt 14 år, så siden da har det vært innebandy, sier hun om når hun fant ut av at hun ville satse.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rikke poserer foran hallen hvor hun brukte mesteparten av timene sine når hun vokste opp, nemlig Høyenhallen på Manglerud. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Historisk Gothia Cup gull

I Tunet vokste hun opp med flere andre som også satset på idretten og i Gothia Cup i Göteborg 2015 fikk jentene virkelig belønning for strevet. I girls 14-klassen ble Tunet tidenes første norske lag til å vinne Gothia Cup og Rikke ble kåret til finalens beste spiller. Den bedriften gjentok de i tre år da i girls 15- og girls 16-klassene. Det var noe virkelig spennende på gang.

– Det laget, det var veldig spesielt. Vi som spilte på det laget hadde spilt sammen siden vi var seks år gamle kanskje, så vi kjente hverandre veldig bra. Det var et lag som på en måte hadde bygd hverandre opp fra starten.

– Så jeg synes det var veldig fortjent at man får til så bra resultater, og spesielt i Sverige mot mye bedre lag. At vi klarte å ta inn den seieren, og det tre år på rad. Det laget der altså. Kanskje halvparten av laget er på A-landslaget nå, så det sier jo litt om hvordan utviklinga på det laget har vært.

For laget vant det som var i Norge også, men det var i Sverige og Gothia Cup de virkelig fikk bryne seg på motstanden.

– Ja, det er jo et hakk opp. Vi møtte jo noen av Sveriges beste lag på vår alder der. Det er veldig kult at man kan hevde seg og vinne over dem også. De kommer jo fra Sverige, som er så mye større på innebandy enn vi er.

Videre vant hun også seks junior-NM-gull med Tunet, samtidig som seriegullene og NM-gullene begynte å renne inn også på seniornivå. Hennes første seriegull med damelaget kom i 2016/17-sesongen med hennes første NM-gull også samme sesongen. I 2017/18-sesongen endte Tunet på andreplass i serien bak Sveiva. I NM-finalen ble det derimot gull og Rikke ble kåret til Tunets beste spiller i finalen etter fem scoringer og én assist. I tillegg ble hun kåret til sesongens toppscorer med 35 scoringer. Hun var kun et poeng bak Sagenes Hilma Carolina Thofte i kampen om beste poengplukker den sesongen.

Se hele finalen fra da Tunet slo Värnamo 2-0 i J14-finalen i Gothia Cup i 2015 i videovinduet under (Artikkelen fortsetter under videoen):

Valgte norsk videregående

Men Norgeskarrieren begynte å nærme seg slutten. Rikke begynte på siste året på videregående på Bjerke. Noen år tidligere vurderte hun videregående i Sverige for å få spille innebandy på siden der, men det endte med Toppidrett Innebandy med idrettsfag på Bjerke videregående skole.

– Jeg trives veldig bra her på Manglerud og det er her jeg har bodd hele livet. Så det var veldig unaturlig for meg på et punkt der når jeg skulle begynne på videregående at jeg skulle flytte fra alt jeg hadde her. Jeg hadde akkurat kommet på damelaget til Tunet, så jeg ville på en måte bygge meg litt opp her før man kanskje tok det steget videre. Og jeg følte jeg tok det steget videre på et sånt perfekt punkt også, så jeg angrer ikke på at jeg venta med det.

På Bjerke trente Rikke innebandy på morgenen før skolen. Deretter skole før hun to-tre kvelder i uka trente innebandy med Tunet inne i Høyenhallen, som ligger få metere bak henne der vi sitter. Det å kunne kombinere idretten med skolen har vært viktig for 20-åringen.

– For meg har det vært veldig viktig å kunne ha den kombinasjonen. For når man står opp på morgenen og vet at.. Okei det er skole i dag, men først er det innebandy. Det er veldig motiverende i seg selv å komme å starte dagen med en innebandytrening. Etter det er det skole et par timer, før man kommer hjem og til hallen for å trene innebandy igjen. Det er veldig motiverende. I tillegg gikk jeg idrettsfag på skolen som linje også, så da lærte jeg mye om kroppen og trening og sånt også. Det var også veldig motiverende for meg å på en måte ha en hel hverdag bestående av trening og idrett.

I tillegg ga det ekstra energi å kunne trene før skolen. Det hjalp Rikke også til å prestere bedre på skolen.

