Mari Christoffersen ble kåret til Greis beste spiller etter nedsablingen av NOR 92. Nå er målet tredjeplass i serien og seier i sluttspillet.

LES OGSÅ: Hjort avgjorde dramaet i Høyenhallen

Det var egentlig aldri noen spenning utover i lørdagens oppgjør. NOR 92 klarte å holde unna fir Grei i tolv minutter, men når det først smalt, så smalt det skikkelig. Rikke Enerly Selstad gjorde 1-0, før Mari Christoffersen, Kine Hedlund Eriksen og Malén Anderson Simonsen scoret hvert sitt og Grei vant første periode 4-0.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

I andre periode ble det fem nye mål for vertene (Hanne Winter Hansen, Hege Øiseth og Kine Eriksen scoret hvert sitt, mens Kaysa Liljefors scoret to).

I den siste peridoden ble det en transportetappe. Frida Norstrøm la på til 10-0, før Emilie Thorvaldsnes økte til 11-0. Christoffersen la så på til 12-0, før NOR 92 skulle få sin første scoring. Den sto Mari Hansen for.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Mari Christoffersen (nummer 9) jubler for en scoring sammen med Kine Hedlund Eriksen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

– Spiller kjempebra
Mot slutten scoret Eriksen to nye, mens Mari Hansen reduserte en gang til. Dermed ble sluttresultatet hele 14-2 i favør Grei.

– Jeg synes vi spiller bra, men jeg synes tredjeperioden blir litt ødelagt, for det skjer litt ting i pausen. Men totalt sett synes jeg vi spiller kjempebra, sier Greis Mari Christoffersen til Kvinneidrett.no.

Foran lørdagens kamp hadde Grei gått på tre strake tap (5-6 mot Sagene, 1-5 mot Tunet og hele 4-12 mot Sveiva).

– Vi trengte det nå som vi har tapt tre på rad, så det var greit å få litt godfølelse igjen.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Mari Christoffersen ble kåret til banens beste. Foto: Andreas Kristoffer Berge

– Vi satser på å gå til topps
Nå ligger Grei på en fjerdeplass i serien. Det er tre poeng opp til Sagene som innehar tredjeplassen.

Innbyrdes mellom de to lagene har Grei vunnet 7-6, mens Sagene har vunnet 6-5. Dermed kan mye avgjøres i kampen om tredjeplassen når de to møtes 20. februar i Apaløkkahallen.

– Jeg synes i hvert fall det er viktig å ta Sagene. Vi har vist tidligere at vi spiller bra mot både Tunet og Sveiva, så ingenting er umulig. Det blir ikke lett, men nå har vi fått inn Stine (Branting) og Kaysa (Liljefors), så da er vi klare. I hvert fall til sluttspill.

Og i sluttspillet er målet klart. Det er å gå helt til topps.

– Vi satser på å gå til topps. Nå som det har gått litt dårlig i serien er det det vi satser på, sier Christoffersen til Kvinneidrett.no.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Grei etter lørdagens seier. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Lett for Sagene
Sagene på sin side fikk det også lett i deres oppgjør lørdag. De møtte Gjelleråsen til dyst på hjemmebane. Der tok gjestene ledelsen ved Ingrid Heom, men Sagene utlignet ved Josefine Lian. 1-1 til pause.

I andreperioden var det derimot klasseforskjell. Sagene fikk satt mer av spillet sitt og plutselig sto det 7-1 til vertene. Da hadde Lian og Camilla Weibye scoret hvert sitt, mens Ida Karevold og Hilma Thofte hadde satt inn to hver. Lian satt fullførte hattricket sitt med en ny scoring utover perioden og til pause sto det 8-1.

Som i den første kampen lørdag ble tredjeperioden en ren transportetappe. Josefine Andrèn, Weibye, Karevold og Martine Jarnæs scoret hvert sitt, mens Greis Iris Bjørnstad får satt inn et trøstemål for gjestene. Dermed ender det hele med 12-2-seier for Sagene som tar tilbake tredjeplassen de mistet to timer tidligere.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen til Sagene

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Sagene etter lørdagens seier. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Spenning
Som sagt skiller det tre poeng mellom Sagene og Grei når to tredeler av sesongen er spilt.

Sagene ligger på 24 poeng, mens Grei har 21. Foran de igjen ligger Sveiva med 29 og Sagene har ikke gitt opp håpet om å ta de igjen.

Dog ser Tunet ut til å være for langt foran for både Sagene og Grei.

Under Grei på fjerdeplass er det liten konkurranse. Gjelleråsen ligger på ni poeng, mens Nor92 har seks. Bygdø Monolitten ligger per nå sist med sine tre poeng.

Søndag var det for øvrig toppoppgjør mellom Tunet og Sveiva. Det ble en heidundrende kamp som Tunet til slutt vant. Du kan lese mer om kampen HER.

Skjermbilde 2016-01-26 kl. 02.39.01
Skjermdump innebandy.no

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..