Arna-Bjørnar er på treningsleir i Spania. Der har de møtt de sveitsiske lagene Basel og Grasshoppers til treningskamper. Noe som har gitt de gode internasjonale referanser.

– Kampen mot Basel var ganske jevnspilt. Førsteomgang er litt rotete for vår del og vi får ikke spilt vårt spill, og det var heller ikke mange sjanser til noen av lagene, sier Amalie Eikeland innledningsvis til Kvinneidrett.no.

For halvveis ut i kampen sto det 0-0, men etter hvilen kom sjansene og målene.

– Andreomgang starter mye bedre for vår del og vi får til mer av vårt spill. Det resulterer i at vi skaper noen sjanser og får også et mål. Basel utligner på en straffe som var diskutabel. Alt i alt en god gjennomkjøring for oss, forteller Eikeland.

Hun scoret 1-0-målet på en heading.

– Scoringen kommer av litt rot inne i feltet og jeg får satt hode på ballen og den går i mål, forklarer Amalie scoringen sin.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

885717_10152606796151626_842957051424343638_o
Amalie Eikeland fra en tidligere treningskamp i Spania.

Knuste Grasshopper

Fredag var det treningskamp nummer to. Da sto Grasshopper på motsatt side. Til pause var det 2-1 til Arna-Bjørnar, men etter hvilen ble det en real målfest. Til slutt ble det en storseier med hele 9-2 til Arna-Bjørnar.

– Det er en kamp vi styrer stort sett hele tiden. Vi får til mange gode angrep og mye bra spill, sier Eikeland.

Selv scoret Eikeland to av målene.

– Målene våre kommer av meget gode angrep og vi kunne nok scoret enda flere. En gøy kamp å spille og deilig at det løsnet foran mål for hele laget, sier hun.

– Veldig bra for oss

Dermed har Arna-Bjørnar fått gode internasjonale referanser. Samtidig har de fått en god del selvtillit foran mål. Noe som var litt av problemet deres under fjorårets sesong.

– Det var veldig bra å møte internasjonal motstand og andre lag enn vi møter i Norge. De spiller på en annen måte og trekker til i duellene. Det har vært veldig bra for oss å møte de, avslutter Eikeland til Kvinneidrett.no lørdag morgen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..