Redaktør Andreas Kristoffer Berge går inn i stillingen som Markeds- og Mediesjef på Mallorca Toppfotball.

11. februar reiser grunnlegger og redaktør for Kvinneidrett.no, Andreas Kristoffer Berge, til Mallorca for å begynne på sin nye stilling.

Han har nylig takket ja til jobben som medie- og markedssjef på Mallorca Toppfotball. En skole som drives av Leif Tsolis (tidligere dametrener i Vålerenga fotball).

Etter å ha jobbet hardt og frivillig for kvinneidretten siden 2012 har nå Berge fått lønn for alt arbeidet.

– Jeg har hatt en fantastisk reise med kvinneidretten i Norge og ikke minst fotballen og håndballen som har vært de to største satsningsområdene. Jeg har fått gleden av å møte mange fantastiske mennesker og jeg vil takke en hver som har vært med på å bidra på veien. Spillere/utøvere, trenere, støtteapparat, kollegaer og alle andre, sier Berge.

– Nå har jeg har jobbet så mange år frivillig at jeg måtte tenke litt på meg selv og fremtiden min. Jeg vil fortsatt jobbe med å fremme kvinneidretten her hjemme så godt jeg kan, men det blir nok på en litt annen måte, fortsetter han.

Avreise er satt til torsdag 11. februar. Da begynner arbeidet med Mallorca Toppfotball for fullt.

– Jeg ser veldig frem til en ny hverdag på Mallorca. Det blir mange nye arbeidsoppgaver, men jeg tar det som en utfordring og jeg vet at jeg kommer til å lære mye der nede, fortsetter han.

På Mallorca vil Berge ha ansvaret for daglige oppdateringer på Mallorca Toppfotball TV, nyheter på web og alle sosiale medier. Intervjuer og reportasjer med elever, trenere og samarbeidspartnere. Filming av kamper og treninger. Lage informasjonsfilm om Mallorca Toppfotball, og holde kontakten med tv-selskaper, aviser og andre fotballmedier.

Frem til avreise
Frem til Berge reiser den vil det dog være mye spennende i vente.

Denne helgen vil vi dekke flere idrettsarrangementer i og rundt Oslo.

Deretter reiser vi til Stavanger for å få med oss fire treningskamper neste helg (Klepp-Arna-Bjørnar, Sandviken-Urædd, Klepp-Sandviken og Arna-Bjørnar-Urædd).

Deretter drar vi til Drammen for å dekke sprint langrenn, før vi skal innom både skihopp og kanskje 3-mil langrenn i Holmenkollen helga 5.-7. februar. (Mulig vi også prøver å få til andre idrettsarrangementer denne helga).

Fremover
Angående Kvinneidrett.no sin videre drift vil siden fremover ikke være like aktiv som tidligere. Vi vil likevel prøve å holde siden oppdatert med saker og ting fremover, også mens Berge bor på Mallorca.

Vi har også tidligere sagt at vi kommer med Team AKB 2016. Dette vil fortsatt bli en realitet, men i litt annen grad enn først planlagt.

Du kan se Mallorca Toppfotball sin Facebook-side HER (Ny nettside lanseres i februar)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..