– Ja, man blir mer konsentrert. Det føler i hvert fall jeg. Så det var noe som hjalp meg på den måten også. Både for å prestere på skolen, men også senere på kvelden på ny innebandytrening.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rikke har en ekstrem ballkontroll og viser oss noen av kunstene sine. Foto: Andreas Kristoffer Berge

A-landslagsdebut

Høsten 2018 startet dermed hennes siste år på videregående kombinert med spill for Tunet i 2018/19-sesongen som så langt kan sies å være hennes største sesong i norsk innebandy. Blant annet A-landslagsdebuten hennes kom høsten 2018 da Norge spilte borte mot Danmark i Fredrikshavn i november. Der scoret hun begge Norges mål i 2-4-tapet.

– Det var en veldig trøblete debut faktisk. Vi skulle jo ned å spille dobbeltlandskamp mot Danmark, så vi tok Stena Line ned. Der ble det trøbbel og vi fikk ikke kommet i land, så vi fikk ikke spilt den første kampen på lørdagen. Vi ble sittende på den båten i 48 timer eller noe sånt, når det egentlig skulle tatt åtte-ni timer eller hva nå enn det tar. Det var jo veldig kjipt, men så kom vi akkurat ned til den siste kampen der. Det var så vidt man fikk den debuten den helgen, men det var bra når vi kom ned. Det var bare synd at vi tapte, men vi var litt slitne etter hele den turen, sier Rikke om den litt spesielle landslagsdebuten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rikke jubler for scoring mot Danmark i VM 2019. Mot samme lag debuterte hun i 2018. Foto: IFF/ Fabrice Duc, www.fabriceduc.ch

Årets spiller

Senere samme sesongen tok Tunet tilbake seriegullet og vant på nytt NM for tredje strake året med Rikke på banen. Det etter 5-4-seier over Sveiva. I finalen scoret hun én gang, men det var en ekstrem sesong for henne. Hun ble toppscorer og beste poengplukker i serien. Med sine 33 scoringer og 29 assist havnet hun 21 poeng foran Thofte, som stjal den tittelen året før. I tillegg fikk hun den største prisen en eliteseriespiller kan få på det individuelle plan. Hun ble kåret til årets spiller sesongen 2018/19.

– Det var jo utrolig stort. Det er jo noe man drømmer om. Man har det litt sånn i baktankene at man håper at en dag kan skje. Når det skjedde, så føltes det veldig rett at man avslutter der, så kan man begi seg ut på nye eventyr etter det.

For det var kronen på verket og det var på tide med nye utfordringer for Manglerud-jenta som fylte 19 år fire dager før NM-finalen i Kongstenhallen i Fredrikstad. Nå var det på tide med nye eventyr, men det var ikke lett å dra fra moderklubben.

– Tunet har betydd alt. Når jeg skulle dra herfra så var det utrolig tungt. Man drar liksom fra der hvor man har vokst opp og fra alle menneskene man har vokst opp sammen med. Så de har betydd alt og Tunet er en klubb som satser veldig på sine egne spillere og jenter generelt. Tunet gjør en veldig bra jobb, men for min egen del var det på tide å dra ut og teste noe nytt. Det kjentes da veldig bra ut at jeg gjorde det på rett tid, sier Rikke.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tunet jubler over seier mot Sveiva i 2015/16-sesongen. I midten foran med nummer 2, ser vi Rikke. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Pixbo Wallenstam

Dermed ble det å flytte til Göteborg og spille for Pixbo Wallenstam. At det ble akkurat Pixbo var ingen overraskelse. Rikke har vært å trent med klubben i mange år og i 2017/18-sesongen debuterte hun faktisk for klubben da hun ble lånt ut fra Tunet i en måned.

– Jeg ble utlånt i en måned for at de ville gi meg den muligheten og se hvordan det var. Jeg har vært i kontakt med Pixbo siden jeg var kanskje 15. Jeg har på en måte dratt litt til og fra og trent med dem med jevne mellomrom. Vi har hatt en plan om at jeg kanskje skulle dit i fremtiden, så at de har holdt interessen oppe gjennom årene har vært veldig bra. Da fikk jeg sjansen til å spille en kamp og se hvordan det var, så det var lærerikt og stort.

Men nå var det en overgang til svenskene og det hele startet med gull i Czech Open i august 2019.

