Eik Tønsberg har slitt så langt i sesongen både med resultater og motivasjon, men mot Vålerenga 2 ble det årsbeste. Noe som gledet kaptein Marte Flåten Røkaas, til tross for et knepent tap.

– Det var egentlig veldig gøy at kampen ble som den ble, for vi har jo tapt stort for de andre andrelaga. Jeg synes laget spiller veldig godt sammen i dag, og i dag er det ordentlig gøy. Vi har slitt litt med motivasjonen og det er ikke alltid like gøy å møte de gode laga. Men i dag var det veldig gøy, sier Røkaas til Kvinneidrett.no etter kampen.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

Ledet fortjent
For i førsteomgang var Eik bedre enn serielederen fra Oslo øst. Like før dommeren blåste for pause fikk Elisabeth Solvik ballen på midtbanen. Hun slå ballen opp langs siden og Ingvill Hågensen fikk slått inn. I feltet tok Sandra Birkeland Preus ned ballen og satt den via keeper og i mål. Dermed ledet Eik fullt fortjent 1-0 til pause.

– Ja, vi kan hvis vi vil. Vi er et godt lag. Vi må bare jobbe sammen og gjøre det vi kan, så vi har potensiale til å vinne, sier Røkaas om førsteomgangen.

Det var vel årsbeste?

– Ja, det vil jeg si. Det var utrolig gøy i dag.

I andreomgang var Vålerengas rekruttlag hakket bedre enn det som etter hvert virket som litt slitne Eik-jenter i sommervarmen i Tønsberg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Eik jubler for 1-0-ledelse. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Var ballen inne?
Så scoret Vålerenga. Eline Nordbak fyrte av et skudd fra 20-25 meter. Skuddet gikk i krysstanga og ut. Det er fortsatt usikkert om ballen var inne eller ikke, men linjedommeren markerte for mål og 1-1 på Eikbanen.

Det var først etter denne scoringen at Vålerenga tok litt mer kontroll over kampen, selv om Eik også hadde noen muligheter.

Så satt også 1-2-målet på et langskudd. Annabell Abutbul Batal fyrte av et langskudd fra 25-30 meter som også gikk i krysset. Denne gang var det ingen tvil om at ballen var inne og Vålerenga tok med det en 2-1-seier.

– Det er egentlig det sureste med det. Jeg er veldig fornøyd med spillet og jentene, men det er veldig surt at vi taper på de målene.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

Viktige kamper
Nå venter Fjellhamar borte på søndag i en kamp som må vinnes om Eik skal kunne begynne å klatre. Etter det venter Lyn 2 borte før erkerival Ørn Horten venter i siste kamp før sommerferien.

– Vi må holde dette nivået som vi hadde i dag. Jeg tenker at hvis vi holder det nivået, så tar vi med oss mange poeng. Vi trenger poeng nå. Vi ligger nede på tabellen, og da må vi komme oss opp. Og med dette spillet, tror jeg vi kommer til å klatre noen plasser, avslutter Røkaas til Kvinneidrett.no.

LES OGSÅ: Fotball – jenter og damer sin oppsummering av kampen 

SAMSUNG CSC
Kaptein Marte Flåten Røkaas under kampen mot Vålerenga 2. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..