Se vårt reviderte tabelltips. Vi tippet Toppserien i  magasinet Stang Inn i april-utgaven, men etter koronaperioden og litt endringer hos noen klubber har vi valgt å revidere ut ifra det vi har fått gjort research på nå rett før seriestart.

Et litt spesielt år har utsatt Toppserie-starten med flere måneder, men fredag sparkes det hele endelig i gang da Rosenborg tar i mot LSK Kvinner. Årets Toppserien ser ut til å bli den jevneste på mange år og etter nedskjæringen til ti lag vil det bli en hard kamp om å få overleve i divisjonen. Vi presenterer et lag av gangen nedover og tar det fra siste- til førsteplass i vårt tips.

10. plass: Kolbotn

Kolbotn har mistet flere sentrale spillere. Nora Eide Lie har gått til LSK og Sigrid Heien Hansen til Vålerenga. Samtidig har Isabell Herlovsen fullført utlånsavtalen sin. Med tanke på at Karina Sævik sto for det meste av det offensive spillet til Kolbotn i 2019, begynner det å bli tynt i rekkene.

Inn har Kolbotn fått gode spillere i Noor Hoelsbrekken Eckhoff, Siri Ervik, Nikola Orgill og Johanne Fridlund, samt et par til. Utifra det vi har sett av laget så langt har det sett svakt ut. Vi tror vi det blir for tynt i rekkene hos Kolbotn og tror de må ta den tunge veien ned.

Unge spillere å se opp for:

Noor Eckhoff og Eline Hegg har begge sett bra ut i treningskampene og blir viktige for Kolbotn i 2020. Spesielt Hegg har et bra driv opp over kanten og har tatt store steg de siste årene. Det samme gjelder Eckhoff, som blir en viktig  ballstyrer på midtbanen hos Kolbotn. Hun må samtidig jobbe litt med presisjonen til tider, men får hun presisjonen til å sitte kan det bli meget bra.

Overganger:

Inn: Siri Ervik (Stabæk), Julie Hoff Klæboe (tilbake fra Medkila etter utlån), Nathalie Jørgensen (eget juniorlag), Thea Sørbo (eget juniorlag), Guro Møller (eget juniorlag), Nikola Orgill (Canberra United), Noor Eckhoff (Lyn), Johanne Fridlund (Grei), Synne Sofie Christiansen (Vålerenga)

Ut: Sigrid Heien Hansen (Vålerenga), Nora Eide Lie (LSK Kvinner), Isabell Herlovsen (Vålerenga)

9. plass: Lyn

Lyn har variert veldig i oppkjøringen og har ikke signert noen «store stjerner», men det skal bli spennende å se hvordan for eksempel en Kristin Haugstad klarer seg i Toppserien etter 1. divisjonsspill for Amazon Grimstad. Lyn har hatt en god forestilling mot Vålerenga og en dårlig kamp mot Rosenborg. I siste treningskamp mot LSK var de mer tilbake der de bør være til tross for tap. Spesielt en del juniorfeil i forsvar kan hemme Lyn om de ikke blir kvitt dribling på midtstopperposisjon.

Lyn har på sin side også mistet viktige brikker. Huseby-søstrene, Vilde Hasund og Noor Eckhoff har alle forlatt klubben og det vil nok merkes. De har dog beholdt en viktig spiller i Camilla Linberg. I tillegg får de etter det vi erfarer Mimmi Löfwenius tilbake fra LSK i august. Til tross for at vi tipper de på kvalik, blir vi ikke overrasket over om de klatrer opp på sikker plass og spesielt kollektivet i laget er en styrke hos jentene fra Oslo vest.

Unge spillere å se opp for:

Camilla Linberg har blitt voksen og blir ekstremt viktig for Lyn. Hun kan få forsvarsspillere til å klø seg i hodet og har et herlig repertoar i det offensive spillet. I tillegg har hun tatt steg på det defensive. Hun blir forskjellen som gjør at Lyn beholder plassen og har en X-faktor få andre har. Hun har også begynt å score mål, og fortsetter trenden kan det bli en meget god sesong for Linberg som regnes som et av de mest lovende i Toppserien. I tillegg er det flere andre meget unge og spennende spillere på Lyn.

