June Bøttger (21) nyter for tiden etterlengtet tillit og forrige uke ble hun kåret til Oppsals beste spiller da de tapte 30-18 borte mot Larvik.

– Det var kjempehyggelig. Jeg føler at alle årene jeg har sitti på benken, endelig var verdt det. Jeg føler det har løsnet litt, sier Bøttger til Kvinneidrett.no.

Hun ble Oppsals toppscorer i siste serierunde mot Larvik. Det etter å ha scoret på fek av åtte skudd. Kun Nora Mørk på Larvik hadde flere scoring (åtte mål).

– Det er ganske greit det. Burde satt de andre sjansene der også, men det er viktig å ha noe å jobbe med.

God utvikling

Som nevnt har det vært mye benkesliting på Bøttger tidligere, men det siste halvåret har hun fått mer tillit og spesielt i det siste har hun levert flere gode kamper fra sin venstrekant.

– Jeg har vært veldig heldig og har hatt gode kanter foran meg. Sånn sett har det vært greit å sitte på benken. Det er veldig mye å lære, og av AK (Anne Kjersti Suvdal) har jeg lært veldig mye. Noen ganger lønner det seg å sitte på benken og ikke bytte til det første og beste, og det har det gjort i dette tilfelle i hvert fall. 

Bøttger har hatt stor utvikling i 2015/16-sesongen og hun har også signert en ny 2-årskontrakt med klubben.

– Jeg synes utviklingen har vært fin. jeg har fortsatt masse å jobbe med, men det går i hvert fall fremover. Jeg ser at jeg har blitt bedre fra vi startet til nå, så da er det bare å fortsette og bli enda bedre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

June Bøttger jubler etter å ha blitt kåret til Oppsals beste mot Larvik. Foto: Andreas Kristoffer Berge
 

Klarte målsetningen

Oppdal endte på sjetteplass i grunnserien. Dermed klarte laget målsetningen sin.

– Vi hadde satt oss som mål om å komme på sjetteplass, og det klarte vi selv om vi har hatt to ute med korsbåndsskader og AK ble gravid, så det er veldig bra. Det er vi fornøyd med.

Håndballsesongen er derimot ikke helt ferdig ennå. Onsdag braker det løs med sluttspill for Oppsal. I kvartfinalen står Byåsen på motsatt side.

– Vi har veldig store muligheter til å ta de, så lenge vi legger opp en god plan. Så da er det bare å satse på det, avslutter Bøttger til Kvinneidrett.no.

Sluttspillet spilles hjemme/borte, og høyest rangerte lag avslutter med hjemmekamp. Byåsen ble for øvrig nummer to og valgte med det Oppsal som sin kvartfinalemotstander.

De andre kvartfinalene:

  • Rælingen – Larvik
  • Halden – Glassverket
  • Vipers – Tertnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..