– Det var veldig gøy. Jeg har vært der med Tunet å spilt før, og da gikk det ikke like bra. Men nå kom jeg dit for å spille for et topplag, og visste at man har sjans til å vinne hele turneringa. Pixbo er jo kjent for at de har vunnet hvert år fire år på rad eller noe sånt. Det var litt sånn at jeg håper vi vinner denne gang og, så man ikke føler at man på en måte bidrar til at klubben blir dårligere når man kommer. Men det var veldig stort å få spille den finalen der også med så mange mennesker som så på. Nei, det var bare så utrolig kult å starte sesongen med et gull og ha det i ryggsekken.

For selv med en god start med gull i Tsjekkia, så tok det tid å vende seg til spillet i den svenske ligaen. I starten ble det ikke veldig mye spilletid.

– Jeg kom ned dit med en tanke om at det ikke kommer til å flyte fra starten av. Det kommer til å ta tid til å på en måte vende seg til alt med tempo og alt det nye. Det er jo mye mer profesjonelt og det blir en annen hverdag. Jeg forventet egentlig ikke så mye av meg selv i starten, og jeg fikk egentlig ikke spille så veldig mye fra starten heller. Det var selvfølgelig tungt når man er vandt til å spille mye her hjemme, men så løsnet det litt etter hvert for min egen del. Jeg fikk mye mer tillit og fikk spille mer. Etter det synes jeg det gikk veldig bra, så jeg føler på en måte at jeg avsluttet sesongen på topp.

Og hennes første sesong endte med ti mål, tolv assist og en total på 22 målpoeng.

– Jeg er jo selvfølgelig fornøyd, men jeg er en person som har veldig høye krav til meg selv. På et tidspunkt der var jeg ikke veldig fornøyd. Men jeg spilte ikke så mye, så man kunne ikke gjøre poeng. Men etter hvert som jeg fikk spille, så rant poengene inn av seg selv på en måte. Det fordi at man koser seg når man spiller og det flyter på, så jeg ble veldig fornøyd til slutt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rikke smiler og koser seg utenfor Høyenhallen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Champions Cup neste år

For lagets del ble det andreplass i serien. De endte med 61 poeng og var fire poeng bak IKSU, som ble kåret til seriemestere. Dermed nådde Pixbo målsetningen om topp tre.

– For laget sin del så hadde vi et mål om å komme blant topp tre, så sånn sett fikk vi gjennomført målet i hvert fall.

Etter serien fikk IKSU plass i Champions Cup 2021 som følge av seriegullet, men de trakk seg forrige uke fra både SSL (Svenska Superligan) og Champions Cup neste sesong. Dermed var det over og ut for Sveriges mestvinnende klubb på damesiden. Det var dog noe positivt som kom ut av det. Pixbo fikk plassen i Champions Cup, hvor de fire beste klubbene i de fire beste nasjonene deltar. Champions Cup 2021 er planlagt å holdes i sveitsiske Winterthur til vinteren.

– Selvfølgelig. Det er noe man også drømmer om at man kan gjøre. Når man vinner der får man jo tittelen verdens beste lag, så det er jo en motivasjon det. Det at vi får plassen på grunn av at noen trekker seg er selvfølgelig kjipt sånn sett, men jeg synes også at vi fortjener plassen like mye. Så det er fortjent at vi skal dra dit synes jeg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rikke var godt fornøyd med å tilbringe deler av sommeren hjemme på Manglerud. Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Fra Norge til verdens beste liga

Men hvordan er egentlig overgangen fra norsk innebandy til verdens beste liga og svensk innebandy.

– Jeg kommer jo fra Tunet Innebandy og det er en ganske stor klubb i Norge, hvor de beste spillerne spiller. Men så kommer jeg jo til en hverdag hvor jeg spiller med verdens beste spillere og trener med de hver dag. Det var en veldig stor forandring og man merker liksom at det er så mye mer seriøst. Her hjemme er det mange som spiller for gøy, mens der er det jobben deres og det er det de brenner for. Det er veldig kult å se og lære av dem, så et veldig stort steg, men det er veldig gøy.

For både innebandyen og interessen for idretten er på et helt annet nivå i Sverige enn i Norge. Selv om en NM-finale trekker over tusen tilskuere, er det bare en hverdagskost i Sverige.

– Ja, det er jo stor forskjell, absolutt. Her hjemme har vi ikke så veldig mye publikum heller og når man kommer dit å spiller foran 800-1000 mennesker hver kamp, så er det en veldig stor forskjell. Også er det så mange flere som spiller innebandy der. Det er jo veldig stor forskjell, men det er veldig gøy at man kan dra et sted hvor det er mange fler som liker det samme som deg.

For i Norge var det forrige sesong kun åtte lag i Eliteserien, mens i SSL er det 14 lag.

