Malin Aune (20) storspilte da hun scoret ni mål og ble banens beste i Oppsals 28-22-seier over Vipers Kristiansand. Nå venter A-landslagsdebuten.

SE BILDER FRA KAMPEN HER

– Det var veldig spennende og gøy kamp å spille. Det var veldig godt for laget å få den her seieren og det var veldig viktige poeng for oss i bronsekampen, sier Aune til AKB News etter onsdagens seier.

For nå er det full kamp om bronsen. Etter at Byåsen tapte onsdag er det nå i hovedsak Oppsal og Tertnes det står mellom. Lagene ligger med lik poengsum.

– Håper på bronse
Onsdag 25. mars skal Oppsal spille borte mot Nordstrand før Fredrikstad venter i siste seriekamp hjemme i Oppsal Arena lørdag 28. mars. Tertnes på sin side har igjen både Halden og Larvik.

– Siste kampen vår er jo hjemme og jeg håper det blir en kjempeartig kamp og at vi tar to poeng og tar bronse. Det hadde vært veldig gøy.

Og da blir det full hall?

– Vi håper på full brakke, masse folk og bronse.

SE BILDER FRA KAMPEN HER

Aune stortrives for øvrig etter overgangen fra trønderlag til Oppsal og Oslo.

– Det er veldig fint. Jeg trives veldig godt. Laget har tatt meg godt i mot og jeg føler jeg har kommet godt inn i laget. Jeg trives veldig godt i Oslo også, så det har vært veldig fint.

SAMSUNG CSC
Banens beste: Malin Aune ble banens beste onsdag. Nå venter landslagsdebut. Foto: Andreas Kristoffer Berge

– Uvirkelig
Aune fikk forrige uke den gledelige beskjeden om at hun er tatt ut i A-landslagets tropp til Golden League i Frankrike. Der venter kamper mot Polen, Danmark og Frankrike. Det betyr at Aune er klar for debut på A-landslaget.

– Det var en sjokk. Det var veldig uventet for jeg har ikke vært på så veldig mange samlinger og jeg har vært litt skadet, så det var veldig artig. Det blir veldig lærerikt. Det er veldig stort for meg, for det har vært en drøm siden jeg startet med håndball. Det var veldig uvirkelig egentlig.

Og på samlingen får hun blant annet spille og trene med Linn-Kristin Riegelhuth Koren, som har vært forbildet hennes i mange år.

– Jeg gleder meg kjempemasse og er litt spent også selvfølgelig. Jeg tror jeg må ta til meg mest mulig læring. Det er veldig stort å stå på kanten med Linka, som har vært forbildet mitt siden jeg var åtte år, så jeg skal prøve å ta til meg masse læring av henne, avslutter Aune til AKB News.

SE BILDER FRA KAMPEN HER 

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..