Grunnet Champions League-finalen mellom Lyon og Barcelona, har La Liga valgt å flytte tidspunktet på den siste serierunden i herrenes LaLiga Santander. 

Kampene i herrelagenes siste serierunde skulle opprinnelig gått lørdag 18. mai klokken 18:30, men det er altså på samme tidspunkt som kvinnenes Champions League-finale mellom Lyon og Barcelona starter i Budapest.

Ifølge nettsiden Ellas Futbol ble La Liga gjort oppmerksomme på tidspunktet for Champions League-finalen og kolideringen. Etter 24 timers arbeid kom La Liga med løsningen. Det samme skriver også velkjente Marca.com på sine nettsider.

Dermed har La Liga nå tatt grep. De flytter rett og slett hele serierunden til kl. 20:00 i steden for – i utgangspunktet vel å merke.

Kamper som ikke vil ha påvirkning på Europa-spill, medaljer eller nedrykk vil kunne spilles på et annet tidspunkt, men kamper som påvirker viktige tabellposisjoner vil bli satt til 20:00. Det bekrefter La Liga selv på sine nettsider.

La Liga begynte å jobbe målrettet med å fremme kvinnefotballen for noen år tilbake og det siste året har spansk kvinnefotball skutt i været med tilskuerrekorder, gode medieavtaler og stadig mer profesjonalisering både for klubber og spillere. Nå viser Spania nok en gang at det tar kvinnefotballen på alvor ved å flytte herrekampene, slik at flest mulig får muligheten til å få med seg den historiske Champions League-finalen.

Barcelona er nemlig det første kvinnelige fotballaget fra Spania i en Champions League-finale etter at de slo ut Bayern Munchen i semifinalen.

Kampstart for finalen er klokken 18:00 lørdag 18. mai og blir en meget spennende affære mellom LSK Kvinners overkvinner og regjerende mester, Lyon, hvor også norske Ada Hegerberg spiller.

Det første utkastet som kom på mandag:

Det andre utkastet som kom på tirsdag:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..