Overganger:

Inn: Maria Hustad (tilbake fra Medkila etter utlån), Anna Nerland Aahjem (tilbake etter utlån), Cathinka Tandberg (Stabæk Akademi), Julie Aune Jorde (eget rekruttlag), Monica Nedgård Isaksen (eget rekruttlag), Ingrid Bakke (comeback), Kristin Haugstad (Amazon Grimstad), Christina Osnes-Ringen, Kirvil Odden Sundsfjord (Røa)

Ut: Linn Huseby (Røa), Vilde Hasund (Sandviken), Maren Hagfors Thoresen (Stabæk), Mimmi Löfwenius (på lån til LSK Kvinner ut juli), Ebba Lund Andersen (Grei), Camilla Huseby  (Djurgården), Maria Hustad (Hønefoss), Margaux Batt Lægreid (Stabæk), Noor Eckhoff (Kolbotn)

8. plass: Røa

Kanskje det mest overraskende tipset i årets tabelltips. Røa og Geir Nordby har en egen evne til å kjempe på øvre halvdel, men i år tror vi de ender på nedre del av tabellen. De har rett og slett sett meget svake ut i oppkjøringen hvor de har gjort mye rare taktiske vurderinger under kamp. Blant annet mot Vålerenga sist da de konstant prøvde å spille seg ut bakfra uten å lykkes. Til slutt scoret Vålerenga på grunn av nettopp dette. Om det var for å teste noe nytt i treningskampen er usikkert, men slike junior-feil må de legge fra seg om de skal kunne kjempe oppover på tabellen. Vi savner rett og slett å se litt av suksessoppskriften til Røa. Nemlig kynisme og en mer direkte spillestil som i mange år har kjennetegnet laget.

Laget spiller meget fysisk tøft og vi blir ikke overrasket over om laget får mange gule kort. De har allerede svekket seg inn mot serieåpningen etter at Synne Masdal fikk direkte rødt kort mot Vålerenga i generalprøven. Dermed må hun sone karantene i første kamp mot Arna-Bjørnar.

Røa har mistet mer enn de har fått inn. Spesielt tapet av Ina Skaug, Synne Jensen og Justine Vanhaevermaet vil merkes. Inn har blant annet Linn Huseby og Mathilde Harviken kommet, men det ser litt tynt ut.

Unge spillere å se opp for:

Linn Huseby er en god signering og kan med sitt driv fremover i banen skape uro for motstanderen. Samtidig har hun en meget god arbeidskapasitet. I tillegg har de en meget spennende kant i Rebecka Holum. Rask og en spiller som tørr å utfordre. Fortsetter hun framgangen hun har hatt i Røa, kan hun sammen med Holum skape en del gode muligheter for Røa fremover.

Overganger:

Inn: Sarah Suphellen (LSK Kvinner), Linn Huseby (Lyn), Hanna Terry (Limhamn Bunkeflo), Oline Brekke Fuglem (Kongsvinger), Mathilde Hauge Harviken (Fart)

Ut: Ina Skaug (Vålerenga), Guro Bell Pedersen, Julie Støstad, Synnøve Hafnor, Justine Vanhaevermaet (LSK Kvinner), Synne Jensen (Vålerenga), Maria Hiim (pause fra fotballen), Kirvil Odden Sundsfjord (terminert kontrakt – signert for Lyn)

7. plass: Avaldsnes

På Karmøy har man i flere år klaget over mange utskiftninger fra år til år, men i år er det mye utskiftninger i alle lag og dermed kan ikke den brukes mot de lenger. De har mistet Aivi Luik og Da Silva, samt Cecilie Pedersen som trapper ned. Det er mye kvalitet tapt, men med Elise Thorsnes, Katrina Gorry og Clare Polkinghorne inn, så trenger det ikke å bety for mye. I tillegg har de hentet Andrea Norheim fra svensk fotball og Piteå, men  vi mener hun har blitt brukt feil i oppkjøringen. Hun fungerer best som spiss etter vår mening. Nå har hun stort sett spilt på midtbanen. Samtidig ser vi at det er hard konkurranse offensivt i banen.

