Etter en overbevisende prestasjon med 4-2-seier over Grei, så tok ØHIL en meget viktig seier med tanke på kampen om opprykk fra 1. divisjon.

– Det er en tøff kamp med mange dueller og mye kriging. Jeg synes hele laget jobber veldig bra og da blir vi belønnet med tre poeng. Vi viser at vi kan slå alle lag og at vi har tenkt til å kjempe om førsteplassen på tabellen, sier Sara Iren Lindbak Hørte til Kvinneidrett.no etter kampen.

ØHIL best i gang

ØHIL startet best, men Grei kom også til sine muligheter. Men etter halvtimen smalt det i nettet. 1-0 var signert Christiane Sofie Jansch da hun smalt ballen vakkert i mål fra 16 meter. Det i ettertrykket på en corner.

Grei kom mer med i kampen etter scoringen og fikk lønn for strevet fem minutter før pause. Da sendte Marlene Young en suser nede i hjørnet og 1-1 til pause.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Dro meg forbi

Etter hvilen var det høy temperatur og til tider litt farlige taklinger, men samtidig var det klasseforskjell på lagene.

ØHIL styrte det meste og spesielt Ellen Halseth var meget god. Hun rundet gang på gang Grei-forsvaret og spesielt venstrebacken slet noe voldsomt med farta til ØHIL-kanten. 66 minutter ut i kampen sørget hun for 2-1-ledelse etter et av raidene sine, som denne gang endte med skudd og scoring.

– Scoringen kom ved et raid opp langs høyrekanten, hvor jeg dro meg forbi. Keeperen sto litt ute i feltet og da var det bare å sette ballen på innsiden, sier Halseth til Kvinneidrett.no om scoringen sin, som også er hennes første scoring i 1. divisjon (har to mål i NM for ØHIL red.anm).

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Taktisk genistrek

Etter at Eirik Tord Jensen ga seg forrige uke, tok Mark Hansen over roret hos Bærumsklubben. Etter en litt dårlig start på sesongen virker det som om det har skjedd noe i laget etter trenerbyttet.

68 minutter ut i kampen fikk også Hansen vist glimrende coaching. Han satt inn tidligere Grei-spiller Soorin Saba Bagdadsoofi og det ga resultater kun seks minutter senere. Hun fyrte til fra 20 meter og satt ballen vakkert i mål.

– Mark har mye energi og det tok vi med oss inn i kampen i dag. Vi har fokusert mye på fremoverspill, og det fikk vi vist i dag ved å score fire mål, sier Hørte.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Perfekt corner

Ti minutter senere var det på nytt duket for ØHIL. Denne gang var det nettopp Hørte som skulle få sesongens første scoring.

– Veronica slår en perfekt corner og da var det egentlig bare å stange den inn. Det var veldig gøy å score mitt første mål for sesongen, sier Hørte til Kvinneidrett.no om scoringen sin.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Mye fart og tøffe dueller

Grei reduserte til 4-2 på overtid av kampen da Camilla Ose fikk stå alene i feltet og heade ballen i mål. Det var dog for sent og ØHIL kunne juble for en sterk 4-2-seier over serielederen.

– Jeg opplevde kampen som en kamp med mye fart og mye tøffe dueller. ØHIL vant mange av duellene og det ga oss sjanser foran mål. Inn mot kampen var vi bestemte på at denne kampen skulle vinnes, og det gjorde vi når vi spilte vårt eget spill, sier Halseth etter kampen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Trives med nye utfordringer

Halseth kom for øvrig til ØHIL foran årets sesong etter spill hos naboklubben, Stabæk, og deres rekruttlag.

– Jeg trives veldig godt i ØHIL. Overgangen har gått veldig bra og jeg trives med et høyere nivå og nye utfordringer, avslutter Halseth til Kvinneidrett.no.

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..