Her er vårt tabelltips for årets 1. divisjon.

I 1. divisjon tror vi det blir ekstremt jevnt, spesielt i kampen om opprykk, men Lyn virker knallsterke på papiret.

Se tipset nederst i saken!

Lyn har blant annet hentet Camilla Bønøgård fra Vålerenga, som er en spiller vi tror kan skinne i 2016. I tillegg har Eline Bjørmark, Amalie Leinebø (keeper fra Skeid) og Elin Norland kommet inn. Samtidig har de beholdt alle landslagsspillerne deres og de blir bare bedre og bedre.

Grand Bodø på sin side har beholdt alle spillerne som spilte opprykkskvalik i fjor, mens de har fått inn en solid forsterkning i Elisabeth Aasli fra Medkila.

Bak topp to har vi Kongsvinger og Åsane som ikke har gjort så mye i overgangsvinduet. Begge lag har beholdt stammen og vil nok være med å kjempe i toppen, men Kongsvinger har blant annet fått inn to gode ungjenter i Emilia Ruud og Naomi Griffin.

I ØHIL, Byåsen og Fart har det derimot vært mer utskiftninger. ØHIL har blant annet hentet Live Aandal og Lise Janbu Eide fra Vålerenga, mens Silje Nyhagen, Iselin Barclay Nitter og Nora Bunæs Nilsen har gått ut.

Fart på sin side ser også sterke ut, og spesielt viktig var det nok å beholde Maren Kristine Andersen etter at hun avsluttet fjorårssesongen på lån fra Vålerenga. Nå er overgangen gjort permanent, sammen med flere andre signeringer. Byåsen ser også styrket ut med både Marthe Enlid og Julie Skjeflo Adserø i troppen.

Grei har hatt en bra oppkjøring og har blant annet hentet inn Caroline Vad Østby, mens Marie Madsen har gått videre til Lier. I vinter skal det sies at Grei også har sett bra ut spillemessig. Nå virker det som om de har en plan bak spillet og med deres nye trenerteam tror vi de unngår nedryksstriden i år.

Raufoss er nyopprykket og har beholdt fjorårsstammen, samtdig som de har fylt på med flere spillere. Spesielt Thea Svalstad som sisteskanse er en god signering for et lag som slet litt på keeperplass i fjor.

Fortuna Ålesund på sin side mistet i vinter sin kaptein, Camilla Ervik, mens de har hentet inn jenter stort sett fra Herd og Molde. Laget ser noe svekket ut og vi tror de havner et stykke ned på tabellen.

Fløya har mistet noen spillere hvor blant annet Sofie Skjelstad Jensen har gått til Sandviken, mens det har vært få signeringer inn. Vi tror det blir en tøff hverdag for Fløya i 2016 og vi setter de på den ene nedrykksplassen.

Til slutt har vi Amazon Grimstad. De rykket ned fra Toppserien i fjor og vi tror laget må belage seg på et nytt nedrykk. De har mistet det meste fra fjorårets stall og har hentet inn et par spillere. Hvordan nivået er på Chelsea Nightingale (fra Manchester City) er vi usikre på, men uten fjorårets sisteskanse i Line Geltzer Johansen, tror vi det blir et nytt tøft år for Grimstad-laget.

Se alle overgangene på serieforeningens hjemmesider HER

Her er vårt tabelltips for 1. divisjon 2016:

 1.  Lyn
 2.  Grand Bodø
 3.  Kongsvinger
 4.  Åsane
 5.  ØHIL
 6.  Fart
 7.  Byåsen
 8.  Grei
 9.  Raufoss
 10.  Fortuna Ålesund
 11.  Fløya
 12.  Amazon Grimstad

Vi ønsker alle lagene lykke til med sesongen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..