Avaldsnes har i tillegg utfordringen med at de australske først kommer til klubben neste uke og det kan føre til at det tar litt tid for dem å få til samspillet med resten av laget. Vi føler laget er litt på samme sted som i fjor. Mye usikkerhet, men samtidig en del potensiale. Det kan bli en spennende sesong på Karmøy, men at de skal kjempe om medaljer tror vi ikke. Her kan det bli alt fra fjerde til syvendeplass.

Unge spillere å se opp for:

Det er mange spennende spillere i Avaldsnes, men spesielt Anna Jøsendal er en spiller som har vist god utvikling de siste årene. Hun scoret fire mål i fjor, men i år tror vi hun scorer ennå mer. Samtidig inneholder hun gode defensive egenskaper. Til slutt scoret hun kanskje J19-EMs peneste mål under J19-EM i Skottland i fjor. I tillegg kan man ikke komme unna å nevne Olaug Tvedten. I fjor var hun skardeplaget, men har vært en av de bedre i sesongoppkjøringen. Hennes spilleforståelse kan bli viktig for Avaldsnes i 2020.

Overganger:

Inn: Elise Thorsnes (Canberra United), Andrea Norheim (Piteå), Katrina Gorry (Brisbane Roars), Clare Polkinghorne (Brisbane Roars), Marthe Enlid (Byåsen)

Ut: Cecilie Pedersen (trapper ned), Anna Østrem (Haugar), Helene Haavik (trapper ned), Maria Eduarda Da Silva (Sao Paulo FC), Giovanni Oliveira, Ana Jelencic, Rebekah Stott (Melbourne City), Aivi Luik (Melbourne City)

6. plass: Arna-Bjørnar
Bergenserne er kanskje det laget som har imponert mest i oppkjøringen, og det ligger mye potensiale i Arna-Bjørnar. Laget er flust mest yngre landslagsaktuelle spillere og med en av de mest spennende unge midtbanene i Toppserien vitner det bra for fremtiden. Samarbeidet mellom Rikke Bogetveit Nygard og Thea Bjelde har fungert meget bra i oppkjøringen og fortsetter det kan det bli mye moro på Arna Idrettspark. De fått inn rutinerte Marie Brummel fra Sandviken, samt Camilla Ervik, også det fra byrivalen. Disse sammen med flere spennende utlendinger kan gi en god sesong.

De har dog mistet viktige spillere i Oda Bogstad, Elise Stenevik, Andrea Wilmann. Dette er store tap, men med et ungt lag fra før har alle blitt et år eldre og vi tror bergenserne klør seg i hendene etter å vise hva de er gode for.

Unge spillere å se opp for:

Her kommer man ikke utenom Rikke Nygard og Thea Bjelde. De to jentene er to spillere som til tross for sin unge alder har fått mye rutine. Bjelde mistet mesteparten av fjorårssesongen med en korsbåndsskade, men virker å være tilbake for fullt og bedre enn noengang. Det lover bra for sesongen. Nygard på sin side står med hele 84 A-lagskamper for bergenserne og er et navn som forbindes med klubben. Hun er en av de med mest rutine i laget og samtidig et av de mest lovende spillerne i Norge.

