Vi leverer hver runde en kort analyse på kampene i Toppserien og 1. divisjon. Se hva vi anbefaler.

Før hver serierunde i Toppserien vil det også bli oddstips fra Kvinneidrett.no. Vi har slått oss sammen med tidligere hovedtrener i Vålerenga, Leif Tsolis, som blir vår fotballekspert i 2020-sesongen.

Tsolis driver i dag Mallorca Toppfotball hvor norske fotballjenter kan få oppleve å spille i spansk liga. Blant annet ble han kåret til årets trener i Spania da han tok Mallorca Toppfotball opp i spansk toppfotball i 2017/18-sesongen. Det uten tap på 15 måneder. Han har også god innsikt i norsk fotball og dermed består Kvinneidrett.no sitt ekspertpanel av redaktør i Kvinneidrett, Andreas Kristoffer Berge, og Mallorca Toppfotball-leder Leif Tsolis.

Foran hver runde går vi dermed igjennom runden og velger ut et par kamper det kan være verdt å spille på. Kommer 1. divisjon på oddsprogrammet, så vil vi ta med den i vurderingen.

Under følger betraktninger av den første serierunden i Toppserien:

RBK – LSK

Sesongen åpner med RBK mot LSK, men denne kampen ville vi prøvd å unngå. LSK er favoritter, men med tanke på rammen rundt kan RBK bite godt fra seg på hjemmebane. Første offisielle kampen som RBK og med en sulten gjeng kan RBK fort ta poeng mot LSK.

Røa – Arna-Bjørar

Røa er favoritter på oddsen, men her kan Arna-Bjørnar overraske å ta med seg poeng. Det er et litt risikabelt spill, men med tanke på at Synne Masdal er ute med karantene, ville vi gått for en meget generøs U til 3,90 på oddsen hos Norsk TIpping.

Avaldsnes – Lyn

Avaldsnes er store favoritter og bør slå Lyn greit, til tross for at de ikke har de australske landslagsspillerne før neste uke. Naturgress taler heller ikke for Lyn, som til vanlig spiller på kunstgress. Vi tror Avaldsnes vil ta en grei seier i sin sesongåpning. Klar H til 1,20 hos Norsk Tipping. Denne kampen kan også vurderes om skal spilles med 0-1-handikap til 1,52.

Sandviken – Vålerenga

To gulljagende lag møtes og denne kampen kan gå alle veier. Dette er en kamp vi absolutt ville unngått å tippe på, da det er et altfor jevnt oppgjør. Vålerenga har dog sett bar ut i treningskampene, mens Sandviken har variert litt mer.

Klepp – Kolbotn

Fjorårets bronsemedaljører, Klepp, serieåpner hjemme mot nedrykkstippede Kolbotn. Her bør det ikke bli annet enn hjemmeseier. Klepp er bedre i alle lagdeler, mens Kolbotn har sett svake ut i sesongoppkjøringen, samt at de mangler den som skal score målene for seg. Klar H til 1,45 hos Norsk Tipping. Denne kampen kan også vurderes om skal spilles med 0-1-handikap til 2,15.

 

Vår odds-kuppong:

Røa – Arna-Bjørnar: U til 3,90
Avaldsnes – Lyn: H (handikap 0-1) til 1,52
Klepp – Kolbotn: H (handikap 0-1) til 2,15

Total odds: 12,75

PS! Vi står ikke ansvarlig for de som velger å følge tipsene. Disse gjør det på eget ansvar og således sitter med risikoen ved å tippe.

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..