Etter en solid 36-24-seier over Kasakhstan, gleder kaptein, Mari  Finstad Bergum, seg til å møte vertsnasjonen i åttendedelsfinalen i U-VM i Slovakia.

Se åttendedelsfinalen i videovinduet nederst i saken.

– Det blir skikkelig spennende. Vi møter Slovakia som er hjemmelaget, så det blir gøy med full tribune. Det er et spennende lag som vi ikke har møtt før, så det er veldig gøy, sier Bergum til Kvinneidrett.no om møtet med vertsnasjonen.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

Forventes bra trøkk fra tribunen

Kvinneidrett.no overvar Danmark – Slovakia tidligere i mesterskapet og der var det et sinnssykt trøkk fra tribunen gjennom hele kampen. Det forventes minst like mye trøkk under onsdagens kamp.

Se et videoklipp fra trøkket på tribunen i videovinduet under:

Andreplass i gruppa

Norge tapte åpningskampen sin mot Sør-Korea, men etter det har det kun gått oppover. Jentene har hatt stålkontroll så og si hele veien etter det og står med fire strake seire. Det ga andreplass i gruppa etter 36-24 over Kasakhstan i siste gruppespillkamp.

– Det blir litt rotete i starten. Det går litt sakte også faller vi ned i forsvar. Så kommer det et skudd, også går det inn, sier Bergum om kampen mot Kasakhstan.

– Vi hadde satt oss et mye lavere mål bakover, men så blir det litt parodi med dommerne. Det blir mye tominuttere og straffer, så da får vi ikke kjørt den farta vi vil. Det er litt kjedelig. Men vi får rullert mye på spillerne og det er viktig, legger hun til avslutningsvis til Kvinneidrett.no.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

Norges målskårere:
Line Ellertsen (6), Karoline Lund (6), Mariann Gabrielsen (5), Karoline Olsen (4), Ane Hovland (4), Mari Finstad Bergum (3), Synne Fossheim (3), Ragnhild Valle Dahl (3) og Mia Syverud (2).

Kampen mot Slovakia starter kl. 18:30 onsdag. Vi oppdaterer kampen live på Facebook. Kampen streames også på www.world2016.sk.

PS! Om Norge skulle ta seg videre til kvartfinale, så venter etter all sannsynlighet Ungarn (de har vunnet samtlige kamper og er store favoritter mot Angola i sin åttendedelsfinalen). Da Ungarn er nabolandet til Slovakia kan det nok ventes bra trøkk på tribunen i den kampen også.

SAMSUNG CSC
Bergum i aksjon under kampen mot Kasakhstan.
SAMSUNG CSC
Line Ellertsen scoret seks mål og  ble igjen kåret til banens beste etter kampen mot Kasakhstan.
SAMSUNG CSC
Norge jubler for seieren over Kasakhstan.

Åttendedelsfinalen kan sees via videovinduet under:

1 kommentar »

  1. WILLIE IGALANG NATIN SANA ANG PAMILYA NG MGA AQUINO. SANA WALANG BAAUNSST. WAG MASYADONG BASTOS ANG BIBIG. DAPAT NGA NAKIPAG LIBING KA NA LANG.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..