Elisabeth Solvik (19) tar steget opp i 1. divisjon.

(Foto: ØHIL med tillatelse (bildet til venstre) og Kvinneidrett.no (bildet til høyre))

Etter flere sesonger på Eik Tønsbergs 2. divisjonslag, så flyttet Elisabeth Solvik til Oslo i august for å studere ved Høyskolen Kristiania.

Selv om hun flyttet til storbyen, så valgte hun å fullføre sesongen for Eik, men hun har samtidig trent med Øvrevoll Hosle (ØHIL herfra) i høst.

– Jeg har trivdes veldig godt på treningene med ØHIL denne høsten. Jeg synes det er en utrolig hyggelig gjeng med gode trenere, sier Solvik til Kvinneidrett.no når vi snakker med henne torsdag ettermiddag.

LES OGSÅ: Siv og Elisabeth trente med Røa

Årets Eik-spiller 2015

Solvik startet fotballkarrieren i Hortensklubben Borre, før hun meldte overgang til Eik Tønsberg. Der spilte hun i noen år samtidig som hun gikk på Wang i Tønsberg.

I 2015 kåret for øvrig Kvinneidrett.no Solvik til årets spiller i Eik Tønsberg under damelagets juleavslutning.

«Elisabeth Solvik (18) imponerte oss fra første spark på ballen da vi så EIK i aksjon for første gang i juni, og med sin fart, teknikk, spilleforståelse og løpsstyrke herjet hun med motstanderen. Hun har i flere kamper brukt styrken sin på høyrekanten og terrorisert flere forsvar i 2015», var noe av det som sto i begrunnelsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

solvik
ÅRETS SPILLER: Elisabeth Solvik (til høyre) med beviset på at hun var årets Eik-spiller 2015. Her sammen med ansvarlig redaktør i Kvinneidrett.no, Andreas Kristoffer Berge.

– Skal gi alt

Nå tar hun som forventet steget opp. Hun skrev nemlig nylig under for ØHIL og dermed venter nye utfordringer med 1. divisjonsklubben.

– Tiden fremover i ØHIL blir veldig spennende og morsomt. Det er stor konkurranse, så jeg skal bare gi alt og gjøre mitt beste hele tiden, sier Hortensjenta.

– Jeg merker jo at det er et høyere nivå en det jeg var vant med i Eik, men det var det jeg ønsket også. Jeg ønsket å komme på et høyere nivå hvor jeg kan utvikle meg enda mer som fotballspiller, fortsetter 19-åringen.

– Tror det kommer til å bli veldig bra

Nå er det riktignok juleferie frem til laget samles igjen for oppkjøring i januar.

– Jeg gleder meg bare veldig til fortsettelsen, og til å komme ordentlig i gang. Jeg tror det kommer til å bli veldig bra, avslutter Solvik til Kvinneidrett.no.

SAMSUNG CSC
Solvik i aksjon for Eik under en kamp i 2. divisjon. Foto: Kvinneidrett.no / Andreas Kristoffer Berge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..