Kvinneidrett.no, sammen med Hordalandsfotball, Oslofotball og Støtt Norsk Kvinnefotball har kåret Hege Riise til årets trener i Toppserien 2019.

Her var det egentlig ikke noen tvil selv om vi har diskutert flere. Vi kom ned til to trenere ganske raskt og det stod mellom LSK Kvinner trener Hege Riise og Klepp trener Olli Harder.

Men etter en liten diskusjon falt vi ganske fort på Hege Riise.  I årets sesong vinner Hege Riise og LSK nok en gang «The Double» og det etter og ha mistet flere sentrale spillere til andre klubber og skader. Under Hege (og Monica) har LSK tatt 7 seriegull (6 på rad) og en sølv i Toppserien og 5 Norgesmesterskap. Hege har også tatt LSK Kvinner til Champions League kvartfinalen i fjor og viser egentlig kvalitetsarbeidet som legges ned. Sesongen sett under ett så er det nok noen kamper Hege kunne vært foruten, men alikevel blir det seriegull og cupgull nok en gang. Vi er alle enige i denne kåringen at Hege Riise er årets trener i Toppserien 2019. Vi gratulerer!

Under cupfinalen viser Hege og LSK at de er Norges beste lag når det gjelder. Ikke bare på ferdigheter og med også taktisk. I mange år har vi hørt at «de beste går til LSK», men LSK og Hege får også frem meget gode spillere selv og de gode som kommer blir ofte bedre. Guro Reiten og Ingrid Syrstad Engen er to gode eksempler på dette.

Hvis noen vil ta over Hegemoniet til LSK Kvinner må de prestere over en hel sesong og vinne når det gjelder. Det blir vanskelig så lenge Hege styrer LSK.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..