Overganger:

Inn: Marije Brummel (Sandviken), Moa Edrun (Växsö), Meryll Abrahamsen (LSK Kvinner), Kristina Borgenhaug Brudvik (tilbake fra Åsane etter utlån), Emelie Lövgren (Piteå), Kristina Erman (Ferencváros), Tanja Løfshus (Hønefoss),  Teagan Micah (Melbourne Victory), Camilla Ervik (Sandviken), Ingrid Altermark (Sandviken)

Ut: Oda Marie Hove Bogstad (Sandviken), Elise Isolde Stenevik (Eskilstuna United), Andrea Wilmann (LSK Kvinner), Milica Mijatovic (Melbourne City), Sandra Stavenes (Sandviken)

5. plass: Rosenborg BK Kvinner

Trondheims-Ørn er blitt til Rosenborg og vi må innrømme at vi kommer til å savne Ørn-navnet. Det er liksom noe som mangler, men likevel positivt at en stor herreklubb som Rosenborg ønsker å satse på kvinnefotballen også. Samtidig har de vist muskler i overgangsvinduet. Noe som lover bra for fremtiden for trønderne.

De har signert både Kristine Minde (nylig seriemester med Wolfsburg i Tyskland), Lisa-Marie Karlseng Utland , Ceine Nergård og den ettertraktede Julie Blakstad. Meget solide signeringer alle tre og de kan fort utgjøre en forskjell for å komme på øvre halvdel.

Ut har de mistet Malin Sunde som kanskje den beste, samt at Julie Adserø har lagt opp. Samtidig har de Maiken Bakke og Elen Melhus ute med korsbåndsskade, samt Maria Olsvik er gravid. Til tross for at disse tre er gode spillere, trenger det ikke å ha for mye å si for trønderne. De har en meget god og spennende tropp, hvor det også er flust av unge lovende spillere. Spesielt Emilie Joramo imponerte oss da vi så de borte mot Lyn i en treningskamp.

Unge spillere å se opp for:

Nevnte Emilie Joramo tror vi kan ta store steg i 2020. Hun har virket pigg i treningskampene og fortsetter den arbeidsinnsatsen og viljen hun har inn i sesongen kan hun få mange gode opplevelser på fotballbanen. I tillegg har de Emilie Bragstad som nevnes som en av de mest lovende spillere i Europa av UEFA. Hun har vært solid så langt og kan vinne kamper for trønderne på dødballer. Til slutt må vi også nevne fjorårets beste spiller i 1. divisjon, Celine Nergård. Flere klubber har lenge vært interessert i signaturen hennes, men «endelig» valgte hun å ta steget til Toppserien. Et litt usikkert kort, men en meget spennende og løpssterke spiller som virkelig har fart i bena.

Overganger:

Inn: Karoline Nagelhus Hernes (Byåsen), Birthe Christiansen (Byåsen), Celine Nergård (Fløya), Kristine Minde (Wolfsburg), Mari Kristine Vik (Tiller), Emilie Lein (fra eget rekruttlag), Lisa-Marie Karlseng Utland (Reading), Julie Blakstad (Fart)

Ut: Malin Sunde (Sandviken), Julie Adserø (lagt opp), Jenny Østerås (KIL/Hemne), Dina Hellebust Hegerberg (KIL/Hemne), Ane Eggen (KIL/Hemne), Andrea Sivertsen Broholm (på lån til KIL/Hemne)

4. plass: Klepp

Klepp har imponert med kontinuiteten sin og har sølv og bronse de siste to årene. I år tror vi dessverre for Jærbuene at det blir enda en plass ned, men det er mest på grunn av kvalitetene som ligger i topp tre.

Med en Tuva Hansen i midtforsvaret som har vokst opp til å bli en solid leder og kaptein var Klepp det laget som slapp inn færrest mål i fjor. Hansen er kanskje etter vår mening Toppseriens beste midtstopper, men har tilgode å score sitt første Toppseriemål. Kan det komme i 2020? I tillegg har de en Elisabeth Terland fremover i banen som stadig tar steg. Hun er en av Norges mest lovende spiller i manges øyne og hun viser stadig også hvorfor.  I tillegg skal man ikke glemme Matilde Alsaker Rogde, som i fjor vartet opp med en scoring og hele fem assist i J19-NM-finalen. Hun har et repertoar offensivt mange misunner.

