Fart spilte årsbeste i førsteomgang og hadde en 2-0-ledelse, men etter hvilen mistet de seieren etter to Byåsen-scoringer.

– Førsteomgangen var veldig bra. Kjempefornøyd med hele laget. Vi står aggresivt i presset og vi jobber veldig samlet som et lag, så det er veldig positivt. Vi vinner både første- og andreball, noe som vi har slitt med tidligere, sier Dorthea Mørkved Glorud, som headet inn det første målet fire minutter ut i kampen, til Kvinneidrett.no etter kampslutt.

– Så scorer vi tidlige mål og det er veldig viktig i sånne kamper, legger hun til.

(Artikkelen fortsetter under videoen av 1-0-scoringen til Glorud)

Burde ledet mer
Etter drøye halvtimen satt også 2-0 ved Hanne Neby. Fart hadde deretter flere gigantiske sjanser. Camilla Bekkevold bommet blant annet på åpent mål, mens Maren Kristine Andersen skøyt over fra fem meter etter å ha stått alene inne i feltet. Det for å nevne noen av sjansene.

– Vi burde ha drept kampen i førsteomgang, for vi har flere store sjanser og det burde kanskje stått 4-0 etter førsteomgang. Da hadde vi nok drept kampen og de hadde nok mista håpet, sier Glorud.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

Byåsen kom tilbake
Etter hvilen ble det derimot mer kaos og Byåsen kom tilbake i kampen. Først scoret Rebecka Wanvik Holum 1-2 etter 70 minutter, før Lena Aanesen satt inn 2-2 drøyt fem minutter før full tid.

– Det gikk litt tanker om at vi ville slippe inn mål og det gjorde oss veldig stressa, og de pressa på og slo mye langt. De hevet seg og vi slapp oss litt ned, og da fikk vi ikke til spillet vårt. Ikke helt fornøyd med andreomgangen og vi slipper også inn litt unødvendige mål, sier Glorud.

Det ble ikke flere scoringer i solskinnet på Fartbana og lagene måtte gå av banen med ett poeng hver.

– Vi må ta med oss det poenget og vi har virkelig brukt for de poengene vi kan få. Det er veldig bra, men det er veldig kjedelig når vi virkelig hadde muligheten til å få med oss tre poeng.

Viktig kamp mot Raufoss
Nå venter to kamper igjen før sommerferien. Først er det Raufoss borte, før Åsane kommer på besøk for Fart-jentene.

– Det blir spennende. Nå møter vi Raufoss neste helg og der har vi absolutt sjansen til å ta poeng og der burde vi ta tre poeng. Det er virkelig en kamp vi bør vinne, og vi har også en mot Åsane har vi muligheter. De har ikke gjort det så bra de eller og i førstedivisjon nå er det sånn at alle kan slå alle, så det er ikke noen som er veldig mye bedre enn andre.

– Så vi har sjansen til å vinne de og det bør vi, for da kan vi ta sommerferie med god samvittighet, avslutter Glorud til Kvinneidrett.no.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

SAMSUNG CSC
Fart jubler for 1-0-scoringen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..