Emilie Woldvik scoret seiersmålet da LSK J19 tok seg til cupfinalen med 2-1-seier over Fløya i semifinalen.

– Vi visste fra før at Fløya var et veldig angrepssterkt lag med raske spillere på topp, noe de utnyttet godt. Spillet bølget mye fram og tilbake, og begge lag hadde flere sjanser, men vi var bedre til å sette de sjansene vi fikk. De siste 10-15 minuttene hadde Fløya et veldig trykk og flere sjanser, men vi forsvarte oss godt og vant kampen etter mye vilje og kriging fra samtlige på laget, sier Emilie til Kvinneidrett.no om semifinalen forrige helg.

LSK tok ledelsen fem minutter etter pause da Sophie Roman Haug satt inn 0-1 på Fløyabanen. Snaut kvarteret etter scoret Emilie 0-2-scoringen. Fløya reduserte til 1-2 like etter ved Martine Fredrikke Hansen, men LSK holdt unna mot slutten og kunne juble for finaleplass.

– Målet mitt kom etter et frispark. Frisparket endte hos Silje Kittelsen og jeg satte inn returen. Ikke så mye mer å si om det, sier Emilie om scoringen sin.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

nc2016-5446
LSK-rekruttene jubler for seier i Norway Cup.

Går for The Treble

Før sesongen satt laget noen skyhøye målsetninger. Målet var nemlig å vinne både Norway Cup, serien (2. divisjon avdeling 1) og NM. De har klart de to første og er nå kun én kamp unna The Treble.

– Vi vet at målene vi satte oss var veldig store og at det ville kreve mye arbeid for å oppnå dem, men nå har vi klart to av tre. Det viser at målrettet og hardt arbeid er det som skal til for å nå målene man setter.

– Det er umulig å si noe annet enn at sesongen har vært utrolig bra. Vi har vokst mye som lag og enkeltspillere, og jobber hver dag for å bli litt bedre. Jeg vil gi stor ros til trenerteamet vårt, og spesielt hovedtrener Ranveig Karlsen. Hun legger ned så mye arbeid for at vi skal ha best mulig forutsetninger for å bli best mulig. Uten disse rådene og tipsene hadde vi aldri hatt en så suksessfull sesong som det vi har hatt.

LES OGSÅ: Bunnsolide LSK og Woldvik vant Norway Cup

LES OGSÅ: LSK 2 stormer mot serietittelen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

14138594_1025151044249722_8445680076193887633_o
En bli Emilie før kampstart i en 2. divisjonskamp.

Kan bli dobbelt LSK

Nå venter da bare én viktig kamp igjen for LSK-juniorene. Cupfinalen mot Klepp 18. november klokken 16:00. Det blir også Emilies første offisielle cupfinale (hun har tidligere spilt to adidascup-finaler (uoffisielt NM)).

– Jeg gleder meg veldig. Laget vi har er veldig godt. Vi har gode enkeltspillere, i tillegg til at vi er flinke til å spille hverandre gode. Vi kjenner hverandres styrker og svakheter og vet hvordan vi ønsker å spille. Det blir veldig gøy å møte et godt spillende lag som Klepp, og vi gleder oss til å vise fram god fotball.

Med J19-laget i cupfinale kan det bli to NM-gull til de gule og svarte. A-laget er nemlig også klar for cupfinale. Samarbeidet mellom A og rekrutt synes Emilie har fungert bra.

– Samarbeidet med A-laget fungerer bra. Vi har to spillere som får hospitere opp og være med på proffdagene en gang i uka. I fjor ble tre spillere hentet opp i A-stallen, så det viser at trenerne på A følger med. I tillegg er A-laget flinke til å avse spillere dersom rekrutt er få spillere til kamp. Dette har vært veldig viktig, da spillerstallen i rekrutt har vært liten og preget av en del skader.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

14195237_1025160050915488_8903493136087872343_o
LSK-rekruttene jubler for en seier i 2. divisjon.

– Utviklet meg mye

Emilie selv føler denne sesongen har vært bra også personlig.

– Personlig har jeg hatt en veldig bra sesong og utviklet meg mye som spiller. Jeg har fått muligheten til å trene med a-laget og lært veldig mye av det. For framtiden ønsker jeg så klart å spille i enten toppserien eller utlandet, og drømmen er a-landslagskamper.

– Heldigvis har jeg god tid til å realisere denne drømmen. Men akkurat nå er hovedfokuset på å være i best mulig form til NM-finalen. Det er det som er det viktigste akkurat nå, avslutter Emilie til Kvinneidrett.no en drøy uke etter at cupfinaleplassen er sikret.

nc2016-5319
Emilie i aksjon under Norway Cup-finalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..