Torsdag fullføres 1/16-finalene i cupen og kampen mellom Vålerenga og Snøgg sendes direkte på Klanens Webradio sin YouTube-kanal.

Se kampen i videovinduet nederst!

(Hovedbilde: Kine Fløtre (i blått) i duell med Rebecca Harvey (i hvitt) under mandagens 2. divisjons-oppgjør. Foto: Kvinneidrett.no/Andreas Kristoffer Berge).

Snøgg var på besøk på Valle så sent som mandag. Da slo de Vålerengas rekruttlag 2-0 i 2. divisjon. Den tidligere Vålerenga-spilleren Rebecca Louise Leirmo Harvey (bedre kjent som Rebecca Angus fra Vålerenga-tiden) scoret kampens første mål, mens Eva Eline Westeng Bakken satt inn det andre målet. Vålerenga skapte flere store sjanser, men både tverrligger, stenger og upresise avslutninger hindret scoring for vertene. Snøgg kjempet heroisk og tok til slutt med seg seieren hjem til Telemark.

Torsdag venter dog Vålerengas A-lag, noe som blir en mye tøffere affære. Vålerenga tok seg til cupfinalen i fjor (tapte 0-1 for Avaldsnes), og Ønsker Å gjenskape fjorårets cupsuksess.

Vålerenga går til kampen etter en dårlig sesongstart som viser kun ti poeng på ni kamper. Dermed ligger Vålerenga på en skuffende syvendeplass. Snøgg på sin side har festet grep om plassen i opprykkskvalifiseringen fra 2. divisjon og står med fem seire på seks kamper. Det gir 15 poeng og en tredjeplass på tabellen (3 poeng bak LSK 2 og Lyn 2 med to kamper mindre spilt).

–  Vi ser virkelig fram til cupkampen. Vi spilte en taktisk sterk kamp mot Urædd, fortjente 2-0-seieren, og føler at denne kampen er premien for hardt arbeid, forteller Harvey og beskriver Snøgg som et lag med unge (bortsett fra seg selv), atletiske jenter som har store drømmer om en suksessfull fotballkarriere, sier Harvey til Vålerengas hjemmesider.

I tillegg til Angus, spiller også tidligere Urædd-spiller Åse Marit Lia Kasin og tidligere Kolbotn- og Klepp-spiller, Eirin Bjerkreim Kleppa for telemarkingene.

Les mer om Snøgg på Vålerengas hjemmesider HER (ekstern lenke)

Sendestart fra Intility Arena er kl. 18:45, mens kampstart er kl. 19:00.

Torsdagens team:
Kommentatorer: Olav Svendsrud og Rune Julsvik
Reporter: Andreas Kristoffer Berge
Kamera: Trond Larsen

Se kampen i videovinduet under eller via linken!

Direktelink:
https://www.youtube.com/channel/UCBaP85agkVtiRqjOI32nt0A/live

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..