Nora Eide Lie var en av turneringens beste spillere da Mariken Angels gikk av med seieren i Larvik Futsal Cup 2015.

– Ja, det var morsomt å få den prisen. Men vi spiller veldig bra som et lag i dag. Vi har mye bra angrep og bra pasningsspill, så det er i hvert fall en lagseier, sier Eide Lie til Kvinneidrett.no etter å ha mottat prisen som en av de to beste spillerne i turneringen.

SAMSUNG CSC
Turneringens beste: Siw Døvle (til venstre) og Nora Eide Lie var de to beste spillerne. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Den andre av de to var lagvenninne Siw Døvle. De to dominerte stort og sammen med resten av laget, Mariken Angels, var gikk de ubeseiret gjennom turneringen.

– Det er kjempegøy. Jeg var med som trener, kan du si, på et lag i fjor, men da tapte vi alle kampene, så det var litt morsommere i år, sier Eide Lie.

SE OGSÅ: Bilder fra kampene
SE OGSÅ: Lagbilder

Ubeseiret
Laget startet med to knepne seire (1-0 og 3-2), før de fikk sving på sakene. 9-1-seier ble etterfulgt av 7-0, 5-1 og 4-0. Dermed tok de seks av seks mulige seire i gruppespillet.

Nummer to i gruppespillet ble Øvrevoll Hosle 1, som dermed også ble finalemotstander.

Etter 5-1-seier over ØHIL 1 i gruppespillet var Mariken Angels storfavoritter, men det ble mye jevnere enn i gruppespillet. Kampen endte til slutt med en fortjent 2-1-seier og Mariken Angels kunne dermed juble for turneringsseier samtidig.

De andre lagene som deltok:
sLaget
Andrelaget
Dangerous Divas
Trines Engler
ØHIL 2

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSUNG CSC
SEIER: Mariken Angels besto av Urædd-spillere og dominerte turneringen med syv strake seire. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Andre strake
Det var faktisk hennes andre strake dag med turneringsseier. Søndag spilte hun Challenge Cup i Ekeberghallen der hun også var blant de beste spillerne på banen i en turnering Norway Team 2 vant etter en knepen 1-0-seier over Norway Team 1 i finalen. Eide Lie scoret også seiersmålet i den kampen.

– Ja, romjula har vært fin den. Litt sliten nå, men det er sånn det skal være, sier det unge talentet som også har flere aldersbestemte landskamper.

SE OGSÅ: Bilder fra kampene
SE OGSÅ: Lagbilder

– Gleder meg
Eide Lie spiller til daglig på Urædd. Serien ble avsluttet i november, men formen har hun tydeligvis klart å holde bra på.

– Det kjennes bra ut. Det blir gøy å komme i gang med litt treningskamper og sånt, for å teste hvordan laget er.

Urædd rykket som kjent opp til Toppserien etter en kjempesesong i 1. divisjon. De vant 1. divisjon med seks poengs margin ned til Grand Bodø på andreplass. Nå venter altså landets øverste liga for Eide Lie og Urædd neste sesong.

– Ja, det blir nok litt annerledes. Kanskje vi får litt mer folk på kampene og alt rundt blir nok litt mer seriøst, så det gleder jeg meg til. Det blir nok mer motstand på kampene, så det kommer til å bli tøft, men vi får bare stå på og gjøre så godt vi kan, avslutter Eide Lie til Kvinneidrett.no.

SAMSUNG CSC
I AKSJON: Nora Eide Lie i aksjon under finalen. Her mot ØHILs Henriette Isaksen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

SE OGSÅ: Bilder fra kampene
SE OGSÅ: Lagbilder

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..