– Man får mye mer matching mot ulike lag enn å spille mot de samme hele tiden. Også er det jevnt. Det er liksom sånn at hele serien er jevn all over. Man kan tape mot de som ligger på sisteplass, mens her i Norge vinner man kanskje med 20 mål over de som ligger på sisteplass.

Det første året i Pixbo hadde Rikke kun innebandyen å forholde seg til i Sverige, men for en måneds tid siden fikk hun seg en jobb ved siden av.

– Det første året gjorde jeg ikke så mye annet enn å spille innebandy faktisk. Det var det jeg ville satse på å komme inn i, men nå for en måned siden, så begynte jeg i en jobb i Sverige på kundeservice. Der jobber jeg ganske nære hallen og drar rett fra jobb og til trening. Det er noe jeg tror kan være bra nå som man har kommet inn i det, det å ha noe å gjøre på dagtid også.

For selv om Innebandyen er mer profesjonalisert, kan det bli mye dødtid utenom trening.

– Det er selvfølgelig høyere lønninger og sånne ting der borte, men man vil helst ha noe man kan holde på med på siden også. Sånn at det ikke blir så stusselig på dagen.

Og foruten innebandyen og jobben er Rikke ellers en veldig aktiv og sosial jente.

– Jeg liker å være aktiv og trene på egenhånd, og selvfølgelig være med venner. Når jeg er her hjemme også, så er jeg veldig opptatt av å treffe vennene mine igjen, for man ser de ikke så ofte. Så jeg føler at jeg er veldig flink til å være sosial. Så det blir på en måte min hobby da, sier hun lattermildt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rikke viser frem skuddteknikken sin og treffer kontrollert like til side for kameraet. Foto: Andreas Kristoffer Berge

RH2 camp

Rikke har nå vært hjemme en stund etter at serien ble avsluttet og i den perioden har hun blant annet startet opp en innebandycamp for jenter. RH2 camp, som står for Rikke Hansen #2 camp, ble for første gang arrangert i Høyenhallen i juni. #2 kommer for øvrig fra draktnummeret hennes. Campen ble startet for å kunne bidra med noe til utviklingen av norsk innebandy.

– Jeg har på en måte alltid hatt en drøm om at man kan starte opp noe eget og hjelpe innebandyen i Norge. Så ble det veldig enkelt for meg etter hvert som jeg får litt meritter. Da er det veldig lett å kunne lære bort noe. Så etter at jeg hadde flyttet og spiller med de beste og lærer så mye av de, da hadde jeg noe å gi tilbake. Spesielt til jenteinnebandyen i Norge, følte jeg at det er noe jeg har lyst til å bidra. Så da startet jeg opp en jenteinnebandycamp hvor det bare er jenteinstruktører og jentedeltakere som får delta. Jeg tror også det er viktig at jenter får lære av jenter også. At man ikke bare ser at det er herretrenere og at man på en måte skal måtte se opp til herrespillere. Det var på en måte det som var litt min tanke bak den campen. At man kunne være en liten jenteinnebandyspiller og kunne lære av en som er eldre enn seg.

Og campen ble en stor suksess og ble fulltegnet på bare to timer.

– Ja, det gjorde det. Det var litt nervøsitet før man skulle starte opp. Blir det noe interesse? Er det noen som melder seg på i det hele tatt? Men så ble det jo faktisk fullt på to timer etter at jeg hadde lagt ut påmeldinga. Det var veldig overraskende, men også veldig kult. Også er man jo redd for at det skal gå dårlig når man først skal gjennomføre, men det gikk kjempebra. Jeg hadde med meg instruktører fra Eliteserien her hjemme i Norge. Det var spillere som spiller på Tunet sitt damelag og på landslaget, så det var veldig meriterte spillere jeg hadde, og spillere som vet hva de holder på med. Det hjalp meg også veldig at vi var flere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rikke poserer velvillig foran kamera. Foto: Andreas Kristoffer Berge

VM for Norge

Nå venter Sverige igjen for Rikke, som er klar på å gå på en ny sesong med Pixbo. Det både med SSL og Champions Cup. I tillegg venter VM-kvalifisering med Norge.

Hun har tidligere spilt et Verdensmesterskap med flagget på brystet. Det kom i Sveits så sent som i desember i fjor. Der VM-debuterte hun med 7-4-seier mot Estland og fikk blant annet med seg én scoring og to assist, samt ble kåret til Norges beste spiller. Norge vant sin gruppe, men tapte mot Latvia i playoff om plass i kvartfinalen. Dermed endte det med plasseringsspill og Norge ble nummer ni i VM. Rikke fikk med seg syv scoringer og ni assist, samt ble kåret til Norges beste spiller ved to anledninger i hennes VM-debut.