Havanna Skaun og Amanda Frisbee blir nok de største tapene, men inn har de fått Nikki Stanton og Aleksandra Sikora. Dette er spillere som drar med seg mye erfaring. Det skal også nevnes at det er blitt trenerbytte siden i fjor. Olli Harder har gått ut og Nick Loftus har tatt over. Sist de gjorde assistenten til hovedtrener endte det med at laget gjorde det bedre og bedre. Kan det skje igjen, så blir det mye jubel på Jæren. Klepp føler vi samtidig har den perfekte balansen mellom unge lovende og eldre erfarne spillere.

Unge spillere å se opp for:

Laget er flust med unge lovende spillere og det er vanskelig å velge, men man kommer ikke utenom Tuva Hansen. Toppseriens kanskje beste midtstopper har tonnevis med rutine til tross for sine 22 år. I tillegg kommer vi heller ikke unna Elisabeth Terland som kan vise seg å gjøre en stor forskjell offensivt i banen for Klepp, det sammen med Matilde Alsaker Rogde som de siste sesongene har vært skardeplaget. Holder hun seg skadefri og får ut sitt fulle potensiale kan hun bli en trussel for samtlige forsvarsspillere i Toppserien.

Overganger:

Inn: Adelaide Gay (North Caroline Courage), Nikki Stanton (Chicago Red Stars), Julia Langåker (Åkra IL), Ingrid Synnøve Nødland (fra eget akademi), Ingeborg Skretting (fra eget akademi), Mille Aune (Viking), Aleksandra Sikora (Juventus), Isabella Hayes (Amazon Grimstad)

Ut: Gry Tofte Ims (legger opp), Lena Soleng Hansen (IK Uppsala), Madeleine Hille Mellemstrand (legger opp), Amanda Frisbie (Madrid CFF), Havana Solaun (Paris FC)

3. plass: Sandviken

Fjerdeplass i fjor tror vi blir til medalje i år. Sandviken har kanskje den bredeste stallen i Toppserien og det oser av kvalitet på de fleste plassene.

På keeperplass har de uten tvil Norges beste trio med Nora Gjøen, Oda Bogstad og Sandra Stavenes, mens i forsvar har de spillere som Ingrid Ryland, Ingrid Stenevik og Ingrid Marie Spoord. Midtbanen er herlig ikke dårlig med Lisa Naalsund i spissen og med Vilde Hasund på kanten. I angrep har de blant annet fjorårets toppscorer i Kenya Cordner sammen med Maria Brochmann. Samtidig er laget flust av unge lovende spillere og blant annet Vilde Veglo har meldt overgang fra Os/Nore Neset. Veglo har vi fulgt siden vi så henne på Camp Mallorca tilbake i 2018 og hun er en meget spennende spiller for fremtiden. Kanskje en av de mest spennende spillerne i Bergensområdet. Laget har heller ikke mistet noen viktige spillere og ser således bedre ut i 2020 enn i 2019.

Sandvikens lag føles på mange måter som det mest komplette laget i Toppserien, så hvorfor bare tredjeplass? De har ikke prestert som forventet i sesongoppkjøringen og vi er usikre på stabiliteten til laget i forhold til å ta gullet. Vi tror nok de vil kjempe om det edleste metallet, men at det er to lag som vil havne foran til slutt.

Unge spillere å se opp til:

Det er vanskelig å velge ut noen her, for det er flere å ta av, men Vilde Hasund var god for Lyn i Toppserien 2019 og med riktig utvikling kan hun bli meget farlig fremover for Sandviken. De har også spennende spillere i  Madeleine Veivåg og Marte Hjelmhaug, samt flere. Veivåg har tatt store steg det siste året og har vist seg som en meget lovende spiller på midten. Hun har imponert i oppkjøringen og kan få en meget god sesong. Hjelmhaug kan også ved spilletid utvikle seg mye og bli en meget solid back for Sandviken. Man kommer heller ikke unna Oda Bogstad, som er en av Toppseriens beste unge keepere.

