Årets spiller i 1. divisjon var kanskje årets vanskligste. Det stod mellom to spillere og dette var vår lengste diskusjon.

Spillerne vi snakker om er Silje Bekkåsen Nyhagen fra Hønefoss BK og Celine Emilie Nergård fra Fløya. Etter en lang og hard diskusjon og mye frem og tilbake, falt vi til slutt på Hønefoss-spiller Silje Bekkåsen Nyhagen.

Nyhagen har vært svært delaktig i å tatt Hønefoss BK opp til 1. divisjon og har hvert år uansett divisjon bøttet inn med mål. Nyhagen kom til Hønefoss BK i 2016 og har scoret utrolige 147 mål for klubben. Nyhagen er en lagspiller som gjør seg selv og andre gode. Hun er alt annet en egosistisk og har ett meget godt tempo og god teknikk.

I likhet med Nergård, har Nyhagen har stått på blokka til mange Toppserielag, men har valgt å følge der hun har hjertet sitt, nemlig hos Hønefoss BK. Nyhagen har med Hønefoss vist at de kan få til det meste og det er Nyhagen som står bak mye av det Hønefoss kommer med. Nyhagen har vært en dominerende spiller i de fleste kamper og ikke minst imponert oss med det hun har vist i år. Vi synes Nyhagen fortjener prisen årets spiller i 1.divisjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..