Amanda Kurtovic kunne forrige uke få beviset på sitt tredje seriegull med Larvik. Nå vil hun også til topps i sluttspillet.

– Det startet litt rotete kanskje, men jeg føler at når vi bestemmer oss i andreomgang der, så har de ikke sjans. Da viser vi hvor skapet skal stå, sier Kurtovic til Kvinneidrett.no etter at Larvik slo Oppsal 30-18 i siste serierunde.

Seriegullet var allerede sikret før kampen og med seier i siste runde endte Larvik fire poeng foran Byåsen, som tok sølvet. Glassverket tok bronse.

– Det har egentlig vært en fin sesong. Jeg hadde litt skader rundt juletider der, men ellers synes jeg at jeg har kommet fint inn i laget og har hatt en fin fremgang, sier Kurtovic.

Klubben røk ut i kvartfinalen i Champions League og mistet med det muligheten til å spille i «The final four». De har likevel tatt både cup-gull og seriegull, og nå jakter de gull også i sluttspillet.

– Det er trist at vi er ute av Champions League, for det er drømmen vår å komme til final 4, men totalt sett er jeg fornøyd. Vi har seriegull, kom til kvartfinale og har cupgull. Nå skal vi ta sluttspillet også, avslutter Kurtovic til Kvinneidrett.no.

Sluttspillet starter onsdag. Da møter Larvik Rælingen borte, før returoppgjøret går til søndag.

Her er resten av kvartfinalene:

  • Oppsal – Byåsen
  • Halden – Glassverket
  • Tertnes – Vipers