Kvinneidrett.no går inn som ny draktsponsor for den norske fotballskolen, Mallorca Toppfotball og den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball. Fra og med neste sesong vil logoen til Kvinneidrett.no pryde hjemmedraktene til A-laget i Segunda División.

Kvinneidrett.no har vært en samarbeidspartner siden oppstarten av Mallorca Toppfotball og F.C. Mallorca Toppfotball tilbake i 2016 og både fotballskole, klubben og Kvinneidrett.no har jobbet tett nå de siste 2 1/2 årene. Nå tar vi samarbeidet videre et steg.

– Vi er svært glade for at Kvinneidrett.no har utvidet samarbeidet til å bli draktsponsor for Mallorca Toppfotball Kvinner. Helt siden min tid som hovedtrener i Vålerenga Fotball i 2015 og gjennom Andreas sin jobb for Mallorca Toppfotball de siste 3 årene, er alt Kvinneidrett.no gjør fullstendig gjennomsyret av profesjonalitet, sier sportslig leder i Mallorca Toppfotball, Leif Tsolis.

– Vi ser på Mallorca Toppfotball som et unikt prosjekt for både norske og spanske fotballjenter. De har en klar filosofi og en klar strategi på både norsk og spansk spillerutvikling. I tillegg merker vi at det er stadig økning i interesse rundt damelaget deres, som ved flere anledninger tiltrekker seg hundrevis av tilskuere både på hjemme- og bortebane, sier ansvarlig redaktør i Kvinneidrett.no, Andreas Kristoffer Berge.

– Mallorca Toppfotball har allerede brutt barrierer med to opprykk på to år, samt satt flere tilskuerrekord for seriekamper på damesiden på Mallorca og vi ser ingen grunn til at dette skal avta nå som de skal spille på Spanias nest øverste nivå, fortsetter Berge.

Samme verdier

Mallorca Toppfotball deler mange av de samme verdiene som Kvinneidrett.no har og i likhet med deres ønske om å utvikle både norske og spanske damespillere, så jobber Kvinneidrett.no mye med å promotere unge talenter i form av intervjuer og bilder.

– For 2-3 år siden endret Kvinneidrett.no kurs og satt mer fokus på unge spillere og telentutvikling. Det samsvarer med Mallorca Toppfotball sitt fokus og det er en glede å kunne bli ennå mer involvert i det unike tilbudet som er for unge spillere både i Norge og lokalt i Alcudia og omegn, sier Berge.

Både Mallorca Toppfotball og Kvinneidrett.no jobber hardt for å sette et større fokus på kvinnefotballen i både Norge og Spania, og med samarbeidet vil man kunne jobbe målrettet sammen for å styrke kvinnefotballen.

– Kvinneidrett.no og Mallorca Toppfotball står for mye av det samme. Som oss satser de alt på kvinnefotball og er drevet med innsats, lidenskap og et brennende engasjement for kvinnefotball, sier Tsolis.

– Begge parter har mange av de samme målsettingene og verdier. Vi ønsker begge å fremme og satse på kvinnefotballen og er i tillegg opptatt av at det skal gjøres med gøy, samhold og utvikling av bedriften, fortsetter Tsolis.

– Viser lojalitet

Nå blir Kvinneidrett.no sin logo å finne på draktene til Mallorca Toppfotball fra seriestart i Segunda División i september.

– Det skal bli en glede for Mallorca Toppfotball å få Kvinneidrett.no prydet på de allerede fine Mallorca Toppfotball -draktene. Nå blir det enda finere, sier Leif Tsolis.

Avtalen ble gjort allerede tidlig i april når det ble klart at Mallorca Toppfotball gikk inn for en ren kvinnesatsing.

– Det viser også at satsingen og samarbeidet ville stått like sterkt uansett om det ville blitt opprykk eller ei, sier Tsolis.

– Og det viser hvor lojale Kvinneidrett.no og Mallorca Toppfotball er ovenfor hverandre og at vi tenker i et langsiktig perspektiv, avslutter Tsolis.

Kvinneidrett.no ser frem til den videre satsingen og samarbeidet med Mallorca Toppfotball!

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..