Vilde Øyri (21) er tilbake i Sandviken etter et år i Kaupanger. I helgen scoret hun to ganger da Sandviken vant miniturneringen på Klepp Stadion.

Øyri spilte i Sandviken fra 2011 til og med 2014-sesongen. I 2015 flyttet hun til Sogndal for studier. Noe som gjorde at hun signerte for Kaupanger.

Et år senere har hun nå vendt «hjem» til Bergen og da var Sandviken et naturlig valg for angrepsspilleren fra Øystese, et stykke øst for Bergen.

– Å være tilbake i Sandviken er helt fantastisk. Sandviken er jo klubben i mitt hjerte. Jeg har vært i Sandviken i fire sesonger før, men måtte flytte til Sogndal på grunn av studier. Nå er jeg endelig gjenforent med «familien» min.

Turneringsvinnere
I helgen ble det altså spilt en miniturnering på Klepp. Der vant Sandviken begge sine kamper og ble turneringsvinnere.

– Jeg synes at vi gjennomfører to gode kamper, spesielt kampen mot Klepp. Etter jul har vi jobbet mye med både defensiv og offensiv struktur. Vi har hatt fokus på ulike oppspillsmønster, gjenvinning og kontringer. I kampene i helga ser vi igjen mye av dette.

– Vi har fortsatt mye å jobba med, men vi er absolutt på vei i riktig retning. Oppkjøringa er ikke halvveis enda, så vi kommer til å fortsette å jobbe hardt og strukturert videre med dette, fortsetter hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Øyri (til venstre) får gratulasjoner etter sin første av to scoringer søndag. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Scoret to
Mot Urædd fikset Stine Andreassen 1-0-seier på overtid, mens mot Klepp ble det seier med hele 5-1. Øyri selv scoret to av målene, mens de andre kom fra Sunniva Lillestøl, Elida Knudsen og Stine Hovland. Birte Svines scoret Klepps mål.

– Det jo alltid kjekt å score mål, sier Øyri, før hun beskriver målene sine.

– Det første målet kom av at Klepp-stopperen gjorde en personlig feil. Ballen havnet hos meg på rundt fem-meteren, jeg runda keeper og satt den i mål. På det andre målet fikk jeg en god pasning fra en medspiller, keeper kom ut og jeg satt den mellom bena på keeper. Jeg satser på at det kommer flere slike mål i serien.

Middag på Egon
Men det var ikke bare på fotballbanen turen var en suksess for bergenserne. Også det sosiale trekker Øyri frem.

– Alt i alt var helga bra både fotballmessig, og ikke minst sosialt. Etter kampen mot Urædd tok både spillere og støtteapparatet turen til Egon. Det var en hyggelig sammenkomst, og hver og en fikk til og med spandert middag av vår kjære Jappi (Jan Magne Ottesen). Alle satt enorm stor pris på dette og vi kan ikke få takket Jappi nok for alt han stiller opp og gjør for oss, avslutter Øyri til Kvinneidrett.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..