Årets gjennombrudd er Farts Julie Blakstad.

Lenge før Julie kom til Fart gikk det lenge gjetord om den gode spilleren fra Ottestad. Og i 2018 reiste hun over brua fra Ottestad til Øvre Vang for å ta steget opp til 1.divisjon.

Julie spilte sin første kamp for Fart, en treningskamp i juli 2018 mot Toppserielaget Lyn. Julie satt seg på scoringslista allerede i den første kampen og vi så da at dette var en meget god spiller som garantert kom til å bli noe stort. Julie var svært delaktig i opprykket til Toppserien i 2018-sesongen. Hun har i 2019 hospitert hos LSK Kvinner og har tatt flere steg i årets sesong i Toppserien. Det er ikke bare oss som har blitt imponert av Ottestad-jenta. Hun har virkelig vist oss at hun kan hamle opp med de beste og vi fikk det bevist i kampen mot LSK Kvinner der LSK virkelig slet med og stoppe Julie. Julie er fortsatt ung og har mange år fremfor seg. Hvor lenge hun blir i Norge vet vi ikke, men hun står garantert på blokka til de fleste norske klubber og sikkert en del i utlandet.

En enstemmig jury hos Kvinneidrett.no, Hordalandsfotball, Oslofotball og Støtt Norsk Kvinnefotball har kåret Julie Blakstad til årets gjennombrudd foran Trondhemis-Ørns Emilie Marie Joramo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..