Etter en fartsfylt og undeholdende fotballkamp i Bobla på Raufoss, var det vertene som tok med seg en 2-1-seier.

– Det var mye løping. Vi møtte et mye bedre Vålerengalag nå enn vi gjorde sist. Vi får møte et litt tøffere lag før vi starter serien, så det er kjempebra, sier Raufoss’ Natalie Granvang Nilsen til kvinneidrett.no etter kampslutt.

Flere bilder fra kampen på våre Facebook-sider HER

Forrige gang VIF 2 var på besøk stilte Oslolaget på kort varsel og hadde med en haug av hospitanter og ungjenter. Da ble det 8-1-seier i februar for den nyopprykkede 1. divisjonsklubben Raufoss. Søndag var de definitivt styrket og hadde blant annet med fem spillere fra Toppserie-stallen.

– Vi trenger litt tøffere motstand og møtte tøff motstand når vi var på treningsleir i Spania (1-1 mot Elche og 1-8 Sporting Plaza Argel). Kanskje litt i overkant tøft i den ene kampen.

Begge lagene spiller i spansk 1. divisjon, men Sporting Plaza Argel kjemper om opprykk til den øverste divisjonen, mens Elche ligger på nedre halvdel av tabellen.

– Men i dag møter vi et lag vi er på høyde med og vi synes vi gjør en bra kamp. Det svinger litt opp og ned i prestasjoner, men jeg synes vi klarer oss greit, sier Granvang Nilsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

12957473_934234500008044_5711953615540262524_o
Natalie Granvang Nilsen i aksjon under søndagens kamp. Foto: Andreas Kristoffer Berge

God sisteskanse
Raufoss-keeper Thea Svalstad kom til klubben fra Brumunddal i vinter og var en solid sisteskanse søndag. Hun hadde flere matchvinnerredninger, men måtte se Ida Tangen Høisveens drømmetreff gå inn bak seg. Skuddet fra 20-25 meter satt limt i krysset og det var lite Svalstad kunne gjøre med scoringen.

– Det var bra skudd. Det var det, men jeg vil jo ikke slippe inn noen mål, sier Svalstad til kvinneidrett.no.

– Jeg synes vi gjør en ganske god kamp. Vi slipper til litt mye i førsteomgang. Litt mye småfeil og unødvendige balltap, men det kommer seg i andreomgang, fortsetter Svalstad.

Flere bilder fra kampen på våre Facebook-sider HER

Bjørkvold-dobbel
Raufoss tok ledelsen etter 10 minutter ved Kaja Bjørkvold, men etter det var det flust av sjanser begge veier. Vålerengas Eline Nordbak var blant annet alene med keeper ved to anledninger, men Svalstad reddet begge forsøkene.

I andreomgang økte Bjørkvold til 2-0 etter 63 minutter, før Vålerenga til slutt lyktes da Tangen Høisveen satt inn et langskudd på overtid.

Vi kommer tilbake med en forhåndssak på Raufoss før seriestart i 1. divisjon lørdag 16. april, samt tabelltips for serien både i 1. divisjon og alle avdelingene i 2. divisjon.

KAMPFAKTA:

Raufoss – Vålerenga 2: 2-1 (1-0)
1-0, Kaja Bjørkvold
2-0, Kaja Bjørkvold
2-1, Ida Tangen Høisveen

Dommer: Runar Brennengen
Tilskuere:
 35

Banens Beste: Marthe Borchgrevink

Raufoss’ startellever:
Thea Svalstad – Johanne Tosterud, Maren Kraby Simenstad, Malin Sunde, Theoline Kollshaugen, Mia Schjerve Giæver, Stine Lerud, Ida Garberg, Katerina Bjerke, Natalie Granvang Nilsen og Kaja Bjørkvold

Vålerenga 2s startellever:
Mari Kristin Baardvik (lånt fra Raufoss) – Frida Lyshoel, Susanne Lillestøl Johnsen, Kamilla Aabel, Tina Dalgård, Tiril Haga, Marthe Borchgrevink,  Lina Lyster, Guro Flugstad, Synne Sofie Christiansen, Eline Nordbak

Bilder fra kampen:
Flere bilder på våre Facebook-sider HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..