Glassverkets stortalent, Line Ellertsen (17), smilte tross cupfinaletap mot Larvik.

– Det var kjempegøy. De er jo verdens beste lag, men jeg synes vi klarte å holde oss greit inne i kampen. Andreomgang var mange hakk opp fra førsteomgang, sier Ellertsen til Kvinneidrett.no når vi møter henne i mix-sonen etter kampslutt i Nadderud Arena onsdag kveld.

Glassverket fikk det som forventet tøft mot Larvik. Etter 8-16 til pause tok Glassverket innpå litt i andreomgang, men helt på tampen sørget Larvik for å stikke fra igjen. Til slutt endte det med 19-28-tap for laget fra Drammen.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen
LES OGSÅ: Mørk: – Over all forventning

– Nådd målene vi satt oss
Til tross for onsdagens tap har 2015 vært et fint år for Glassverket, som har fått tre sølvmedaljer. Først tok de sølv i serien 2014/15, før de også tok sølv i sluttspillet. Onsdag kom det tredje sølvet. Denne gang i NM. Larvik har for øvrig tatt alle gullene foran Drammensklubben.

– For laget har det vært et veldig bra år. Vi har nådd de målene vi har satt oss med å blant annet komme oss til finalen. Vi har også vunnet de fleste kampene og ligger på en fin tredjeplass i serien (ett poeng bak ledende Tertnes red.anm), sier Ellertsen, som noterte seg for én scoring i onsdagens cupfinale.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
CUPFINALE: Line Ellertsen under onsdagens cupfinale. Foto: Andreas Kristoffer Berge

– Begynner å gå bedre
Ellertsen kom fra Vågen til Glassverket foran 2015/16-sesongen. Hun er et av landets største håndballtalenter og har spilt flere aldersbestemte landskamper. Hun er like god med begge hendene og kan bekle alle backposisjonene. Noe som absolutt er en fordel.

– For meg har det gått litt opp og ned denne sesongen, men det begynner å gå bedre og bedre. Jeg får spille mer og mer og jeg får markere meg litt etter litt, sier det unge talentet fra Sola i Stavanger.

SE OGSÅ: Bilder fra kampen
LES OGSÅ: Mørk: – Over all forventning

Seriestart til søndag
Glassverket og Ellertsen har ikke akkurat hatt mye ferie i desember. Med cupfinale onsdag og seriestart igjen allerede til søndag, før de på ny spiller seriekamp neste onsdag er det en hektisk start på 2016.

– Vi har så vidt hatt juleferie og vi har stått på hver dag, sier Ellertsen.

Glassverket starter opp serien igjen hjemme mot Oppsal førstkommende søndag.

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..