Ekholt og Julia Charlotte Tveter Arnesen økte ledelsen og tar juleferie på tabelltopp i futsalserien på Østlandet.

– Vi har hatt framgang i spillet vårt fra kamp til kamp, så jeg synes det har vært veldig moro, sier Arnesen til Kvinneidrett.no når vi snakker med henne under siste serierunde før jul.

LES OGSÅ: Arnesen: – Gruppa kom sterkere ut av det

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

– Har bare gått oppover

Ekholt har de siste årene klatret nærmere og nærmere førsteplassen. I 2014/15 ble det femteplass, kun to poeng bak andreplassen (Koll vant), mens i 2015/16 ble det tredjeplass (Vålerenga vant). Nå seiler Ekholt opp som en stor favoritt til å ta hjem seriegullet for 2016/17-sesongen.

I siste runde før jul ble det to nye solide seire med 6-1 over OSI og 5-1 over Rapid Athene. Samtidig avga Vålerenga poeng med 1-1 mot Skeid, mens Koll tapte 3-10 for OSI. Dermed har nå Ekholt en syv poengs ledelse etter 10 av 18 kamper.

– Vi har tatt steget. Vi hadde en veldig dårlig kamp mot Koll, jeg tror det var første gang vi møtte de. Men etter det har det løsnet litt for oss og det har bare gått oppover. Vi har aldri hatt noe problemer med de andre lagene. Det har vært Koll og Vålerenga som har vært hakket vassere, men i år er det vår tur, sier Arnesen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ekholt-7711

– Ikke blitt helt venn med futsalballen

Arnesen er til daglig kaptein for Sarpsborg 08 i 2. divisjon, men synes det er morsomt å kunne drive på med noe annet om vinteren når det likevel er pause i den vanlige fotballen.

– Det går mye fortere og det er litt mer teknikk her, så jeg synes det er morsomt å gjøre litt annet også, for det er ganske annerledes enn fotball. Jeg har ikke blitt helt venn med futsalballen ennå, men det kommer seg.

Lang pause

For fra 2. divisjon ble avsluttet til den starter opp igjen går det lang tid. Nærmere seks måneder.

– Ja, det er lang tid hvor det ikke er sesong, så det er deilig at jeg har noe å drive med på vinteren også. Jeg holder jo formen også, sier Arnesen.

I Sarpsborg 08 har det vært mye frem og tilbake angående damesatsingen til klubben. Vi tok en prat med Arnesen om hvordan hun har opplevd det som har skjedd og hvordan hun ser på veien videre. Det kan du lese mer om HER.

ekholt-osi-7673

ekholt-osi-7665

ekholt-osi-7667

ekholt-osi-7669

ekholt-osi-7672

futsal-7720

futsal-7762

futsal-7766

2 kommentarer »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..