Både Fart og Amazon Grimstad ble svekket på den siste dagen av overgangsvinduet for proffspillere. 

Mathilde Harviken mandag meldte overgang fra Fart til Røa mandag, men tirsdag kom også beskjeden om at Julie Blakstad (hovedbildet) forlater klubben. Det gjør hun til fordel for Rosenborg, som virkelig har hentet flere gode spillere. I tillegg har Rosenborg blant annet fått inn Lisa-Marie Karlseng Utland fra Reading og Kristine Minde fra Wolfsburg.

Men det var ikke bare Fart som ble svekket tirsdag. Også Amazon Grimstad mistet en av sine viktigste spillere. Isabella Hayes gikk nemlig til Klepp. En overgang som ble bekreftet kun 30 minutter før overgangsvinduet stengte. Hun blir den andre spilleren Klepp signerer den siste uka. Også Aleksandra Franciszka Sikora ble signert fra Juventus. Det skjedde for en snau uke siden, men den polske landslagskapteinen kan bli et godt tilskudd i forsvaret til  Klepp.

Av andre store overganger tar vi turen nordover fra Jæren og opp til Bergen. Camilla Ness Ervik ble tirsdag klar for Arna-Bjørnar. Det kun uker etter at hun terminerte kontrakten sin med byrival Sandviken. Det har satt sinnene i kok på Stemmemyren.

Vålerenga var også ute på overgangsmarkedet. De hentet Janni Bøgild Thomsen. Den 20 år gamle dansken spiller kommer fra VSK Aarhus og har blant annet tre A-landslagskamper med seg i baggasjen. Hun debuterte på A-landslaget da Danmark tapte 1-2 for Norge i Algarve Cup, mens hun scoret sitt første og foreløpig eneste landslagsmål mot Belgia i samme turnering.

Av andre overganger som ikke inneholder proffkontrakt finner vi følgende på deadline day (PS! Kun overganger som inneholder Toppserie- eller 1. divisjonslag):

  • Julie Alexandra Andersen Lossius – fra Randaberg til Amazon Grimstad (lån)
  • Thea Karin Lovisa Selander – Fra Tromsø til Fløya (overgang)
  • Andrea Klæbo Wie – Fra Polarstjernen til Fløya (overgang)

Alle overganger er bekreftet i FIKS og vi tar utgangspunkt i informasjonen derfra!

 

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..