Marina Jensen scoret to mål da Sandviken slo Røa i første kamp på La Manga. Nå venter Kolbotn på søndag.

– Vi var innstilt på å kjøre på fra start av, og det gjorde vi. I førsteomgang lå vi veldig bra deffensivt, samlet og aggressivt. Det var ikke mange sjanser til noen av lagene, men vi fikk uttelling når vi først kom oss inn i Røa sin boks, sier Jensen til Kvinneidrett.no om førsteomgangen mot Røa.

– Synes det er gøy med straffer

Til pause sto det nemlig 2-0 etter at Jensen selv hadde satt to straffer i mål.

– På den første straffen ventet jeg litt og så om keeper gikk tidlig. Hun gjorde et lite utslag til høyre, og da satt jeg ballen til venstre, sier hun om 1-0-scoringen.

– På den andre straffen ventet jeg ikke, men satt den heller sikkert nede ved stolpen, forklarer hun videre om sin andre scoring og 2-0.

Hun forteller også om hvorfor hun tok straffene og Jensen synes det bare er gøy å ta straffer.

– Grunnen til at jeg tok straffene er vel mye fordi det ikke var noen andre som ville ta. Jeg synes det er gøy og da er man vel ofte sikrere på å score også.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

12182971_857518447679650_4277621039538467646_o

Ervik avgjorde på slutten

I andreomgang scoret Røa to ganger og det sto 2-2. Lisa-Marie Karlseng Utland og Tuva Espås scoret hvert sitt mål og begge scoret sitt første mål for Røa. Helt på tampen avgjorde derimot Camilla Ervik kampen med sin 3-2-scoring.

– I andreomgang var det Røa som startet best. De scorer også to mål, men jeg synes vi klarer å hente oss greit inn igjen. Ble litt mer fram og tilbake. Vi fikk noen store sjanser, og heldigvis fikk vi også utteling helt på slutten.

Starten av oppholdet bra

Sandviken reiste til La Manga mandag og er cirka halvveis inn i oppholdet.

– De første dagene på La Manga har vært veldig bra. Vi har fått trent en del på ulike faser av spillet og en del på dødballer i egen og motstanders boks.

– Også hadde en veldig god opplevelse mot Røa på tirsdag, fortsetter hun.

Kolbotn på søndag

Kampen mot Røa var Sandvikens første av to kamper under La Manga-oppholdet. Neste er Kolbotn på søndag. Den kampen går på Pinatar Arena.

– De neste dagene trener vi godt, også gleder vi oss veldig til kamp mot Kolbotn. Tror det blir en fin avslutning på treningsleiren. Kan også melde om meget god stemning i laget. Jeg er veldig glad for at jeg får reise på tur med denne gjengen, avslutter Jensen til Kvinneidrett.no torsdag formiddag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..