Ine Marie Thoresen Wedaa scoret både lørdag og søndag.  Nå vil hun og Arna-Bjørnar vil slå tilbake etter en skuffende fjorårssesong.

Arna-Bjørnar kjørte over Klepp lørdag og vant 4-2 etter at Maria Dybwad Brochmann, Wedaa, Amalie Vevle Eikeland og Ingrid Stenevik scoret. Søndag ble det 1-1 mot Urædd i en kamp Wedaa ble  Bergenslagets målscorer.

– Ja, det er kjekt å score, sier Wedaa til Kvinneidrett.no.

To gode førsteomganger
Det var i førsteomgangene i begge kampene at laget viste seg fra sin beste side, mens de falt litt i begge andreomgangene.

– Vi har to gode førsteomganger, men så detter vi litt nedpå i andreomgangene. Det er noe vi må jobbe med.

– I førsteomgangene har vi fått til mye av det grunnspillet vi har prøvd å spille inn, men vi må opp litt mer, fortsetter hun.

– Lyst på medalje
Nå er det snaue to måneder igjen til første seriekamp, som går mot Bergensrivalen, Sandviken. Frem mot det venter det treningsleir i Barcelona og på La Manga.

– Vi må fortsette å trene på det vi trener på nå og bli enda bedre på det. I tillegg må vi få opp det fysiske og trene hardt, sier Wedaa.

I fjor ble det en mislykket sesong for Arna-Bjørnar. De startet forferdelig, men klarte til slutt å komme seg opp på 7. plass. I 2016-sesongen vil de helst opp der klubben var i 2014 og sesongene før det. Nemlig i medaljestriden.

– Nei, vi har ikke lyst til å ha en sånn sesong som i fjor igjen. Vi har lyst på medalje, avslutter Wedaa til Kvinneidrett.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..