– Det var veldig gøy selvfølgelig å få spille mitt første A-VM. Så var det selvfølgelig trist på en måte at vi endte opp med B-VM, for da møter man litt enklere motstand sånn sett. Men det var utrolig stort og lærerikt, og jeg håper virkelig jeg får flere muligheter til det. For VM er liksom det største man kan oppleve, selv om man er fra Norge for den sags skyld.

Men sjansen for et nytt VM er absolutt innen rekkevidde. Kvalifiseringsspillet for VM i Uppsala (Sverige) i desember 2021.Totalt skal 26 nasjoner delta i kvalifiseringen om de 16 VM-plassene. Sverige er allerede kvalifisert som vertsnasjon, mens det er elleve åpne plasser for europeiske nasjoner. Norges VM-kvalifisering skal etter planen arrangeres mellom 3. og 7. februar 2021.

– Sjansen for å kvalifisere oss er der absolutt. Også håper jeg at vi kan får til bedre resultater enn vi gjorde i forrige VM. Det var helt okei resultater, men jeg håper jo selvfølgelig at Norge kan være med å kjempe mot de beste om ikke så veldig mange år, avslutter Rikke til Kvinneidrett.no.

Vi prøver å komme på om det er noe vi har glemt å ta med, men finner ut at vi stort sett har vært gjennom alle de 20 årene av Rikkes liv på den halvtimen vi sitter ved Høyenhallen, så vi bestemmer oss for å spasere ned til kunstgresset ved hallen. Der tar vi frem kamera og stiller Rikke opp i forskjellige positurer som du sikkert har sett gjennom artikkelen. Vi får henne til å posere foran hallen, får henne til å ta litt triks, litt finter og ikke minst et par skudd. Vi blir truffet av et skudd i låret, men ingen skade skjedd og til slutt treffer vi bra med bildene og kan pakke baggen for å tusle opp til Manglerud senter igjen. Praten fortsetter å gå løs frem til vi sier farvel og Rikke drar hjem for å pakke til ferie etterfulgt av reisen tilbake til Sverige.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Rikke ble kåret til Norges beste spiller i sin første VM-kamp da det ble 7-4-seier over Estland i 2019. Foto: IFF/ Michael Peter
Norge vant B-sluttspillet og tok en niendeplass i VM 2019. Rikke ser du på første rad som nummer fire fra venstre. Foto: IFF/ Fabrice Duc, www.fabriceduc.ch

I tillegg til alle temaene vi tok opp i reisen gjennom karrieren hennes, har hun også oppnådd en hel del andre resultater. Se hele merittlisten til Manglerud-jenta nederst i artikkelen.

Vi kommer også til å følge opp Rikke og hennes prestasjoner i Sverige tett fremover og håper på å få til en tur ned for å se henne i aksjon. I tillegg kan vi glede med at vi vil komme til å dekke den norske Eliteserien tett igjen etter noen år borte.

(Merittliste og fakta følger under bildet)

FAKTA:
Rikke Ingebrigtsen Hansen
Født: 02.04.2000
Høyrehendt
Draktnummer: 2
Tidligere klubber: Tunet
Nåværende klubb: Pixbo Wallenstam
https://www.rh2innebandycamp.no/

Meritter:

Som spiller i Tunet:

 • All star team selected player (2013, 2014)
 • 6 junior NM gull (12/13, 13/14, 14/15, 15/16, 16/17, 17/18)
 • Gothia cup gull (2015,2016,2017)
 • Vinner av VIKINGEN U19 (2014, 2016, 2017)
 • Vinner av VIKINGEN A (2018)
 • 3 senior NM gull (16/17, 17/18, 18/19)
 • 2 U19 VM (2016,2018)
 • All star team U19 VM (2018)
 • MVP Norge A-VM kvalifikasjon (2019)
 • Årets toppscorer eliteserien kvinner (17/18, 18/19)
 • Årets poengplukker eliteserien kvinner (18/19)
 • Årets spiller eliteserien kvinner (18/19)

Som spiller i Pixbo Wallenstam:

 • A- VM 2019
 • All star team 6 nations floorball cup women (2019)
 • Czech Open gull (2019)
 • SM-sølv SSL (2020)

2 kommentarer »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..