Silje Nyhagen tok turen fra ØHIL til Hønefoss i vinter. Nå stormer laget mot opprykk til 2. divisjon.

– Vi går mot opprykk og det er det som er målet vårt. Sånn det ser ut nå, så er det et veldig realistisk må og jeg er også helt sikkert på at vi kommer til å klare det, sier Silje Nyhagen til Kvinneidrett.no.

– En Synne spesial
Vi snakket med den assisterende trenere etter 3-0-seier borte mot Eik Tønsbergs rekruttlag i nest site kamp før ferien.

3-0 ble det etter at Julie Gammelsæther satt inn 1-0 minuttet ut i kampen. Nyhagen økte så til 2-0 etter halvtimen, før kampens fineste scoring kom. Synne Hamborg klinte til fra 25-30 meter og plasserte ballen utagbart i krysset etter 60 minutter.

– Det verste er at jeg blir ikke overraska. Det er en Synne spesial. Når hun får ball på trill er det bare å flytte seg, for det skuddet hennes er knallhardt hver gang, sier Nyhagen om lagvenninnens scoring.

Se bilder fra kampen HER

– Trives godt
Nyhagen spilte i fjor 1. divisjon for Øvrevoll Hosle, men valgte i vinter å gå til Hønefoss og 3. divisjon.

– Jeg trives veldig godt. Det er veldig mye unge talenter som kan bli bra. Det er veldig bra allerede, men i forhold til målet vårt om andredivisjon, så tenker jeg at vi er veldig godt på vei. Til høstsesongen håper jeg at vi kan spille oss enda bedre.

Og de er virkelig på god vei. De har vunnet alle sine kamper og står med en målforskjell på 78-5 etter ti seriekamper. Det gir de en luke på fem poeng ned til Hallingdal og ni poeng ned til Modus.

– Jeg tenker at vi kommer til å klare oss bra om vi rykker opp til andredivisjon. Vi ønsker å bruke egne spillere. Utpå i dag har vi mange 16-årsjenter og vi har hospitering fra J16 opp til A. Yngsteman har vel vært 15 da, så vi bruker av egne tropper og jeg føler at HBK satser på spillerne sine, avslutter Nyhagen til Kvinneidrett.no.

Se bilder fra kampen HER

13418417_975495559215271_6091405669720095558_o

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..