Jenny Norem (17) har vært langtidsskadet, men er på full vei tilbake. Onsdag briljerte hun og var blant banens beste spillere etter at hun kom inn.

– Jeg synes det var dødsgøy å spille. Jeg har jo vært ute nesten et år nå, så å føle at jeg får til litt og at jeg tørr å prøve er veldig deilig, sier Norem til Kvinneidrett.no når vi møter henne etter kampslutt på Sofiemyr.

Det var hennes andre innhopp den siste uka. Søndag kom hun inn mot Arna-Bjørnar og sto for målgivende på 2-0-scoringen. Onsdag var det Klepp som sto på motsatt side i åttedelsfinalen i cupen. Norem kom inn i det 64. minutt og markerte seg med en gang.

Kolbotn hadde lenge slitt med å trenge igjennom et kompakt Klepp-forsvar, men Norem skapte flere farligheter fra høyrekanten. Dog uten at det ble uttelling på sjansene.

SAMSUNG CSC
Kolbotns Jenny Norem. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Avgjorde i ekstraomgangene
Det måtte nemlig ekstraomganger til for å avgjøre cupdramaet på Sofiemyr.

Klepp hadde tatt ledelsen i førsteomgang etter at Karoline Surdal satt et nydelig frispark opp i krysset, men fem minutter senere fikk Kolbotn straffe og Rachael Louise Axon satt ballen i mål. Etter hvilen ble det ingen mål og det sto 1-1 etter 90 spilte minutter.

Den første ekstraomgangen forble målløs, men i det 108. minutt headet kaptein Ina Gausdal inn 2-1-ledelse for Kolbotn. Klepp skapte så flere gode muligheter, men ballen spratt ikke deres vei og Kolbotn kontret inn 3-1 på overtid. Solveig Gulbrandsen driblet seg forbi et par spillere før Karina Sævik fikk ballen på åpent mål og satt enkelt inn avgjørelsen.

– Jeg synes vi spiller vårt spill. Vi kjører på og løper mye. Vi er godt trent. Vi spilte ikke så veldig bra mot Arna-Bjørnar, så at vi klarer å heve oss til denne kampen er veldig bra. Og endelig deilig at vi klarer å komme oss videre og at det ikke blir som mot Trondheims-Ørn i fjor, sier Norem, vel vitende om at de røk i kvartfinalen etter ekstraomganger mot Trondheims-Ørn i fjor.

– Vi er så godt trent, så jeg følte at vi skulle ta de. Jeg hadde en godfølelse, fortsetter hun.

Nære scoring
Selv ble det ikke scoring på Norem, men nære var hun. I den første ekstraomgangen fikk hun ballen på bakerste, men avslutningen gikk over mål.

– Jeg skulle scoret der jeg også, men jeg glemte å ta av ryggsekken før jeg kom utpå.

– Men det var deilig at det går vår vei i det minste, legger hun til.

Formen på vei opp
Med et langt skadeavbrekk er ikke formen helt på topp for ungjenta, men det går absolutt riktig vei.

– Jeg er ikke i megabra form, men den er på vei opp, så det er deilig å kjenne.

Til høsten håper hun å være 100 prosent igjen og lykkes hun blir Toppserien en atraksjon rikere.

– Nå har det jo buttet litt imot på vårsesongen for min del, men målet er å være 100 prosent til høstsesongen og få med oppkjøringa nå i sommer. Jeg skal bare prøve å være best mulig rusta og kjempe meg inn mot en eventuell startellever, avslutter Norem til Kvinneidrett.no.

SAMSUNG CSC
Kolbotns Jenny Norem under oppvarminga. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..