Torsdag hadde EIK Tønsberg sitt julebord og det ble utdelt priser til flere spillere. Samtidig ble det klart at rekruttlaget har rykket opp til 3. divisjon.

Kvinneidrett.no tok turen til Tønsberg i førjulstida for å overvære EIK Tønsbergs siste fellestrening for 2015 onsdag kveld. Vi kan melde om mye bra spill og flere gode prestasjoner under treninga.

I tillegg fikk vi muligheten til å være med på klubbens julebord torsdag kveld.

Undertegnede ønsker å takke alle i EIK. Alt fra administrasjon, trenere, støtteapparat og ikke minst spillerne for en fin sesong og ikke minst for at jeg fikk lov til å være med på årets julebord. Jeg hadde en utrolig hyggelig kveld. I tillegg må vi gratulere EIKs andrelag med opprykk fra fjerde- til tredjedivisjon.

Se bilder fra julebordet HER

Rykket opp
For torsdag ble julebordet satt i gang ved at sportslig leder i klubben, Espen Solemdal, tok ordet.

– Jeg kan fortelle at andrelaget vårt har fått tilbud om å spille i 3. divisjon neste år. Det har vi selvfølgelig takket ja til, sa Solemdal.

EIKs andrelag endte nemlig på andreplass i sin avdeling i 3. divisjon i 2015. De hadde like mange poeng som Teie, men Teie rykket opp på bedre målforskjell. Denne uka fikk de derimot tilbud om å få plass i 3. divisjon likevel og klubben var aldri i tvil om å takke ja. Dermed spiller nå førstelaget i 2. divisjon og andrelaget i 3. divisjon, hvor de blant annet møter byrivalen i Tønsberg FK.

Se bilder fra julebordet HER

Priser
Tradisjonen tro ble det også delt ut flere priser til spillere som har utmerket seg. Også Kvinneidrett.no fikk muligheten til å dele ut en pris.

Men vi starter med EIKs egne priser. Det ble delt ut fire priser i kategoriene årets spiller, årets mest fremgangsrike spiller, årets EIK-jente og spillernes spiller.

Årets spiller gikk til Elise Dahl Grodø. En viktig forsvarskjempe i EIK. Totalt spilte hun 15 kamper og fikk ett gult kort.

Årets mest fremgangsrike spiller gikk til Silje Larsen. Nok en forsvarsspiller. Hun scoret for øvrig ett mål på sine 18 kamper. (Larsen var dessverre ikke tilstede under torsdagens julebord).

Årets EIK-jente gikk til Marte Flåten Røkaas. En inkluderende og god midtbanespiller. Hun noterte seg for to mål på 16 kamper.

Spillernes spiller var det spillerne selv som stemte frem den de følte fortjente det. Også her vant Marte Flåten Røkaas.

(Saken fortsetter under bildet)

16-eik--5

Kvinneidrett.no sin pris
Vi i Kvinneidrett.no ønsket å gi noe tilbake til klubben og valgte med det å lage en pris som vi kalte for Årets spiller. En pris som går til en spiller som har utmerket seg på et eller annet vis.

Vi kunne gitt en pris til flere spillere, for det finnes mye gode talenter i klubben, men det var en spiller som virkelig har utmerket seg overfor oss.

Elisabeth Solvik dominerte stort i den første EIK-kampen vi så og vi lot oss trollbinde av den hurtige og talentfulle høyrekanten.

Les hele begrunnelsen HER

I tillegg til å være et stort talent er Solvik en utrolig imøtekommende,  hyggelig, blid og flott jente som undertegnede har hatt gleden av å bli kjent med i år. Hun har absolutt fremtiden for sine føtter, og vi gleder oss stort til å følge henne videre uansett hvor karrieren måtte ta henne i fremtiden.

20-eik--9

23-eik--11

Se bilder fra julebordet HER

Til slutt vil vi ønske alle en riktig god jul, så kommer vi med flere saker i romjula!

/ Andreas Kristoffer Berge (Redaktør)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..