Overganger:

Inn: Synne Vatshelle Raa og Elise Kvinge (tilbake fra Åsane etter utlån), Ida Holm Neset (Stord), Malin Sunde (Trondheims-Ørn), Oda Marie Hove Bogstad (Arna-Bjørnar), Guro Bergsvand (Stabæk), Vilde Drange Veglo (Os), Vilde Hasund (Lyn), Mathilde Sangolt (Sotra SK), Ida Holm Neset (Stord), Sandra Stavenes (Arna-Bjørnar)

Ut: Marije Brummel (Arna-Bjørnar), Synne Vatnem, Benedicte Iversen Håland (FC Lugano), Ingrid Altermark (Arna-Bjørnar), Camilla Ervik (Arna-Bjørnar)

2. plass: Vålerenga

Mange mener Vålerenga tar gullet i 2020, men vi tror troppen er for tynn. Spesielt defensivt. De har en av Toppseriens beste midtbaner med Sherida Spitse og Dejana Stefanovic i spissen. Stefanovic har spilt mye kant i treningskampene og har slitt litt der. Men i siste treningskamp kjørte Vålerenga en smalere firer på midten. Da kom Stefanovic mer til sin rett og vi mener hun er best inne sentralt. På topp har de Synne Jensen som kom på andreplass på toppscorerlista i Toppserien i fjor. Hun har også vist i Vålerenga at hun vet hvor målet står etter scoringer på rad i sesongoppkjøringen.

Vålerenga har ikke mistet noen viktige spillere fra fjorårssesongen, men har signert flere gode spennende spillere. Synne Jensen, Ingibjörg Sigurdardóttir, Janni Thomsen og Sigrid Heien Hansen har signert for klubben. Ina Skaug er også Vålerenga-spiller, men har etter det vi erfarer valgt jobb fremfor fotball, mens Isabell Herlovsen er sykemeldt også i år. Vi tviler på at vi får se Herlovsen i Vålerenga-drakt gjennom sesongen, men samtidig har Vålerenga god dekning offensivt og det bør ikke være noe tap for klubben fra Oslo øst. Sigurdardóttir er kanskje den på Vålerenga som har imponert mest i sesongoppkjøringen og det virker som en god signering for jentene i kongeblått.

Samtidig har Vålerenga mange spennende unge lovende spillere på trappene. Det har begynt å gro godt i Vålerenga de siste årene og i fjor var det kun Klepp som var bedre i J19-NM.

Unge spillere å se opp for:

Også i Vålerenga gror det som sagt godt. Celin Bizet Ildhusøy spilte i nesten alle kampene i fjor og «Cubafoten». Hun har et stort potensiale og en unorsk stil over spillet sitt. Et stort finterepertoar og god fart. Lykkes hun kan det bli farlig for de andre lagene i Toppserien.  I oppkjøringen har spesielt Mia Rostad Huse vist at hun holder Toppserienivået med sine innhopp. Hun har levert to meget gode kamper og kronet det hele med en vakker scoring i generalprøven. Også Tine Celine England Karstensen har levert bra i oppkjøringen. Etter en litt amputert 2019-sesong med skader virker hun å ha funnet tilbake til seg selv og har levert solid. Spesielt overblikket og drivet fremover i banen har imponert oss. Bak disse følger også flere.

LES OGSÅ: Intervju med Vålerengas unge lovende spillere HER

Overganger:

Inn: Sigrid Heien Hansen (Kolbotn), Synne Jensen (Røa), Isabell Herlovsen (Kolbotn), Ina Skaug (Røa), Catherine Bott (Vittsjö), Jalen Tompkins (Colorado Boulder), Ingibjörg Sigurdardóttir (Djurgården), Janni Thomsen (VSK Aarhus)

Ut: Stine Reinås (Stabæk), Maren Hauge (Stabæk, utlån gjort permanent), Ingrid Søndenå (Stabæk), Guro Pettersen (Piteå), Synne Sofie Christiansen (Kolbotn)

1. plass: LSK Kvinner

Vinnerkultur. Et ord som beskriver LSK Kvinner bedre enn noe annet. Det sammen med et system som virker som et sjakkbrett der Hege Riise bare setter inn brikkene har vært en suksessfaktor og det tror vi fortsetter i 2020.

