Vi leverer hver runde en kort analyse på kampene i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på. Kommer 1. divisjon på oddsprogrammet, så vil vi ta med den i vurderingen.

Under følger betraktninger av den andre serierunden i Toppserien og den første serierunden i 1. divisjon:

Kolbotn – Avaldsnes

Bortelaget er store favoritter i denne kampen. Kolbotn med sterkt 0-0 borte mot Klepp i første runde, mens Avaldsnes vant 5-2 hjemme mot Lyn. Dog svakhetstegn bakover med to baklengs. Vi velger B til 1,65 i odds hos Norsk Tipping.

Vålerenga – Røa

Vålerenga er store favoritter. Slo Røa 4-0 for to uker siden i generalprøven, men tapte 2-3 for Sandviken i første runde. Røa tapte 0-1 for Arna-Bjørnar. Vi tror styrkeforskjellen er stor og Vålerenga vinner greit. Dog unngår å tippe kampen da 1,15 i odds på hjemmeseier er for lavt til å tjene stort.

Lyn – RBK

Trønderne er favoritter, men Lyn kan overraske med en Camilla Linberg i spissen. Dog så tror vi kvalitetsforskjellen vil utgjøre forskjellen og at det blir en reprise fra treningskampen mellom lagene og tre poeng blir med hjem for Rosenborg. B til 1,11 i odds er dog lite å tjene på.

PS! Kampen hadde 4,90 i odds for Lyn-seier torsdag kveld, men fredag ettermiddag har oddsen endret seg til hele 15,00 på Lyn-seier.

Arna-Bjørnar – Klepp

Denne kampen ville vi unngått. Klepp underpresterte stort forrige helg med 0-0 hjemme mot Kolbotn, men vi tror jærbuene er revansjelystne. Arna-Bjørnar presterte bra i første kamp, og kan holde den trenden med et spennende lag. En jevn kamp som kan bikke begge veier og vi unngår denne, selv om U til 3,55 er fristende.

LSK Kvinner – Sandviken

To gulljagende lag møtes i den siste kampen denne runden. En veldig åpen kamp som kan gå begge veier. LSK i LSK-hallen er vanskelige å møte, men vi tror dette er en for åpen kampen og unngår også denne kampen.

Fart – Grei

Fart rykket ned og har mistet 13 spillere foran sesongen, mens Grei har mistet meget viktige og sentrale spillere. Vi tror til tross for spillerflukten fra Fart at hjemmelaget vil ta en komfortabel seier og velger H til 1,60 i odds.

Amazon Grimstad – Hønefoss

Amazon på bortebane og på naturgress er risikabelt for ethvert lag. Hønefoss ser sterkere ut enn vertene. Vi velger likevel å unngå denne kampen, selv om B til 1,70 er fristende.

ØHIL – Fløya

Kamp mellom to topplag fra fjorårssesongen, men vi ser på Fløyas tap av Celine Nergård som stort. Samtidig ser ØHIL sterke ut og spesielt med Sigrid Bloch-Hansen tilbake. Vi tror på H til 1,40 i odds.

Åsane – Medkila

Vertene levnes liten sjanse i årets 1. divisjon og vi tror de er avhengig av en god start. Dog med lite kamptrening tror vi det blir tøft for laget fra Vestland og med en odds på 1,67 i borteseier går vi for Medkila-seier.

KIL/Hemne – Stabæk

Gjestene er store favoritter mot nyopprykkede KIL/Hemne. Stabæk rykket i fjor ned fra Toppserien og vil nok kjempe om opprykk denne sesongen. Det bør være klasseforskjell på lagene, men KIL/Hemne har overrasket før og kan gjøre det igjen. Med en odds på kun 1,13 for borteseier, føler vi at det er liten vits å spille på denne kampen

Vår odds-kuppong:

Kolbotn – Avaldsnes: B til 1,65
Fart – Grei: til 1,60
Åsane – Medkila: B til 1,67
ØHIL – Fløya: H til 1,40

Total odds: 6,17

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..