Julie Bøe Jacobsen (17) var skuffet etter et knepent tap mot Byåsen, men smilet satt som vanlig fortsatt på. Nå er hun nominert som årets idrettstalent i Romerike.

– Vi hadde trodd selv at vi kunne holde mål mot Byåsen. Alle jentene står på i 60 minutter og det er marginene som tar oss på slutten, sier Bøe Jacobsen til Kvinneidrett.no etter kampslutt i Marikollhallen søndag kveld.

– Det er dritkjipt å tape, men jeg synes vi har gjort en veldig bra kamp og det er jeg fornøyd med, legger hun til.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

Har noe i eliteserien å gjøre
Rælingen ble foran sesongen kastet rett inn i Grundigligaen. De rykket egentlig ikke opp fra 1. divisjon, men når Storhamar ikke fikk lisens ble de tilbudt plassen i vår øverste divisjon. Den takket de ja til. Og det var nok ikke dumt, for Rælingen har til gangs vist at de har noe i Grundigligaen å gjøre. De ligger per dags dato på en åttendeplass med åtte poeng og innehar med det den siste sluttspillplassen.

– Ja, vi har virkelig vist at vi har noe her å gjøre og det har vi bevist tidligere også. Det er synd vi ikke tar med oss to poeng fra den kampen her. Men jeg tror når vi kommer til hverdagen igjen, så er vi fornøyd med den kampen her.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Julie Bøe Jacobsen i aksjon under søndagens kamp. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Får selvtillit foran Tertnes-kamp
For selv om det ble et knepent tap spilte Rælingen en veldig god håndballkamp da de rystet trønderne som er i medaljekampen.

– Vi får litt selvtillitt av den kampen her. Det å spille så jevnt mot et lag som ligger så høyt oppe i Grundigligaen er stort det.

Nå venter serieleder Tertnes på bortebane for jentene i hvitt og rødt.

– Vi skal jobbe like bra inn mot den kampen, så håper jeg det går veien i den kampen.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen

Nominert som årets idrettstalent
Personlig har det også vært en god sesong for Bøe Jacobsen så langt som senest i sommer var med på å ta bronse i ungdoms-OL i Georgia (European Youth Olympic Festival) . Det unge håndballtalentet har tatt Grundigligaen med storm og ser til tider ut som en rutinert spiller fra sin bakspiller-posisjon.

– Det går bare bedre og bedre. Det at jeg får tillit i Rælingen gjør også at jeg får en bedre utvikling. Jeg spiller med spillere som er bedre enn meg  hele tiden og da blir det bra.

Nå har hun også blitt nominert som årets idrettstalent i Romerike av Romerikes Blad. Det som én av tolv nominerte.

«2015 har blitt et meget innholdsrikt år for Nittedalsjenta. I sommer ble hun toppscorer i bronsefinalen, da Norge tok den siste medaljen under ungdoms-OL. Utover hlsten har ungjenta også etablert seg som en viktig spiller på Rælingen, som biter godt fra seg i eliteserien. Var også på det norske juniorlandslaget som spilte EM», står det i nominasjonen.

– Det er veldig stort det. Jeg jobber jo hardt og har lyst til å nå langt med håndballen, så da er det gøy å bli nominert til noe sånt, avslutter Bøe Jacobsen selv til Kvinneidrett.no om å bli nominert.

LES OGSÅ: Hjertner matchvinner: – Veldig viktig

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
Julie Bøe Jacobsen i godt humør før kampstart. Hun hadde fortsatt smilet på plass etter kampen til tross for tapet. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Litt fakta om kåringen:
Skulle hun vinne kåringen til Romerikes Blad vil det vente et stipend på 15 000 kroner. andreplassen gir 10 000, mens tredjeplassen gir 5 000.

De andre nominerte er Hermann Martens Meyer (langrenn), Sofie Nordsveen Hustad (langrenn), Lotta Udnes Weng (langrenn), Mattis Haug (skiskyting), Magnus Brekke Henriksen (ishockey), Lisa-Marie E. Kvandahl (klatring), Markus Einan (friidrett), Astrid Julie Halvorsen (svømming), Selina Jappee (dansing), Kristoffer Ajer (fotball) og Simen Schønningsen (håndball).

Juryen består av sportsleder i Romerikes Blad, Morten Svesengen, sportsjournalist Per Morten Sødal, fotballtrener, Tom Nordlie og tidligere toppidrettsjef Jarle Aambø.

Øvrige resultater i Grundigligaen søndag:
Glassverket – Oppsal: 24-30
Larvik – Halden: 38-18
Sola – Skrim Kongsberg: 26-22
Molde – Tertnes: 24-28
Vipers Kristiansand – Nordstrand: 29-22

Tabellen:

Skjermdump: handball.no
Skjermdump: handball.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..