Celine Granli scoret på Klepp stadion for andre år på rad. Det reddet ett poeng for Toppseriens eneste helnorske lag, Stabæk.

– Det er alltid like vanskelig å møte Klepp borte synes jeg. Det er et krigerlag. Vi lå jo under i fjor også, men viste at vi klarte å komme tilbake, men jeg er ikke fornøyd med uavgjort. Det er jeg ikke. Det er en kamp vi burde vinne, så alt i alt er jeg ikke så fornøyd. Men vi får i hvert fall med oss ett poeng, og det er bra, sier Granli til Kvinneidrett.no etter kampslutt på Klepp Stadion lørdag.

Klepp tok ledelsen 1-0 ved en vanvittig scoring fra Hege Hansen. Melissa Bjånesøy headet inn 1-1 på en corner ti minutter senere, før Tameka Butt fikset 2-1-ledelse til Klepp rett før pause.

Reddet uavgjort

I andreomgang fikk Stabæk kampens eneste mål og det var det Granli selv som sto for da hun satt ballen i mål fra 13-14 meter etter en corner. Det var for øvrig Granli sitt tredje Toppseriemål og første for året.

– Det var nesten det samme som i fjor. Det var på corner i fjor også. Det var deilig å klare å sette inn et mål. I og med at det var så viktig å få med oss et poeng, sier hun om scoringen sin.

Hun ble regelrett kastet inn i kampen lørdag. Hun startet på benken, men etter 29 minutter måtte hun inn. Trine Rønning holdt ikke lenger og da måtte Granli ta plassen i forsvaret.

– Ja, det ble litt innbytterpuls der, men vi vet hele tiden at det kan skje. I hvert fall med Trine, som har slitt lenge nå. Hun har jo ikke trent alt heller, så vi vet at det kan skje når som helst. Men jeg trodde ikke det skulle komme så tidlig, så det kom litt brått på. Men det var i hvert fall gøy å få spille da.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vil kjempe i toppen

Stabæk har målsetninger om å kjempe i toppen og det gjør de så absolutt. De ligger på tredjeplass med 20 poeng. Det er fire poeng bak Avaldsnes, som har to kamper mer spilt, og seks poeng bak LSK, som har en kamp mer spilt.

– Vi har jo mål om å være en av de på toppen, så vi vil selvfølgelig kjempe der. Men vi har vært litt opp og ned de siste kampene, synes jeg. Det har vært mye som ikke helt har funket, selv om vi i hvert fall har klart å få med oss noen poeng. Vi må snu om litt og prøve å komme sterkere ut neste gang. Det blir spennende nå i neste kamp mot LSK.

For med seier mot LSK vil det kun skille tre poeng og Stabæk vil ha en kamp mindre spilt.

– Det blir veldig spennende og satser på at vi klarer å ta de hjemme.

Regnbuedrakter

I kampen mot LSK, som går tirsdag kveld skal Stabæk også markere Fotball Pride. Det gjør de ved å blant annet spille i regnbuedrakter for å vise at i Stabæk er rom for ulikhet.

– Jeg synes det er veldig fint at vi gjør det jeg. Jeg tror det blir veldig kult, sier Granli.

Og hun har troen på at det kan bli lykkedrakter.

– Ja, vi går for tre pong. Jeg tror det er lykkedraktene, sier en smilende Granli.

Les mer på Stabæks hjemmesider HER

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Granli under lørdagens oppgjør borte mot Klepp. Tirsdag er den blå drakta byttet ut med regnbuens farger.

Helnorsk

Stabæk er for øvrig Toppseriens eneste helnorske lag. Hovedtrener Vanja Stefanovic er riktignok fra Serbia, men samtlige spillere er norske.

– Det er veldig fint med Vanja. Man kan snakke norsk med hun og hun snakker engelsk tilbake. Selvfølgelig alright at alle snakker norsk, for det gjør at det er litt lettere å kommunisere med hverandre. Vi er en fin gjeng synes jeg, avslutter Granli til Kvinneidrett.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..