De har riktignok mistet flere sentrale spillere. Ingrid Moe Wold, Anja Sønstewold, Therese Sessy Åsland og Synne Skinne Hansen for å nevne noen. I tillegg har de byttet på keeperplass.

Tilt tross for dette føler vi at LSK faktisk har forsterket seg inn mot 2020-sesongen. De har blant annet fått inn Nora Eide Lie, Andrea Wilmann og Justine Vanhaevermaet. Dette er klassespillere som laget vil få god nytte av, mens de også har flere andre spennende signeringer. Med tanke på at Emilie Haavi og Heidi Ellingsen er tilbake for fullt etter skader, så ser det meget bra ut. LSK har offensiv kraft, en god midtbane og kanskje Toppseriens beste forsvarslinje.

Hege Riise har en klar og tydelig spillestil og spillerne får enkle arbeidsoppgaver når de kommer inn i laget. I oppkjøringen har LSK sett bedre ut enn de gjorde deler av høstsesongen i fjor og det lover godt for «birdsa». LSK viser år etter år stabilitet på trenersiden og det har nok vært en suksessfaktor. Det viser de på måten de leverer spillere til utlandet år etter år.

Eneste fra oppkjøringen som er en liten bekymring er fraværet til Emilie Nautnes som så langt ikke har vært med grunnet sykdom, samt skaden til Vanhaevermaet som setter henne ut i starten av sesongen. Får de derimot Nautnes på plass, får de den spissen de trenger foran mål også. Heldigvis for LSK har de også Sophie Haug som absolutt er en mer enn habil spiss.

Unge spillere å se opp for:

Emilie Woldvik er allerede en av de beste backene i Toppserien og i Norge. Hun har hatt enorm utvikling det siste året og vi tror den utviklingen fortsetter og vi blir ikke overrasket om hun kommer på årets lag. De offensive kvalitetene til Woldvik kombinert med bunnsolid defensivt arbeid lover bra. I midtforsvaret finner vi kanskje Norges mest lovende midtstopper i Malin Brenn. Hun spiller  med en stor autoritet til tross for sine 21 år. Hun har farten, duellstyrken og tryggheten med ball som få andre i stoppere i Toppserien. Fremover i banen må Sophie Roman Haug nevnes. Finner hun tilbake til formen i 2018 hvor hun scoret 22 mål på 27 kamper for LSK, så kan hun få en virkelig boost i 2020. En spiller som fort kan vinne kamper for laget fra Romerike. I tillegg har LSK en meget god rekruttstall å hente fra hvor flere spillere er på trappene.

Overganger:

Inn: Cathrine Dahlström (Hammarby), Nora Eide Lie (Kolbotn), Andrea Wilmann (Arna-Bjørnar), Justine Vanhaevermaet (Røa), Mimmi Löfwenius (på lån fra Lyn frem til august), Idun-Kristine Jørgensen (Fart), Karly Roestbakken (Canberra United), Mia Authen (eget rekruttlag)

Ut: Elise Thorsnes (Canberra United), Therese Sessy Åsland (Kristianstads DFF), Sarah Suphellen (Røa), Meryll Abrahamsen (Arna-Bjørnar), Maiken Bjørndalen (Stabæk), Ingrid Moe Wold (Madrid CFF), Cecilie Fiskerstrand (Brighton), Synne Skinnes Hansen (Linköpings FC), Anja Sønstevold (Fleury)

Hele tipset:

  1. LSK Kvinner
  2. Vålerenga
  3. Sandviken
  4. Klepp
  5. RBK
  6. Arna-Bjørnar
  7. Avaldsnes
  8. Røa
  9. Lyn
  10. Kolbotn

Vi tar forbehold om feil i overgangene da det er mange overganger å lete frem, men finner dere noen feil der, så si gjerne ifra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..