Noor Hoelsbrekken Eckhoff strålte på banen da Lyn storspilte hjemme mot Klepp i cupen. Det ble 0-2-tap, men Eckhoff var kjempefornøyd likevel.

– Det var veldig bra. Det gir oss en god pekepinn på hvor nivået ligger i Toppserien når det kommer til fysikk og tempo. Det la vi ganske godt merke til og i hvert fall i boks. De scorer også et mål i boks, så jeg tror det var veldig god læring for oss og veldig nyttig for oss. For vi satser jo på å rykke opp, så det å få kjenne litt på hvor nivået ligger tror jeg er god læring, sier Eckhoff til kvinneidrett.no etter kampslutt på Kringsjå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Spilte sitt spill

For hos Lyn kunne man se hva et kollektivt kan prestere når alle drar i samme retning. Ofte når lag fra lavere divisjoner møter Toppserielag legger de seg kanskje bakpå og satser på en kontring eller to. Lyn derimot spilte sitt spill. De satt i gang bakfra og spilte seg til sjanser via spesielt kantene. De skapte flere gode muligheter, men slet i den avgjørende fasen. Det var nemlig Klepp som var sterkest. Spesielt foran mål. 0-1 kom på et frispark, mens 0-1 kom på en corner.

– Jeg synes vi er aggressive. Vi er flinke til å stå oppi, vi har generelt bra avstander og jeg synes vi er veldig flinke til å stå oppi gjennom hele kampen.

– Vi kommer til flere halvsjanser og noen muligheter vi kanskje kunne benyttet litt bedre. Men vi kommer til mulighetene. Vi viser at vi kan holde nivået og komme til sjanser mot Toppserielag, fortsetter hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Eckhoff (til venstre) i duell med Klepps Maria Hiim. To av banens giganter.

Storkoste seg

Til tross for tap depper ikke Eckhoff av den grunn. Hun storkoste seg utpå banen. Hun dominerte stort på midtbanen og var en av banens giganter. Hun vant det meste av dueller og det hun viste av kvaliteter onsdag hadde vært mer enn bra nok i Toppserien.

– Jeg la merke til at det var mye mer trykk og at det går kjappere. Jeg synes det var kjempemorsomt å spille. Altså, jeg nøt det. Jeg synes også vi var flinke til å heie på hverandre og da ble det ekstra morsomt å spille. Jeg tror folk ble litt ekstra motiverte til denne kampen, for vi har det jo inne, sier en alltid bredt smilende Eckhoff.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Spiller vi som i dag, så rykker vi opp

Lyn topper 1. divisjon i skrivende stund og leder an i det som foreløpig er en ekstremt jevn opprykkskamp. Ned til femteplass er det nemlig bare to poeng. Lyn sin åpning har variert, men i det siste har laget spilt bedre og bedre. Eckhoff er sikker på at opprykket blir deres om de fortsetter som mot Klepp.

– Det har vært bra. Det har vært noen kamper som ikke har vært så bra, men andre hvor vi har fått vist litt hva som bor i oss. Men vi må fortsette å holde det stabilt og spiller vi sånn som i dag, så kommer vi til å rykke opp. Det vet jeg. Men det gjelder bare å holde det nivået og klare å gjenskape det.

– Det har vært litt varierende ja, men det begynner å komme seg nå. Jeg ser bare lyst fremover, avslutter Eckhoff til Kvinneidrett.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..